Az Igazság Nevében 2002 Teljes Film [Magyarul] Online

Az igazság nevében (2002) Online Filmek Magyarul

2002-02-06 NA HD

[Filmek-Online]

01:48:00

Az igazság nevében

Az igazság nevében Online Filmek Magyarul Gordy Brewer a Los Angeles-i Tűzoltóság parancsnoka egy röpke pillanat alatt mindent elveszít, ami valaha fontos volt számára: fia és felesége meghalnak egy terrortámadásban. A robbantást El Lobónak, a Farkasnak tulajdonítják, aki a kolumbiai polgárháború hírhedt vezére. Gordy bízik az igazságszolgáltatásban, ám hetekkel később látnia kell, hogy a hivatalos nyomozás holtpontra jutott. Barátai és Brandt CIA-ügynök figyelmeztetése ellenére Gordy Kolumbiába indul, hogy maga kutassa fel a Farkast.

 • Kiadási dátum: 2002-02-06
 • Clasificación: 5.5
 • Termelés: David Foster Productions / Hacienda Productions / Bel Air Entertainment / Warner Bros. Pictures /
 • Műfaj: Akció Thriller Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Az igazság nevében online filmek ingyen

Az igazság nevében teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Az igazság nevében film

Az igazság nevében filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Az igazság nevében

 • Jose Manuel Ballesteros
  Craft Service
 • Waide R. Allen
  Electrician
 • Bob Munoz
  Key Grip
 • Andrew Davis
  Director
 • Ronald Roose
  Screenplay
 • David Griffiths
  Screenplay

Megjelenési dátum:
US 2002-02-06

Film költségvetés:
$85,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Az igazság nevében

Az igazság nevében – Filmesek és színészek

Az igazság nevében

Arnold Schwarzenegger
Gordy Brewer
Az igazság nevében

Francesca Neri
Selena Perrini
Az igazság nevében

Elias Koteas
Peter Brandt
Az igazság nevében

Cliff Curtis
Claudio Perrini
Az igazság nevében

John Turturro
Sean Amstrong
Az igazság nevében

John Leguizamo
Felix Ramirez

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Az igazság nevében online teljes film magyarul,Az igazság nevében teljes film magyarul, Letöltés Az igazság nevében videa tejes film, Az igazság nevében teljes film magyarul mozicsillag, Az igazság nevében teljes film online magyarul, Az igazság nevében magyar online

Hasonló kategóriában

7.6

Die Hard - Drágán add az életed!

Die Hard – Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.

7.2

A védelmező

A védelmező

Robert McCall-ról, a nyugodt életet élő bostoni állampolgárról senki sem gondolná, hogy egy visszavonult volt kommandós. De a saját halálát megjátszó ügynök újraéled önálló száműzetéséből, hogy megmentsen egy fiatal lányt az erőszakos orosz gengszterektől. De a bosszúhadjárat nem csak a bosszúról szól, hanem folyamatosan felfedi, hogy a törvény néha nem elég és át kell lépni a határokat. Ha valaki bajba kerül és nincs hová fordulnia, McCall-ra biztosan számíthat, ő a tehetetlenek védelmezője.

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

7.4

Wind River - Gyilkos nyomon

Wind River – Gyilkos nyomon

Holttestet találnak a Wind River indiánrezervátumban. A világtól elzárt térségbe hamarosan egy FBI ügynök érkezik, aki megállapítja, hogy a tinédzser lány gyilkosság áldozata lett. A holttestre rátaláló tapasztalt nyomkövető és az ügynök együtt próbál a bűnügy végére járni, ám a zárkózott, bizalmatlan helyiek nem segítik az ügy felgöngyölítését. Ráadásul az Egyesült Államok egyik legelszigeteltebb térségében a legtöbb gyilkossági ügyet sosem oldják meg, a legtöbb bűnözőt sosem fogják el.