Vörös Zsaru 1988 Teljes Film [Magyarul] Online

Vörös zsaru (1988) Online Filmek Magyarul

1988-06-17 NA HD

[Filmek-Online]

01:40:00

Vörös zsaru

Vörös zsaru Online Filmek Magyarul Ivan Danko százados a moszkvai drogmaffiát készül leleplezni. A bűnözők vezérének, Viktor Rostának öccsét egy akció során megöli a szovjet rendőr. Viktornak viszont sikerül elszöknie Chicagóba. Danko pedig vadászkopó módjára üldözi őt, mivel az ő társát a razzia során az orosz maffiózó ölte meg. Amerikában azonban már mások a szabályok. Ezt leginkább a nagyszájú amerikai zsaru, Ridzik felügyelő érezteti vele, akit kényszerből társául adtak a nyomozáshoz.

 • Kiadási dátum: 1988-06-17
 • Clasificación: 5.9
 • Termelés: Oak Pictures / TriStar Pictures / Lone Wolf / Carolco Pictures /
 • Műfaj: Akció Bűnügyi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Vörös zsaru online filmek ingyen

Vörös zsaru teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Vörös zsaru film

Vörös zsaru filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Vörös zsaru

 • Walter Hill
  Director
 • Walter Hill
  Screenplay
 • Harry Kleiner
  Screenplay
 • Troy Kennedy Martin
  Screenplay
 • Gordon Carroll
  Producer
 • Walter Hill
  Producer

Megjelenési dátum:
US 1988-06-17

Film költségvetés:
$29,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Vörös zsaru

Vörös zsaru – Filmesek és színészek

Vörös zsaru

Arnold Schwarzenegger
Capt. Ivan Danko
Vörös zsaru

James Belushi
Det. Sgt. Art Ridzik
Vörös zsaru

Ed O’Ross
Viktor Rostavili
Vörös zsaru

Peter Boyle
Cmdr. Lou Donnelly
Vörös zsaru

Laurence Fishburne
Lt. Charlie Stobbs
Vörös zsaru

Gina Gershon
Catherine Manzetti

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Vörös zsaru online teljes film magyarul,Vörös zsaru teljes film magyarul, Letöltés Vörös zsaru videa tejes film, Vörös zsaru teljes film magyarul mozicsillag, Vörös zsaru teljes film online magyarul, Vörös zsaru magyar online

Hasonló kategóriában

8.3

Hetedik

Hetedik

A lélegzetelállítóan izgalmas krimi-thriller helyszíne New York vigasztalan, szürke és nyirkos betonrengetege, ahol őrült sorozatgyilkos után nyomoz a rendőrség. A férfi a Bibliában megírt hét halálos bűn lajstromát követve szedi áldozatait, míg üldözői, a nyugdíjba készülő, higgadt és bölcs, William Somerset nyomozó és a türelmetlen, lobbanékony újonc, David Mills megpróbálják megakadályozni beteg terve végrehajtásában. A befejezés azonban olyan csavart tartogat, amihez foghatót csak a legjobb Hitchcock-filmekben láthattunk.

6.4

Jack Reacher

Jack Reacher

Amikor egy fegyveres megöl öt embert hat lövéssel, minden bizonyíték a letartóztatott gyanúsítottra utal. A kihallgatás során a gyanúsított csak egy cetlit nyújt át a következő szöveggel: “Kerítsék elő Jack Reachert!” Így kezdődik a rendhagyó hajsza az igazság után, melynek során Jack Reacher egy váratlan ellenféllel kerül szembe, aki mestere az erőszaknak, és súlyos titkot őriz.

6.3

Kamuzsaruk

Kamuzsaruk

Két jó haver az évszázad ugratására készül. Szerintük egy nagy poén érdekében nem ciki rendőrnek öltözni, és kicsit járőrözni békés környékükön: a zsaruknak úgysincs soha semmi dolga arrafelé. Kivéve most. Ugyanis színre lép egy maffiózó, aki nem a vicc kedvéért hord magánál pisztolyt. A két barát hiába magyarázza, hogy ők csak játékból vettek egyenruhát. Az egyikük barátnője segítségével kénytelenek beleélni magukat a szerepbe. Akarva-akaratlan, felveszik a harcot a szervezett alvilággal.

7.3

Rambo

Rambo

Egy Rambo nevű vietnámi veterán egy amerikai kisvárosba érkezik. Rendhagyó öltözete miatt pedig szinte azonnal felhívja magára a helyi seriff figyelmét. A rend túlbuzgó őre szeretné megelőzni a bajt, így minden különösebb ok nélkül távozásra szólítja fel az idegent. Rambo azonban nem szereti, ha mások mondják meg, mit csináljon, s amikor a rendőr kitessékeli őt a város határán túl, azonnal visszafordul. Letartóztatják, megmotozzák és fogdába zárják. A rácsok látványa, az erőszak, az őrök durvasága kínzó emlékeket ébreszt a veteránban, mert a háború alatt megtapasztalhatta, hogy mit jelent fogságba esni. Rambo a fogva tartóira támad és megszökik. A Vietnámban tanult gerilla-hadviselés szabályai szerint pedig azonnal a közeli erdőség felé veszi az irányt.