Daredevil, A Fenegyerek 2003 Teljes Film [Magyarul] Online

Daredevil, a fenegyerek (2003) Online Filmek Magyarul

2003-02-14 NA HD

[Filmek-Online]

02:13:00

Daredevil, a fenegyerek

Daredevil, a fenegyerek Online Filmek Magyarul Az igazság néha vak, ám a bűnösnek nincs menekvés. Matt Murdock (Ben Affleck) gyerekkorában maradandó sérülést szerez egy balesetben. A megvakult Matt többi érzéke hihetetlenül élessé válik a baleset következtében, de ezt nem árulja el környezetének. Matt felnőttként sikeres ügyvédként szerez magának hírnevet. Amit nappal nem sikerül a tárgyalóteremben megoldani, azokkal a veszélyekkel éjszaka próbál dacolni. Ő Daredevil, a környék fenegyereke, a félelem nélküli vörös ruhás ember, aki rettegésben tartja a bűnözőket. Legfőbb ellenfele Kingpin (Michael Clarke Duncan), a New York-i alvilág ura és jobbkeze, illetve az életveszélyes Bullseye (Colin Farrell), akinek minden tárgy fegyverré válik a kezében.

 • Kiadási dátum: 2003-02-14
 • Clasificación: 5.1
 • Termelés: Marvel Enterprises / New Regency Pictures / Epsilon Motion Pictures / Regency Enterprises / 20th Century Fox /
 • Műfaj: Fantasy Akció Bűnügyi Sci-Fi Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Daredevil, a fenegyerek online filmek ingyen

Daredevil, a fenegyerek teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Daredevil, a fenegyerek film

Daredevil, a fenegyerek filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Daredevil, a fenegyerek

 • Mark Steven Johnson
  Director
 • Mark Steven Johnson
  Screenplay
 • Avi Arad
  Producer
 • Gary Foster
  Producer
 • Stan Lee
  Executive Producer
 • Arnon Milchan
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2003-02-14

Film költségvetés:
$78,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Daredevil, a fenegyerek

Daredevil, a fenegyerek – Filmesek és színészek

Daredevil, a fenegyerek

Ben Affleck
Matt Murdock / Daredevil
Daredevil, a fenegyerek

Jennifer Garner
Elektra Natchios
Daredevil, a fenegyerek

Colin Farrell
Lester / Bullseye
Daredevil, a fenegyerek

Michael Clarke Duncan
Wilson Fisk / The Kingpin
Daredevil, a fenegyerek

Jon Favreau
Franklin ‘Foggy’ Nelson
Daredevil, a fenegyerek

Scott Terra
Young Matt

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Daredevil, a fenegyerek online teljes film magyarul,Daredevil, a fenegyerek teljes film magyarul, Letöltés Daredevil, a fenegyerek videa tejes film, Daredevil, a fenegyerek teljes film magyarul mozicsillag, Daredevil, a fenegyerek teljes film online magyarul, Daredevil, a fenegyerek magyar online

Hasonló kategóriában

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

6.2

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

6.6

Superman 2.

Superman 2.

Az elsõ nagy sikerű Superman-filmet hasonlóan nagy népszerűségre szert tevõ folytatás követte. E második epizódban Superman boldogan él Lois-szal, aki rájön, hogy Clark valójában maga Superman. Hamarosan azonban Lex Luthor kiszabadul a börtönbõl, és három természetfeletti erejű bűnözõ segítségével ismét harcba száll a Föld feletti uralomért.