Superbad – Avagy Miért Ciki A Szex? 2007 Teljes Film [Magyarul] Online

Superbad – avagy miért ciki a szex? (2007) Online Filmek Magyarul

2007-08-17 NA HD

[Filmek-Online]

01:53:00

Superbad – avagy miért ciki a szex?

Superbad – avagy miért ciki a szex? Online Filmek Magyarul A legtöbb, mondhatni mindegyik középiskolás srác gondolata a szex körül forog. Így van ezzel Evan és Seth is, az elmúlt négy esztendőt egymás társaságában és – gondolatban – szebbnél szebb, szexis csajokkal töltötték. Az ábrándozásnak azonban a suli befejezésével hamarosan vége szakad. Ráadásul kénytelenek szembenézni a szomorú ténnyel, szűzen fejezik be az évet. A váratlan bulimeghívás talán az utolsó lehetőség a két lúzer számára, hogy elveszítse azt, amije van. Evan és Seth mindent el is követ annak érdekében, hogy ez így legyen.

 • Kiadási dátum: 2007-08-17
 • Clasificación: 7.1
 • Termelés: Columbia Pictures / Apatow Productions /
 • Műfaj: Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Superbad – avagy miért ciki a szex? online filmek ingyen

Superbad – avagy miért ciki a szex? teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Superbad – avagy miért ciki a szex? film

Superbad – avagy miért ciki a szex? filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Superbad – avagy miért ciki a szex?

 • Greg Mottola
  Director
 • Judd Apatow
  Producer
 • Evan Goldberg
  Executive Producer
 • Shauna Robertson
  Producer
 • Seth Rogen
  Executive Producer
 • William Kerr
  Editor

Megjelenési dátum:
US 2007-08-17

Film költségvetés:
$20,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Superbad – avagy miért ciki a szex?

Superbad – avagy miért ciki a szex? – Filmesek és színészek

Superbad - avagy miért ciki a szex?

Jonah Hill
Seth
Superbad - avagy miért ciki a szex?

Michael Cera
Evan
Superbad - avagy miért ciki a szex?

Christopher Mintz-Plasse
Fogell
Superbad - avagy miért ciki a szex?

Bill Hader
Officer Slater
Superbad - avagy miért ciki a szex?

Seth Rogen
Officer Michaels
Superbad - avagy miért ciki a szex?

Martha MacIsaac
Becca

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Superbad – avagy miért ciki a szex? online teljes film magyarul,Superbad – avagy miért ciki a szex? teljes film magyarul, Letöltés Superbad – avagy miért ciki a szex? videa tejes film, Superbad – avagy miért ciki a szex? teljes film magyarul mozicsillag, Superbad – avagy miért ciki a szex? teljes film online magyarul, Superbad – avagy miért ciki a szex? magyar online

Hasonló kategóriában

6.4

Project X - A buli elszabadul

Project X – A buli elszabadul

Kezdődhet a parti! Három végzős gimnazista elhatározza, hogy megszervezi a város legnagyobb buliját, és legnagyobb meglepetésükre, tervük valóra válik. A buli egyre nő, egyre vadabb lesz, és beszippant mindent és mindenkit, aki a közelébe kerül. Őrületes zenék, fantasztikus hangulat és gátlástalan poénok: az év legvadabb vígjátéka biztosan mindenkinek kedvet csinál a véget nem érő bulizáshoz.

8.2

Kszi, Simon

Kszi, Simon

Mindenkinek jár az igaz szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az az osztálytársa, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító.

6

A bambanő

A bambanő

Az élet egy végtelennek tűnő röpdolgozat. Josie Geller (Drew Barrymore) végre megtalálta a kiugrási lehetőséget: a legnagyobb chicagói napilapnál újságíró. Főnöke fiatal korára való tekintettel őt bízza meg a mai középiskolások életéről szóló cikk írásával. Josie a legjobb oknyomozó technikát választja, beépül a gimisek közé. A magabiztos zsurnaliszta hirtelen mintha visszatérne saját nyomasztó diákéveibe, amikor kigúnyolták és kirekesztették. Most sem könnyebb a dolga a szép, de korlátolt lányokkal és a válogatós fiúkkal. Ráadásul szerelmes lesz a tanárba, akit le kellene lepleznie írásával.

6.2

Buli az élet

Buli az élet

Az érettségi bankett éjjelén sok minden kiderül négy év együttlét után. A buli felszínre hoz jó és rossz emlékeket egyaránt. Van, aki utolsó esélyét ragadja meg, hogy szerelmet valljon és van, aki négy év megaláztatásért akar revansot venni. A házigazda persze a legkevésbé sem engedheti el magát, hiszen bármelyik pillanatban kitörhet a botrány. Életre szóló buli ez, ahol reggelre egy kicsit mindenki más lesz.