Fuss, Dagi, Fuss! 2007 Teljes Film [Magyarul] Online

Fuss, dagi, fuss! (2007) Online Filmek Magyarul

2007-09-06 NA HD

[Filmek-Online]

01:40:00

Fuss, dagi, fuss!

Fuss, dagi, fuss! Online Filmek Magyarul Dennis nem éppen a férfiak gyöngye. Idestova öt esztendeje, hogy a pocakos fickó faképnél hagyta a várandós menyasszonyát. Azóta persze rájött, hogy mindez súlyos hiba volt. Szeretné visszanyerni Libby szívét, az azonban már másért dobog. A londoni maratoni futóverseny jó alkalomnak látszik a próbálkozásra. Bár Dennis enyhén szólva is kilóg a sorból, benevez a versenyre. Fűti a bizonyítási vágy, különösen, hogy a nagy megmérettetésen Libby jóképű és jó kiállású barátja is indul. Dennis eltökélt szándéka, hogy legyőzi a magabiztos fickót.

 • Kiadási dátum: 2007-09-06
 • Clasificación: 6.2
 • Termelés: Entertainment Films / Material Entertainment / Beech Hill Films /
 • Műfaj: Vígjáték Romantikus

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Fuss, dagi, fuss! online filmek ingyen

Fuss, dagi, fuss! teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Fuss, dagi, fuss! film

Fuss, dagi, fuss! filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Fuss, dagi, fuss!

 • David Schwimmer
  Director
 • Michael Ian Black
  Screenplay
 • Simon Pegg
  Screenplay
 • Robert Jones
  Producer
 • Sarah Curtis
  Producer
 • Joseph Infantolino
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
GB 2007-09-06

Film költségvetés:
$10,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Fuss, dagi, fuss!

Fuss, dagi, fuss! – Filmesek és színészek

Fuss, dagi, fuss!

Simon Pegg
Dennis
Fuss, dagi, fuss!

Thandie Newton
Libby
Fuss, dagi, fuss!

Hank Azaria
Whit
Fuss, dagi, fuss!

Dylan Moran
Gordon
Fuss, dagi, fuss!

Harish Patel
Mr. Goshdashtidar
Fuss, dagi, fuss!

India de Beaufort
Maya Goshdashtidar

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Fuss, dagi, fuss! online teljes film magyarul,Fuss, dagi, fuss! teljes film magyarul, Letöltés Fuss, dagi, fuss! videa tejes film, Fuss, dagi, fuss! teljes film magyarul mozicsillag, Fuss, dagi, fuss! teljes film online magyarul, Fuss, dagi, fuss! magyar online

Hasonló kategóriában

7.6

Mary Poppins

Mary Poppins

1910-et írunk és nagy a felfordulás a Banks család háza táján. A nevelőnő ugyanis váratlanul távozott, így a két gyerek, Jane és Michael a szüleikre maradnak. Mrs. Banks harcos szüfrazsett és nem sok ideje jut a gyermekekre, ám férje, aki fontos állásban dolgozik egy bankban, még kevesebbet tud a családjával törődni. Mr. Banks fel akar adni egy hirdetést a Timesban, hogy új nevelőnőt keressen. Közben váratlanul megfordul a szél és a keleti széllel megérkezik Mary Poppins is, akinek feltűnik, mennyi szigorú arcú asszony várakozik a Banks porta előtt. Ők azok, akik jelentkeztek az álláshirdetésre, ám amikor pontban nyolckor eldördül a szomszédban lakó admirális ágyúja, mind eltűnnek, így Mary Poppins marad az egyedüli jelölt. A fiatal lány még Mr. Banks-t is megfélemlíti egy csöppet, aki így beleegyezik, hogy ő legyen a gyerekek nevelőnője.

6.2

Nem férek a bőrödbe

Nem férek a bőrödbe

Dr. Tess (Jamie Lee Curtis) képtelen megbirkózni tinédzser lánya szeszélyeivel, és egy este a szokásosnál is csúnyábban összekapnak. Anna (Lindsay Lohan) rockzenészi ambícióival megy anyja idegeire, míg Tess küszöbön álló házasságát a lánya nem nézi jó szemmel. Két elfogyasztott szerencse süti azonban a fejetetejére állítja az életüket: a csodával határos módon testet cserélnek. A következő nap, amit egymás bőrében töltenek el, sok tapasztalattal szolgál mindkettejük számára. Azonban vészesen közeledik a szombat, amikor Tess frigyre lép jövendőbelijével, s addig anyának és lányának mindenképpen vissza kell jutnia a saját testébe.

6.1

Amerikai pite 3: Az esküvő

Amerikai pite 3: Az esküvő

A gimi őrült napjai, a külföldi cserediákok, a bulitáborok és a dilis ragasztó ma már csak a múlt emlékei. Házasodni készül Jim, a piteprücskölő srác és Michelle, a zenetáboros csajszi. Michelle azt szeretné, ha tökéletes lenne az esküvő, amire nincs sok esély, tekintettel a körülményekre, de főleg a barátokra. Jim szeretné lenyűgözni leendő apósát és anyósát, ami bizonyos értelemben sikerül is. Gondjai vannak a tánctudásával is, ami pedig egy lagzin nem előny, sőt, a borotválkozás sem megy egészen simán. Eközben a jegygyűrű kalandosabb utat jár be mint az Egy Gyűrű.

6.8

Pszichoanyu

Pszichoanyu

Marlo várandós, kétgyermekes édesanya, akit testvére különös ajándékkal akar meglepni: egy éjszakai dadussal. Marlo eleinte fenntartásokkal kezeli az extravagáns felajánlást, és nem veszi igénybe a szolgáltatást, de amikor az újszülött is megérkezik a házhoz, rájön, hogy minden segítségre szüksége van, és felhívja Tullyt. A fáradt édesanya és az energikus, különc dadus között különleges kapcsolat szövődik.