A Bátorság Törvénye 2012 Teljes Film [Magyarul] Online

A bátorság törvénye (2012) Online Filmek Magyarul

2012-02-24 NA HD

[Filmek-Online]

01:50:00

A bátorság törvénye

A bátorság törvénye Online Filmek Magyarul A valós élet és az eredeti mozi egyedülálló kombinációja. Az “Act of Valor” egy elit katonai egységet mutat be – Navy Seals – egy megrázó történetben amint napjainkban harcol a globális terrorista fenyegetés ellen. A film megtörtént eseményeket dolgoz fel, kombinálva a bámulatos harci jeleneteket a csúcstechnológiával, és a heves érzelmekben bővelkedő cselekménnyel. Az “Act of Valor” a közönséget elkalauzolja a modern világ egyik legjobban képzett elit harcosainak titokzatos világába.

 • Kiadási dátum: 2012-02-24
 • Clasificación: 6.3
 • Termelés: Bandito Brothers / Relativity Media /
 • Műfaj: Akció Thriller Háborús

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A bátorság törvénye online filmek ingyen

A bátorság törvénye teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A bátorság törvénye film

A bátorság törvénye filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A bátorság törvénye

 • Mike McCoy
  Director
 • Scott Waugh
  Director
 • Kurt Johnstad
  Writer
 • Mike McCoy
  Producer
 • Scott Waugh
  Producer
 • Nancy Nayor
  Casting

Megjelenési dátum:
US 2012-02-24

Film költségvetés:
$12,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/A bátorság törvénye

A bátorság törvénye – Filmesek és színészek

A bátorság törvénye

Roselyn Sánchez
Lisa Morales
A bátorság törvénye

Emilio Rivera
Sanchez
A bátorság törvénye

Nestor Serrano
Walter Ross
A bátorság törvénye

Gonzalo Menendez
Commander Pedros
A bátorság törvénye

Alexander Asefa
Christo’s Thug
A bátorság törvénye

Jeffrey Barnachea
Recruit

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A bátorság törvénye online teljes film magyarul,A bátorság törvénye teljes film magyarul, Letöltés A bátorság törvénye videa tejes film, A bátorság törvénye teljes film magyarul mozicsillag, A bátorság törvénye teljes film online magyarul, A bátorság törvénye magyar online

Hasonló kategóriában

7.2

A mélység titka

A mélység titka

Megszakad az összeköttetés az egyik amerikai nukleáris tengeralattjáróval. Még az is lehet, hogy az oroszok keze van a dologban. Fölkutatására a közelben tartózkodó víz alatti olajfúró bázis személyzete kap utasítást. A felszínen eközben nemzetközi válság alakul ki és tovább rontja a helyzetet, hogy akik tisztázhatnák a félreértést, a vihar miatt a mélyben rekednek. Az idő múlik, fogytán a levegő, a tetejébe még különös esemény is történik. Odalent valami olyasmi várakozik némán, amit még nem látott emberi szem. A kutatók egy idegen civilizációra bukkannak.

6.7

007 - Tűzgolyó

007 – Tűzgolyó

Az alvilági szuperbűnözőket tömörítő szervezet, a S.P.E.C.T.R.E. ismét egy világbékét fenyegető ördögi tervet eszelt ki. Elrabolják a NATO egyik atomrakétákkal felszerelt gépét és a bombákat az óceán mélyén rejtik el. Azzal fenyegetőznek, hogy felrobbantják őket, ha nem kapnak a nagyhatalmaktól százmillió font váltságdíjat. A nagyszabású terv ötlete a gátlástalan Emilio Largo fejéből pattant ki. Largo titkos főhadiszállása valahol a Bahamákon található – onnan irányítja az akciót. A 007-es ügynöknek nincs könnyű dolga: nem csak a szárazföldön és a levegőben, de ezúttal a tenger mélyén is meg kell küzdenie a S.P.E.C.T.R.E. gyilkos zsoldosaival és a cápákkal. Largo ugyanis előszeretettel eteti kedvenc háziállatait ellenségeivel.

6.9

Mission: Impossible - Fantom protokoll

Mission: Impossible – Fantom protokoll

Ez nem csak egy újabb küldetés. Az Impossible Mission Force-ot leállítják, amikor felmerül a gyanú, hogy közük van egy globális terrorista összeesküvéshez. Beindul a Fantom Protokoll, és Ethan Huntnak és új csapatának be kell épülnie, hogy tisztára mossák a szervezet nevét. Nincs segítség, nincsenek összekötők, fű alatt kell akcióba lépniük. Ennél durvább és ennél intenzívebb küldetést még senki sem látott.

5.7

Renegátok

Renegátok

Egy csapat haditengerészeti elit kommandóst a háború sújtotta Európába küldenek, akik egy tó fenekén egy több száz millió dollárt érő kincset lelnek. Azért, hogy a helyieknek segítsenek és az arany visszajuthasson jogos tulajdonosához, kitervelnek egy rablást. Egy szerencsétlen véletlen során az ellenség azonban felfigyel rájuk, így csak 10 órájuk marad arra, hogy végrehajtsák küldetésüket.