G.I. Joe: Megtorlás 2013 Teljes Film [Magyarul] Online

G.I. Joe: Megtorlás (2013) Online Filmek Magyarul

2013-03-26 NA HD

[Filmek-Online]

01:50:00

G.I. Joe: Megtorlás

G.I. Joe: Megtorlás Online Filmek Magyarul A több mint 300 millió dollár bevételt hozó első rész után a folytatásban a G.I. Joe-k nem csak halálos ellenségükkel, a Kobrával küzdenek, hanem szembe kell szállniuk egy a kormány berkein belülről jövő fenyegetéssel, amely a létüket veszélyezteti. Még több akció, még több izgalom, még látványosabb megoldások a tavasz egyik nagy moziszenzációjában!

 • Kiadási dátum: 2013-03-26
 • Clasificación: 5.5
 • Termelés: Paramount / Hasbro / Di Bonaventura Pictures / Saints LA / Metro-Goldwyn-Mayer / Skydance Media /
 • Műfaj: Kaland Akció Sci-Fi Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

G.I. Joe: Megtorlás online filmek ingyen

G.I. Joe: Megtorlás teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek G.I. Joe: Megtorlás film

G.I. Joe: Megtorlás filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. G.I. Joe: Megtorlás

 • Rhett Reese
  Writer
 • Paul Wernick
  Writer
 • Lorenzo di Bonaventura
  Producer
 • Brian Goldner
  Producer
 • Gary Barber
  Executive Producer
 • Roger Birnbaum
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
US 2013-03-26

Film költségvetés:
$130,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/G.I. Joe: Megtorlás

G.I. Joe: Megtorlás – Filmesek és színészek

G.I. Joe: Megtorlás

Dwayne Johnson
Marvin Hinton / Roadblock
G.I. Joe: Megtorlás

D.J. Cotrona
Dashiell Faireborn / Flint
G.I. Joe: Megtorlás

Adrianne Palicki
Jaye Burnett / Lady Jaye
G.I. Joe: Megtorlás

Bruce Willis
Joe Colton
G.I. Joe: Megtorlás

Ray Park
Snake Eyes
G.I. Joe: Megtorlás

Channing Tatum
Conrad Hauser / Duke

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: G.I. Joe: Megtorlás online teljes film magyarul,G.I. Joe: Megtorlás teljes film magyarul, Letöltés G.I. Joe: Megtorlás videa tejes film, G.I. Joe: Megtorlás teljes film magyarul mozicsillag, G.I. Joe: Megtorlás teljes film online magyarul, G.I. Joe: Megtorlás magyar online

Hasonló kategóriában

7.4

Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz

Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja a 12 körzetet, Snow elnök pedig belefogott a 75. Éhezők Viadala előkészületeibe, ami egy olyan életre-halálra szóló verseny, mely örökre megváltoztathatja Panem országát.

5.7

G.I. Joe: A Kobra árnyéka

G.I. Joe: A Kobra árnyéka

A G.I. Joe szuperkommandót a terroristák elleni harcra hozták létre. A nemzetközi összetételű csapat vezetője az amerikai Duke, aki nem éppen a szavak embere. Barátjával, a mesterlövész Kioldóval csatlakozott a Hawk tábornok vezette különleges egységhez. A csapat tagja még Kígyószem, a némasági fogadalmat tett nindzsa harcos, Scarlett, a vagány és okos kémelhárító csaj, Brékó, a kommunikációs szakember, valamint a fegyverszakértő Kőkemény. Első feladatuk elfogni Destrót, a galád fegyverkereskedőt, és megakadályozni, hogy a Kobra nevű titkos szervezet káoszba taszítsa a világot.

6.7

Sicario 2. - A zsoldos

Sicario 2. – A zsoldos

Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok… Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver különleges ügynök újabb véres küldetésre indul: ismét szövetkezik a hidegvérű kolumbiai bérgyilkossal, Alejandróval, aki évekkel ezelőtt bosszút esküdött, amikor a kartell emberei megölték a családját.

6.2

A nemzet aranya: Titkok könyve

A nemzet aranya: Titkok könyve

Ben Gates gondban van. Felmerült a gyanú, hogy az ük-ükapja részese volt a Lincoln elnök elleni összeesküvésnek. Hogy tisztázza családja nevét, Ben nyomozni kezd. Így jut az elnöki titkok könyve nyomára. Az ebben rejlő információkkal nemcsak tisztára moshatja családja nevét, de az amerikai történelem számos nagy titkára is fény derülhet. Két segítőtársával, Abigaillel és Riley-vel az oldalán Ben attól sem riad vissza, hogy betörjön a Fehér Házba, és elrabolja az elnököt. Ám nem mindenkinek fűződik érdeke ahhoz, hogy a titkok napvilágra kerüljenek.