This And That 1983 Teljes Film [Magyarul] Online

This and That (1983) Online Filmek Magyarul

1983-12-21 NA HD

[Filmek-Online]

01:59:00

This and That

This and That Online Filmek Magyarul

 • Kiadási dátum: 1983-12-21
 • Clasificación: 4.6
 • Termelés: Faso Film /
 • Műfaj: Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

This and That online filmek ingyen

This and That teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek This and That film

This and That filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. This and That

 • Sergio Corbucci
  Director
 • Nino Manfredi
  Writer
 • Renato Pozzetto
  Writer
 • Bernardino Zapponi
  Screenplay
 • Achille Manzotti
  Producer
 • Alessandro D’Eva
  Director of Photography

Megjelenési dátum:
IT 1983-12-21

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/This and That

This and That – Filmesek és színészek

This and That

Renato Pozzetto
Giulio Scacchi / Gregory
This and That

Nino Manfredi
dottore / Alessandro “Sandro” Cipollini
This and That

Janet Ågren
Lucy
This and That

Gianni Agus
l’editore
This and That

Michela Miti
fidanzata di Giulio
This and That

Luigi Maria Burruano
il carabiniere che parla con Giulio

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: This and That online teljes film magyarul,This and That teljes film magyarul, Letöltés This and That videa tejes film, This and That teljes film magyarul mozicsillag, This and That teljes film online magyarul, This and That magyar online

Hasonló kategóriában

6.3

Madagaszkár 2.

Madagaszkár 2.

A Madagaszkár távoli partjaira vetődött New York-iak olyan őrült ötlettel állnak elő, ami még akár be is válhat. A pingvinek katonás precizitással helyrepofoztak egy régi repülőgéproncs-féleséget. A díszes kompánia a levegőbe emelkedik – és ott is marad egy darabig. Épp csak annyi ideig, ami elegendő ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink első ízben találkozhatnak szabadon élő társaikkal. Miközben a gyökereiket keresik, hamar rájönnek, hogy mi is a különbség a betondzsungel és az afrikai vadon között. A régen látott rokonok, a romantikus vetélytársak és az ármánykodó vadászok ellenére is úgy tűnik, hogy Afrika nagyon “tutkeráj” hely de vajon jobb, mint hőseink otthona a Central Parkban?

8.4

Az élet szép

Az élet szép

1938-ban járunk, amikor a szeretetreméltó, álmodozó Guido – a növekvő rasszizmus és szűklátókörűség közepette – beleszeret visszafogott tanárnőjébe, Dorába. A csodaszép lány azonban egy helyi náci tiszt menyasszonya, Guidot pincérként látjuk viszont az eljegyzésen. Mindent elkövet, hogy a lányt bánatos jövőjétől eltérítse … Meseszerű szerelmi történet kezdődik. Öt év múlva Guido és Dora házasok és született egy fiuk, Giousé is. A politikai légkör egyre romlik, végül Guidot, aki félzsidó, táborba viszik családjával együtt. Az apa, hogy túlélhesse a borzalmakat, és hogy fiát minél jobban megkímélje, azt találja ki, hogy az egész, ami körülveszi őket tulajdonképpen egy nagy játék, amelyben a rabok a versenyzők és az őrök a játékvezetők.

7.9

Toy Story - Játékháború

Toy Story – Játékháború

Andy szobájában vidám élet folyik! Különösen akkor, amikor a szoba gazdája távol van, ugyanis ha senki nem figyeli őket, megelevenednek a játékok. Woody a főnök, az öreg harcos, a beszélő seriff-rongybaba. De ott van még Mr. Krumplifej, aki szerelemre vágyik, Rex, az ijedős dinoszaurusz, Guba a tudálékos perselymalac, kalandvágyó katonák, kacér öltöztetőbabák és a többiek. Ám egy nap új társuk érkezik: Buzz, a hipermodern, csillagközi lézerharcos. Két dudás még egy gyerekszobában sem fér meg. Buzz és Woody hamar ellenségek lennének, ha nem zuhannának ki véletlenül az ablakon, és nem kéne együtt megküzdeniük a valódi világgal, hogy száz kaland, veszély és viszontagság után végre visszajuthassanak Andyhoz.

6.2

Kaliforniai rémálom

Kaliforniai rémálom

A történet egy Sam (Andrew Garfield) nevű férfiról szól, aki megszállottja bizonyos dolgoknak. Megszállottja egy milliárdos mogul meggyilkolásának, a Los Angeles-i kutya gyilkosságoknak és megszállottjává vált Sarah-nak (Riley Keough), az új szomszédjának, aki egy nap eltűnik. Sam barátja segítségével (Topher Grace) nyomozásba kezd az eltűnt lány ügyében.