Meantime 1983 Teljes Film [Magyarul] Online

Meantime (1983) Online Filmek Magyarul

1983-10-16 NA HD

[Filmek-Online]

01:42:00

Meantime

Meantime Online Filmek Magyarul

 • Kiadási dátum: 1983-10-16
 • Clasificación: 6.8
 • Termelés: Central Productions / Mostpoint / Channel 4 Television /
 • Műfaj: Dráma Vígjáték TV film

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Meantime online filmek ingyen

Meantime teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Meantime film

Meantime filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Meantime

 • Graham Benson
  Producer
 • Andrew Dickson
  Original Music Composer
 • Lesley Walker
  Editor
 • Mike Leigh
  Director
 • Mike Leigh
  Writer
 • Roger Pratt
  Director of Photography

Megjelenési dátum:
GB 1983-10-16

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Meantime

Meantime – Filmesek és színészek

Meantime

Phil Daniels
Mark
Meantime

Tim Roth
Colin
Meantime

Jeffrey Robert
Frank
Meantime

Pam Ferris
Mavis
Meantime

Gary Oldman
Coxy
Meantime

Marion Bailey
Barbara

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Meantime online teljes film magyarul,Meantime teljes film magyarul, Letöltés Meantime videa tejes film, Meantime teljes film magyarul mozicsillag, Meantime teljes film online magyarul, Meantime magyar online

Hasonló kategóriában

7.6

Mary Poppins

Mary Poppins

1910-et írunk és nagy a felfordulás a Banks család háza táján. A nevelőnő ugyanis váratlanul távozott, így a két gyerek, Jane és Michael a szüleikre maradnak. Mrs. Banks harcos szüfrazsett és nem sok ideje jut a gyermekekre, ám férje, aki fontos állásban dolgozik egy bankban, még kevesebbet tud a családjával törődni. Mr. Banks fel akar adni egy hirdetést a Timesban, hogy új nevelőnőt keressen. Közben váratlanul megfordul a szél és a keleti széllel megérkezik Mary Poppins is, akinek feltűnik, mennyi szigorú arcú asszony várakozik a Banks porta előtt. Ők azok, akik jelentkeztek az álláshirdetésre, ám amikor pontban nyolckor eldördül a szomszédban lakó admirális ágyúja, mind eltűnnek, így Mary Poppins marad az egyedüli jelölt. A fiatal lány még Mr. Banks-t is megfélemlíti egy csöppet, aki így beleegyezik, hogy ő legyen a gyerekek nevelőnője.

6.7

Bridget Jones naplója

Bridget Jones naplója

Hirtelen rádöbbentem, hogy ha azonnal nem változtatok, olyan életem lesz, ahol a legmeghittebb kapcsolat egy üveg borhoz fűz. Egyedül és kövéren halok meg, és mire három hét múlva rám találnak, már félig megettek a farkaskutyák. Vagy Glenn Close-zá változom a Végzetes vonzerőből. Így hát fontos elhatározásra jutottam. Annak érdekében, hogy jövőre ne végezzem ilyen trágya képpel, az Önsajnáló Rádió harmincon túliaknak szóló slágermúzeumát hallgatva, úgy döntöttem, hogy a kezembe veszem az életem. Naplóba kezdek, és elmondom az igazat Bridget Jonesról. A tejes igazságot.

6.5

28 héttel később

28 héttel később

Fél év telt el azóta, hogy egy vírus néptelen metropolisszá változtatta Londont. Lakóit gyilkos dühre sarkallta: a fertőzöttek egymást irtották ki. Az Egyesült Államok megszálló hadserege azóta helyreállította a rendet, szigorúan ellenőrzött és védett körzeteket hozott létre, és a kevés túlélő visszaköltözhet a városba. Közöttük van Don is a gyerekeivel. A kiskamaszok az eltűnt anyjuk után kutatnak a romok között, és meglepetésükre meg is találják. Az orvosok vizsgálni kezdik az asszonyt, hogyan maradhatott életben a fertőzött területen. Közben újra felüti fejét a járvány.

7

007 - Dr. No

007 – Dr. No

A brit titkosszolgálat ügynökét, James Bond-ot Jamaicába küldik, hogy egyik társuk meggyilkolásának ügyében nyomozzon. Érkezését nem fogadja egyöntetű örömrivalgás, de ennek ellenére Bond pillanatok alatt megtalálja a nyomokat, amin elindulhat a gyilkos felkutatására. Hamarosan egy titokzatos tudóshoz jut el, Dr. Nohoz, majd egyre váratlanabb szálak bonyolódnak az ügybe.