Harcosok Klubja 1999 Teljes Film [Magyarul] Online

Harcosok klubja (1999) Online Filmek Magyarul

1999-10-15 NA HD

[Filmek-Online]

02:19:00

Harcosok klubja

Harcosok klubja Online Filmek Magyarul Amerika nagyvárosainak pincéiben egy titkos szervezet működik: ha egy éjjel az utca összes nyilvános telefonja összetörik, ők jártak ott; ha egy köztéri szobor óriás fémgömbje legurul talapzatáról, és szétrombol egy gyorsétkezdét, az az ő művük; ha egy elegáns bank parkolójának összes autóját rettentően összerondítják a galambok – az sem véletlen. Vigyáznak a leveleinkre, átveszik telefonüzeneteinket, kísérnek az utcán: és még csak készülnek a végső dobásra: a nagy bummra… Pedig az egészet csak két túlzottan unatkozó jóbarát találta ki: azzal kezdték, hogy rájöttek, nincs jobb stresszoldó, mint ha alaposan megverik egymást. Pofonokat adni jó. Pofonokat kapni jó. Számukra ez a boldog élet szabálya.

 • Kiadási dátum: 1999-10-15
 • Clasificación: 8.4
 • Termelés: Regency Enterprises / Fox 2000 Pictures / Taurus Film / Atman Entertainment / Knickerbocker Films / 20th Century Fox / The Linson Company /
 • Műfaj: Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Harcosok klubja online filmek ingyen

Harcosok klubja teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Harcosok klubja film

Harcosok klubja filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Harcosok klubja

 • Ross Grayson Bell
  Producer
 • Ceán Chaffin
  Producer
 • Art Linson
  Producer
 • John King
  Original Music Composer
 • Michael Simpson
  Original Music Composer
 • Jeff Cronenweth
  Director of Photography

Megjelenési dátum:
DE 1999-10-15

Film költségvetés:
$63,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Harcosok klubja

Harcosok klubja – Filmesek és színészek

Harcosok klubja

Edward Norton
The Narrator
Harcosok klubja

Brad Pitt
Tyler Durden
Harcosok klubja

Helena Bonham Carter
Marla Singer
Harcosok klubja

Meat Loaf
Robert “Bob” Paulson
Harcosok klubja

Jared Leto
Angel Face
Harcosok klubja

Zach Grenier
Richard Chesler

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Harcosok klubja online teljes film magyarul,Harcosok klubja teljes film magyarul, Letöltés Harcosok klubja videa tejes film, Harcosok klubja teljes film magyarul mozicsillag, Harcosok klubja teljes film online magyarul, Harcosok klubja magyar online

Hasonló kategóriában

8.2

Mechanikus narancs

Mechanikus narancs

Alex és bandája éjszakánként a város utcáit járja és terrorizálja. A megvadult fiatalok törnek, zúznak, rabolnak és gyilkolnak, mígnem a bandavezért a társai föl nem nyomják a zsaruknak. A börtönben Alex önként vállalkozik egy új átnevelési gyógymódra. A sajátos agymosás célja, hogy kiölje az emberből az agresszivitást. Miután a kezelést követően gyógyultnak nyilvánítják, szabadon engedik. Alex azonban életképtelenné vált a társadalomban, kiszolgáltatottja lesz egykori áldozatai bosszújának. Végül öngyilkosságot kísérel meg.

7.4

Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz

Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja a 12 körzetet, Snow elnök pedig belefogott a 75. Éhezők Viadala előkészületeibe, ami egy olyan életre-halálra szóló verseny, mely örökre megváltoztathatja Panem országát.

6.8

Looper - A jövő gyilkosa

Looper – A jövő gyilkosa

Ebben a futurisztikus akcióthrillerben az időutazás már valóság – ám illegális, és kizárólag a feketepiacon kínálják. Ha a maffia meg akar szabadulni valakitől, az illetőt harminc évvel visszaküldik a múltba, ahol aztán egy jövőgyilkos, mint Joe (Joseph Gordon-Levitt), szépen elintézi. Joe egyre gazdagabb, élete pompás. Egészen addig, amíg a maffia el nem dönti: Joe-nak saját jövőbeli énjével (Bruce Willis) kell végeznie.

7

A halál napja

A halál napja

1999 december 31, Los Angeles. Lenny Nero, a lecsúszott exzsaru veszélyes ügybe keveredik a harmadik évezred előestéjén. A férfi az újfajta illegális virtuális droggal, a “klipekkel” üzletel, amelyekre más emberek emlékeit, érzelmeit közvetítik. Ez minden drognál izgalmasabb, az ember részese lehet valaki más életének. Egy nap kezébe kerül egy klip, ami egy gyilkos emlékeit tartalmazza, amit a prosti meggyilkolásakor rögzített.