Karácsonyi Krónikák 2018 Teljes Film [Magyarul] Online

Karácsonyi Krónikák (2018) Online Filmek Magyarul

2018-11-22 NA HD

[Filmek-Online]

01:44:00

Karácsonyi Krónikák

Karácsonyi Krónikák Online Filmek Magyarul A testvérpár, Kate és Teddy Pierce idén meg akarják lesni a Télapót, ám a csíny végül olyan kalandokba sodorja őket, amelyekről a legtöbb gyerek még csak álmodni sem mert eddig. De ha a Karácsonyt meg kell menteni, akkor minden dolgos kézre szükség lesz.

 • Kiadási dátum: 2018-11-22
 • Clasificación: 7.1
 • Termelés: 1492 Pictures / Madhouse Entertainment / Ocean Blue Entertainment / Netflix /
 • Műfaj: Vígjáték Kaland Családi Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Karácsonyi Krónikák online filmek ingyen

Karácsonyi Krónikák teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Karácsonyi Krónikák film

Karácsonyi Krónikák filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Karácsonyi Krónikák

 • Clay Kaytis
  Director
 • Chris Columbus
  Producer
 • Matt Lieberman
  Writer
 • Christophe Beck
  Original Music Composer
 • Barbara J. McCarthy
  Casting
 • Paul D. Austerberry
  Production Design

Megjelenési dátum:
US 2018-11-22

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Karácsonyi Krónikák

Karácsonyi Krónikák – Filmesek és színészek

Karácsonyi Krónikák

Kurt Russell
Santa Claus
Karácsonyi Krónikák

Darby Camp
Kate Pierce
Karácsonyi Krónikák

Judah Lewis
Teddy Pierce
Karácsonyi Krónikák

Martin Roach
Dave Poveda
Karácsonyi Krónikák

Lamorne Morris
Mikey Jameson
Karácsonyi Krónikák

Kimberly Williams-Paisley
Claire Pierce

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Karácsonyi Krónikák online teljes film magyarul,Karácsonyi Krónikák teljes film magyarul, Letöltés Karácsonyi Krónikák videa tejes film, Karácsonyi Krónikák teljes film magyarul mozicsillag, Karácsonyi Krónikák teljes film online magyarul, Karácsonyi Krónikák magyar online

Hasonló kategóriában

7.8

Karácsonyi lidércnyomás

Karácsonyi lidércnyomás

Az ünnepek birodalmában járunk. Halloween város ceremóniamestere, Rosszcsont Jack belefásulva a sok kötelező rémisztgetésbe, ellátogat a közeli Karácsonyvárosba, ahol megirigyli a Mikulás izgalmas munkakörét. Elraboltatja a Mikulást, és átveszi a karácsonyi feladatokat. A megszokott labdák és babák helyett ezúttal levágott fejű rongyláb meglepetések várják a gyerekeket a fa alatt.

6.3

Télapu

Télapu

Nagyon úgy néz ki, hogy az igazi Télapó megöregedett, s miután leesett egy háztetőről, teljesen alkalmatlanná vált a télapóskodásra. Scott, aki amúgy alaposan benne volt a balesetben, a hidegben felveszi a Télapó kabátját, s ezzel mit sem sejtve aláírt egy szerződést, így mostantól fogva ő a Mikulás. Képzeljünk csak el egy kimért üzletembert, akinek hatalmas pocakja és szép fehér szakálla nő, utálja a szarvasokat, mégis kénytelen szánra szállni és szétosztani az ajándékokat! Szóval ne lepődj meg, ha idén a szokásosnál kicsit furább Télapó mászik be hozzád.

6.5

A Grincs

A Grincs

Egy aprócska hópihében, a havas táj rejtekében bújik meg Kifalva, a pisze orrú Kik birodalma. A Kik kedvenc ünnepe a Karácsony, lázasan készülődnek hát a Szentséges Éjre. Az utcák és a házak díszben állnak, mindenki ajándékokért rohangál. A kis Cindy nem érti, minek ez a nagy felhajtás…Ám van valaki, aki ferde szemmel nézi a nagy nyüzsgést. Elég a nevét kimondani, és máris a hideg futkos minden Ki hátán. Fenn lakik a közeli Kobak-hegyen, a barlangjában, ki nem állhatja a Karácsonyt. Ő a Grincs! A kis Cindy azonban nem hisz a Grincsről szóló legendáknak, és azt akarja, hogy a rettegett zöld mumust válasszák meg Kifalva Karácsonyi Mókamajszterének. Felkerekedik hát, hogy ő maga adja át a meghívót a mogorva, morc manónak.