Le Créateur 1999 Teljes Film [Magyarul] Online

Le créateur (1999) Online Filmek Magyarul

1999-06-16 NA HD

[Filmek-Online]

01:32:00

Le créateur

Le créateur Online Filmek Magyarul

 • Kiadási dátum: 1999-06-16
 • Clasificación: 6.8
 • Termelés: StudioCanal / M6 Films / Contre Prod. / Rezo Productions /
 • Műfaj: Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Le créateur online filmek ingyen

Le créateur teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Le créateur film

Le créateur filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Le créateur

 • Albert Dupontel
  Director
 • Albert Dupontel
  Screenplay
 • Gilles Laurent
  Screenplay
 • Jean-Michel Rey
  Producer
 • Philippe Liégeois
  Producer
 • Jean-Claude Thibaut
  Director of Photography

Megjelenési dátum:
FR 1999-06-16

Film költségvetés:
$5,763,891.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Le créateur

Le créateur – Filmesek és színészek

Le créateur

Albert Dupontel
Darius
Le créateur

Claude Perron
Chloé Duval
Le créateur

Philippe Uchan
Victor
Le créateur

Michel Vuillermoz
Simon
Le créateur

Nicolas Marié
Pierre
Le créateur

Patrick Ligardes
Gildas

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Le créateur online teljes film magyarul,Le créateur teljes film magyarul, Letöltés Le créateur videa tejes film, Le créateur teljes film magyarul mozicsillag, Le créateur teljes film online magyarul, Le créateur magyar online

Hasonló kategóriában

5.7

Forgalom

Forgalom

Egy pár egy romantikus hétvégére megy a hegyekbe ünnepelni. Útközben belefutnak egy motoros bandába. Később Brea és John azon kapja magát, hogy az életükért kell küzdeniük, mert a bandát semmi sem állítja meg, hogy megvédjék titkukat, melyre rájött a pár.

6.6

A megtisztulás éjszakája: Anarchia

A megtisztulás éjszakája: Anarchia

Amerika Új Alapító Atyái meghívnak téged az éves Megtisztulás ünnepére. Ezen az éjszakán minden bűn törvényessé válik 12 órára. Míg az előző rész, A bűn éjszakája egy család sorsát követte nyomon a Megtisztulás végzetes éjszakáján, az anarchia éjszakája egy csapat véletlenül összeverődött ember viszontagságainak krónikája a bűn éjszakáján a pokollá változott városban, ahol minden sarkon újabb veszély, és újabb fordulat leselkedik.

7.4

Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)

Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)

Sztárnak lenni nehéz. Korosodó sztárnak még nehezebb. De a legnehezebb annak, aki valaha sztár volt, és most újra vissza szeretne jutni a reflektorfénybe. A film főhőse, Riggan Thomson valaha egy legendás képregényhőst alakított a mozikban – három részen át. Ám hiába szárnyalt akkor, azóta nem nagyon keresik, ő megöregedett, a szakma szélére sodródott, és most egyetlen utolsó rohammal próbálja visszahódítani magának a népszerűséget. Új, utolsó esélye a Broadwayra szólítja: egy színdarab írója, producere és persze főszereplője lesz. Ha tényleg lesz előadás. Ha ő még bírja erővel. A történet mindössze három nap alatt játszódik: ezalatt kell megküzdenie a családjával, a kollégáival, az ellenségeivel és a jóakaróival, a sorsával… és legfőképp a saját józan (?) eszével.

6.3

Ronda ügy

Ronda ügy

Egy legénybúcsú egyáltalán nem ronda ügy. Öt barát nekivág Las Vegasnak, hogy még egyszer, utoljára felhőtlenül és gátlástalanul élvezze az életet. Ám a görbe este váratlan tragédiával végződik: és szállodai szobájukban meghal egy prostituált. A barátok megrémülnek, kiutat keresnek – és egyre jobban belebonyolódnak az újabb tervek és újabb gyilkosságok hálójába. Biztosnak, nyugalmasnak látszó életük hamarosan romokban hever; már nem bíznak senkiben. Szívükben a rémület, kocsijuk csomagtartójában pedig az elásásra váró testrészek gyűlnek egyre jobban. Csak egyvalaki veszi biztosra közülük, hogy mi lesz a vége mindennek: Laura megesküszik, hogy régóta szervezett, tökéletes esküvőjét semmilyen gyilkosság nem ronthatja el – minden jól fog menni, még ha mindannyian belepusztulnak is.