Rossz Tanár 2011 Teljes Film [Magyarul] Online

Rossz tanár (2011) Online Filmek Magyarul

2011-05-16 NA HD

[Filmek-Online]

01:32:00

Rossz tanár

Rossz tanár Online Filmek Magyarul Elizabeth Halsey fiatal középiskolai tanárnő, akit nemrégiben dobott a pasija. Nem kell sok idő Elizabeth-nek, és máris képbe kerül az új jelölt, egy helyettes tanár, Scott. A dolog azonban nem olyan egyszerű, mint ahogy azt a nő elsőre gondolja, ugyanis a férfinak egy másik nő is csapja a szelet, aki szintén kolléganő.

 • Kiadási dátum: 2011-05-16
 • Clasificación: 5.5
 • Termelés: Columbia Pictures / Mosaic Media Group /
 • Műfaj: Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Rossz tanár online filmek ingyen

Rossz tanár teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Rossz tanár film

Rossz tanár filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Rossz tanár

 • Jake Kasdan
  Director
 • Gene Stupnitsky
  Screenplay
 • Lee Eisenberg
  Screenplay
 • David B. Householter
  Producer
 • Gemma La Mana
  Still Photographer
 • Jimmy Miller
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2011-05-16

Film költségvetés:
$20,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Rossz tanár

Rossz tanár – Filmesek és színészek

Rossz tanár

Cameron Diaz
Elizabeth Halsey
Rossz tanár

Jason Segel
Russell Gettis
Rossz tanár

Justin Timberlake
Scott Delacorte
Rossz tanár

Lucy Punch
Amy Squirrel
Rossz tanár

Phyllis Smith
Lynn Davies
Rossz tanár

John Michael Higgins
Principal Wally Snur

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Rossz tanár online teljes film magyarul,Rossz tanár teljes film magyarul, Letöltés Rossz tanár videa tejes film, Rossz tanár teljes film magyarul mozicsillag, Rossz tanár teljes film online magyarul, Rossz tanár magyar online

Hasonló kategóriában

6.8

Osztályon felül

Osztályon felül

Hectorszálka az iskola konzervatív igazgatójának a szemében, a diákok viszont rajonganak érte. A munkásnegyedből származó tanítványait az Oxford és a Cambridge egyetem felvételijére készíti fel szokatlan módszerekkel, ami az elitnél is kicsapja a biztosítékot. A kérdés az, hogy a nevelés csupán eszköz a cél elérésére, vagy a személyiségfejlődés szempontjából fontos, milyen oktatóktól kapják a diákok az útravalót. Miközben Hectort az elbocsátás réme fenyegeti, a srácok elhatározzák, hogy megvalósítják álmaikat és igazolják kedvenc tanáruk módszereit.

7.1

Superbad - avagy miért ciki a szex?

Superbad – avagy miért ciki a szex?

A legtöbb, mondhatni mindegyik középiskolás srác gondolata a szex körül forog. Így van ezzel Evan és Seth is, az elmúlt négy esztendőt egymás társaságában és – gondolatban – szebbnél szebb, szexis csajokkal töltötték. Az ábrándozásnak azonban a suli befejezésével hamarosan vége szakad. Ráadásul kénytelenek szembenézni a szomorú ténnyel, szűzen fejezik be az évet. A váratlan bulimeghívás talán az utolsó lehetőség a két lúzer számára, hogy elveszítse azt, amije van. Evan és Seth mindent el is követ annak érdekében, hogy ez így legyen.

8.2

Az igazi csoda

Az igazi csoda

August Pullman úgy született, hogy arca különösen eltorzult. A fiúnak meg kell küzdenie azért, hogy új iskolájában mindenki megértse, hogy ő ettől még egy rendes gyerek és hogy a szépség és kinézet maga csupán a felszín és nem ez ami igazán számít.