Tryouts 2018 Teljes Film [Magyarul] Online

Tryouts (2018) Online Filmek Magyarul

2018-02-09 NA HD

[Filmek-Online]

00:07:00

Tryouts

Tryouts Online Filmek Magyarul

 • Kiadási dátum: 2018-02-09
 • Clasificación: 7
 • Termelés: Avenue 9 Productions /
 • Műfaj: Dráma Western

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Tryouts online filmek ingyen

Tryouts teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Tryouts film

Tryouts filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Tryouts

 • Andrew Sindt
  Director
 • Riley Monthey
  Associate Producer
 • Jonathan Wagner, Jr.
  Executive Producer
 • Amanda Helms
  Boom Operator
 • Kreig Schmidt
  Makeup Artist
 • Andrew Sindt
  Editor

Megjelenési dátum:
US 2018-02-09

Film költségvetés:
$1,500.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Tryouts

Tryouts – Filmesek és színészek

Tryouts

Lucas Schmidt
Sam
Tryouts

Cody McDowell
Sean

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Tryouts online teljes film magyarul,Tryouts teljes film magyarul, Letöltés Tryouts videa tejes film, Tryouts teljes film magyarul mozicsillag, Tryouts teljes film online magyarul, Tryouts magyar online

Hasonló kategóriában

7.1

Mackótestvér

Mackótestvér

Kenai, a bátor fiatalember gyűlöli a medvéket és kíméletlenül vadászik rájuk. Egy sikeres vadászat után azonban büntetésből maga is medvévé változik. Új testében Kenai számára megváltozik a világ, az élet egészen más oldalát fedezi fel. Elindul felkutatni elvesztett bátyját, Sitkát, és eközben próbára teszi a türelmét egy féleszű jávorszarvaspár, összebarátkozik Kodával, az eltévedt mackókölyökkel, és ki kell térnie másik bátyja, Denahi tévedésen alapuló bosszúvágya elől.

6.6

Rango

Rango

A történet hőse egy kaméleon, aki védett, egyhangú életét éli házi kedvencként, miközben komoly identitásválságban van. Végül is hogyan legyen valaki kiemelkedő, amikor az egész életének célja a beolvadás? Amikor Rango véletlenül egy törvényen kívüli, fura lényekkel benépesült sivatagi helységben, a zordon Por városában találja magát, ahol a pisztolyok könnyen elsülnek, a nem éppen bátor gyík azon veszi észre magát, hogy ki kell tűnnie a többiek közül, ha életben akar maradni.Ám az eleinte ellenséges város lassacskán az utolsó reményt kezdi látni benne, a megmentőt, akire vártak – és Rango sheriff kénytelen új szerepét a végsőkig feszíteni. Számos akciódús helyzet és izgalmas találkozás után végül tényleg ő lesz az az új hős, akinek eleinte csak kiadta magát.

7.3

Fényes nyergek

Fényes nyergek

A történetünk középpontjában egy kis vadnyugati város, Rock Ridge áll, amely épp a közelítő vasúti nyomvonal útjába esik. Hedley Lamarr, a békebíró azzal indítja útnak martalócait, hogy tegyék a városkát mihamarabb lakhatatlanná, hogy aztán olcsón rátehesse a kezét a város telkeire. Amikor a seriffet megölik, Hedley meggyőzi a kormányzót, hogy küldje el a városba a vadnyugat első fekete bőrű seriffjét. Csakhogy az új seriff, Bart kifinomult nagyvárosi úriember, akinek némiképpen nehezére esik megnyerni a vadnyugati városka lakóinak bizalmát.

5.9

Rambo 3.

Rambo 3.

Trautman ezredes az afganisztáni háborúban az oroszok elleni tevékenysége miatt fogságba esik. Rambo kapja azt a veszélyes és minden eddiginél lehetetlenebbnek tűnő feladatot, hogy a front mögé kerülve, az oroszok által uralt területen felkutassa és kiszabadítsa a foglyul ejtett ezredest. A mindenre elszánt Rambo, az orosz területekre érkezve megtudja, hogy az ezredest egy megerősített erődben tartják. Ez a létesítmény első ránézésre bevehetetlennek tűnik: mindenhol állig felfegyverzett őrök figyelik a környéket és magát az erődítményt is. Rambónak, az őrök éberségét kijátszva sikerül bejutni. Az azonban, hogy ki is kerül-e ebből a pokolból, erősen kétséges.