Literally, Right Before Aaron 2017 Teljes Film [Magyarul] Online

Literally, Right Before Aaron (2017) Online Filmek Magyarul

2017-04-22 NA HD

[Filmek-Online]

01:37:00

Literally, Right Before Aaron

Literally, Right Before Aaron Online Filmek Magyarul

 • Kiadási dátum: 2017-04-22
 • Clasificación: 5.4
 • Termelés:
 • Műfaj: Dráma Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Literally, Right Before Aaron online filmek ingyen

Literally, Right Before Aaron teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Literally, Right Before Aaron film

Literally, Right Before Aaron filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Literally, Right Before Aaron

 • Ryan Eggold
  Director
 • Ryan Eggold
  Writer
 • Ryan Eggold
  Original Music Composer
 • Ryan Eggold
  Editor
 • Seamus Tierney
  Director of Photography

Megjelenési dátum:
2017-04-22

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Literally, Right Before Aaron

Literally, Right Before Aaron – Filmesek és színészek

Literally, Right Before Aaron

Justin Long
Adam
Literally, Right Before Aaron

Cobie Smulders
Allison
Literally, Right Before Aaron

Ryan Hansen
Aaron
Literally, Right Before Aaron

John Cho
Mark
Literally, Right Before Aaron

Kristen Schaal
Talula
Literally, Right Before Aaron

Luis Guzmán
Federico

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Literally, Right Before Aaron online teljes film magyarul,Literally, Right Before Aaron teljes film magyarul, Letöltés Literally, Right Before Aaron videa tejes film, Literally, Right Before Aaron teljes film magyarul mozicsillag, Literally, Right Before Aaron teljes film online magyarul, Literally, Right Before Aaron magyar online

Hasonló kategóriában

6.7

Négy esküvő és egy temetés

Négy esküvő és egy temetés

Charles és Carrie egy esküvőn pillantják meg egymást és a fiú úgy érzi, hogy Carrie a legvonzóbb nő, akivel valaha is találkozott az életében. Egy önfeledt és szenvedélyes éjszakát töltenek együtt, majd elbúcsúznak egymástól. Két hónap múlva azonban ismét találkoznak egy másik esküvőn, ahol Carrie bemutatja Charles-nak a vőlegényét. Tíz hónappal később Charles a saját esküvőjére készülődik. Carrie is megérkezik és közli a fiúval, hogy elvált. Charles életének legnehezebb döntése előtt áll. Mindjárt oltár elé kell vezetnie a menyasszonyát, ő pedig Carrie-t szereti.

6.3

27 idegen igen

27 idegen igen

Jane egy idealista, végtelenül romantikus és mindenkinél önzetlenebb nő. Ugyanakkor pedig állandó résztvevője mindenféle esküvői és lakodalmi rendezvényeknek, bár a saját boldogsága még látóhatáron belül sincs. Ám amikor Jane húga, Tess iránt saját főnöke, George lobban szerelemre (s, akibe titkon Jane is szerelmes), hősnőnk kénytelen felülvizsgálni eddigi “örökké-csak-koszorúslány” életstílusát. Egész élete csak arról szólt, hogy mindenkit boldoggá tegyen maga körül, ráadásul huszonhét különböző koszorúslányruha lapul szekrényében, így mindezt bizonyítani is tudja. Egy emlékezetes estén Jane éppen kénytelen ingázni két esküvői fogadás között a Manhattan-Brooklyn vonalon, a nem mindennapi teljesítménynek pedig véletlenül szemtanúja lesz Kevin, a riporter, aki nagyszerű sztorit szimatol.

5.5

Nászfrász

Nászfrász

Frank tiszteletes sajátos nézeteket vall a válásról. Szerinte a válások legfőbb oka a házasság. Ha kevesebb lenne a nász, kevesebb lenne a válás is. Ennek érdekében még az esküvő előtt igyekszik összeugrasztani a párokat, a jegyesek oktatása nála felér egy katonai kiképzéssel. Olyan feladatok várnak a résztvevőkre, mint bekötött szemmel való száguldozás Chicago belvárosában, két nyáladzó, bömbölő robotbabáról való gondoskodás, sőt, szerepel benne a szexről való lemondás is. És ez csak ízelítő mindabból, amire Frank tiszteletes kötelezi a házasulandókat az “igen” kimondása előtt.

6.5

Bérhaverok

Bérhaverok

Egy balféknek is jár a boldog esküvő. Doug legalábbis ebben reménykedik, így menyasszonyának, álmai nőjének azt hazudja, hogy rengeteg barátja van, vagy hét vőfélyt szervezett már a legjobb cimbikből és a tanúja pedig a legeslegjobb haver lesz. A lagzi viszont vészesen közeledik, és Doug képtelen beújítani legalább egy balekot, akit otthon bemutathatna. Így jut el Jimmy cégéhez. A nagydumás kiscsávó vállalata pont a Doughoz hasonló lúzerek miatt megy jól: hívásra régi iskolatársnak, gyerekkori pajtásnak adja ki magát, igény szerint tanú vagy vőfély. A lényeg, hogy hazudik, mint a vízfolyás, és mestere a sosem volt közös emlékek kitalálásának és előadásának. Ő szervezi össze azt a hét gyanús figurát is, akiknek az a feladata, hogy Doug legjobb barátainak képében megédesítsék pirulós és dadogós, de nagyon szerelmes hősünk élete nagy napját. De az is lehet, hogy végül inkább tönkre teszik.