Sky On Fire 2016 Teljes Film [Magyarul] Online

Sky on Fire (2016) Online Filmek Magyarul

2016-11-25 NA HD

[Filmek-Online]

01:39:00

Sky on Fire

Sky on Fire Online Filmek Magyarul

 • Kiadási dátum: 2016-11-25
 • Clasificación: 6
 • Termelés: Skyland Film-Television Culture Development /
 • Műfaj: Akció Bűnügyi Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Sky on Fire online filmek ingyen

Sky on Fire teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Sky on Fire film

Sky on Fire filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Sky on Fire

 • Ringo Lam
  Screenplay
 • Ringo Lam
  Director
 • Jacqueline Liu
  Producer
 • Dave Klotz
  Music
 • Man Lung Choi
  Director of Photography
 • David M. Richardson
  Editor

Megjelenési dátum:
HK 2016-11-25

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Sky on Fire

Sky on Fire – Filmesek és színészek

Sky on Fire

Daniel Wu
Chong Tin-Po
Sky on Fire

Zhang Ruoyun
Ziwan
Sky on Fire

Zhang Jingchu
Dr. Gao Yu
Sky on Fire

Amber Kuo
Jen
Sky on Fire

Joseph Chang
Jia
Sky on Fire

Wayne Lai

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Sky on Fire online teljes film magyarul,Sky on Fire teljes film magyarul, Letöltés Sky on Fire videa tejes film, Sky on Fire teljes film magyarul mozicsillag, Sky on Fire teljes film online magyarul, Sky on Fire magyar online

Hasonló kategóriában

5.5

Nemzetbiztonság Bt.

Nemzetbiztonság Bt.

Earl és Hank, az egyik tizenkilenc, a másik még annyi se. Mindkettőjük közös vonása, hogy kirúgták őket a rendőrségről. Mégis mindketten a kék zubbony vonzásában élnek, és egy őrző-védő céghez szegődnek. Véletlenül belecsöppennek életük legnagyobb bűnügyébe: egy csempészbanda, Nash (Eric Roberts) és bandája után nyomoznak. Élvezik az üldözéseket, imádják a robbanásokat, szeretnek rendőrösdit játszani. Csak egymást utálják. De ha nem fojtják meg egymást, ha túlélik mindazt a veszélyt, aminek a fele se volna, ha ők nem olyan kétbalkezesek, akkor talán sikerül nekik, ami az igazi zsaruknak sem, elcsípni a csempészeket.

5.3

Lányok élő adásban

Lányok élő adásban

A Girlhouse egy elhagyatott és a várostól félreeső régi kastély, ahol néhány főiskolás lány titokban élő adásban, erotikus műsort rendez az online felhasználóknak. Ők ezzel fedezik az iskolára szükséges költségeket. Mindaddig minden rendben van, míg meg nem jelenik egy Loverboy fedőnevű felhasználó, aki kissé fogyatékos elméjű. Egyik lány mégis lenézi és Loverboy elhatározza, hogy egytől-egyik lemészárolja a lányokat. A mottója: “nincs kivétel, mindegyik lány rohadt kurva.”

6.4

Nekem 8

Nekem 8

Jobb lett volna meg sem születni – gondolja Nick Beam, amikor hazaérve édes kis feleségét félreérthetetlen helyzetben találja, a saját főnökével. A felszarvazott férj azt gondolja, ennél rosszabb már nem történhet aznap. Vagy mégis? A mostohasors T. Pault sodorja az útjába. Az izgága kis fekete, a botcsinálta útonálló beugrik a szerencsétlen lakli kocsijába, és megpróbálja kirabolni. Egy nappal előbb Nick talán megadóan engedett volna, de most beletapos a gázba és elrabolja kirablóját. A két vadidegen hamarosan hajmeresztő kalandokba keveredik.