Ezüstnyereg 1978 Teljes Film [Magyarul] Online

Ezüstnyereg (1978) Online Filmek Magyarul

1978-04-20 NA HD

[Filmek-Online]

01:40:00

Ezüstnyereg

Ezüstnyereg Online Filmek Magyarul Egy tíz éves fiú szeme láttára gyilkolják meg az édesapját. Az elkövetőt a gazdag és befolyásos Barett klán bérelte fel. A gyermek bosszút esküszik. Felnőttként veszélyes pisztolyhős és híres fejvadász válik belőle, ezért a Roy Blood álnevet kapja. A múlt azonban továbbra is kísérti: Barették csapdát állítanak neki, de ő szerencsésen megmenekül. Roy elhatározza, hogy végez a bűnözőkkel. Tervében fontos szerepet játszik egy pitiáner csaló, akivel végül életre szóló barátságot köt.

 • Kiadási dátum: 1978-04-20
 • Clasificación: 7
 • Termelés: Rizzoli Film /
 • Műfaj: Akció Western

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Ezüstnyereg online filmek ingyen

Ezüstnyereg teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Ezüstnyereg film

Ezüstnyereg filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Ezüstnyereg

 • Lucio Fulci
  Director
 • Adriano Bolzoni
  Screenplay
 • Adriano Bolzoni
  Story
 • Piero Donati
  Producer
 • Sergio Salvati
  Cinematography
 • Fabio Frizzi
  Original Music Composer

Megjelenési dátum:
IT 1978-04-20

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ezüstnyereg

Ezüstnyereg – Filmesek és színészek

Ezüstnyereg

Giuliano Gemma
Roy Blood
Ezüstnyereg

Sven Valsecchi
Thomas Barrett, Jr.
Ezüstnyereg

Gianni De Luigi
Turner
Ezüstnyereg

Licinia Lentini
Miss Sheba
Ezüstnyereg

Philippe Hersent
Sheriff
Ezüstnyereg

Karine Stampfer
Peggy

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Ezüstnyereg online teljes film magyarul,Ezüstnyereg teljes film magyarul, Letöltés Ezüstnyereg videa tejes film, Ezüstnyereg teljes film magyarul mozicsillag, Ezüstnyereg teljes film online magyarul, Ezüstnyereg magyar online

Hasonló kategóriában

7.8

Számadás

Számadás

John a bűnözők rémálma, ugyanis előle senki sem menekülhet. Precíz munkájáért Brokston felajánlja, hogy segíti mindenben, ami szükséges ahhoz, hogy ő lehessen a szenátor. Ám egy dolgot azonban mégis csak kérne Brokston. John meg kell, hogy találjon egy bűnözőt, aki megerőszakolt egy tizenkét éves lányt, majd utána meg is ölte. John előtt nehéz feladat áll.

7.6

Az ördög jobb és bal keze

Az ördög jobb és bal keze

Joe hosszú útról tér éppen haza, ám egy kis nézeteltérése támad az egyik útszéli kocsmában. Nem nagy ügy, lepuffant két semmirekellő fejvadászt, az útonállók sebesült foglyát meg befuvarozza a városkába, ahol éppen bátyjával kötözködik három elvetemült fickó. Csupán azon akad fenn, miért visel seriffcsillagot a bátyja. A seriff nem örül különösebben testvérének, mert ismeri. Ahol ő eddig föltűnt, ott mindig történt valami. Most sincs másként, az “ördög jobb kezének” nevezett öcsköst bosszantják a helybéli hatalmasság pökhendi emberei, akik szüntelenül zaklatják a környék mormon telepeseit azért, hogy távozásra bírva ôket, megkaparinthassák földjeiket.

8.2

Volt egyszer egy Vadnyugat

Volt egyszer egy Vadnyugat

Az elmaradhatatlan szájharmonikájáról nemes egyszerűséggel csak Harmonikának nevezett rejtélyes idegen már régóta hajszolja Franket, a gyilkos bandavezért, akivel sürgős párbajozni valója van. Frank azonban mással van elfoglalva: a nyugat felé terjeszkedő mohó vasúttársaság megbízásából meg kell tisztítania a terepet, hogy potya áron jussanak hozzá a tervezett pálya melletti földekhez. Most azonban komoly gondja akad Jill, az egykor örömlányként hírnevet szerző, gyönyörű özvegy személyében, aki körömszakadtáig ragaszkodik a birtokához. A tablót még Cheyenne, a szökött bandita színesíti, akiről senki sem tudja, melyik oldalon áll.A Vadnyugat hőskorának színes forgataga lenyűgözően tárul elénk Sergio Leone világsikert aratott, klasszikus mesterművében.

7.8

Egy maréknyi dollárért

Egy maréknyi dollárért

A messziről érkezett, titokzatos Joe a mexikói határon lévő kis településen akar meggazdagodni két csempészbanda háborújából, akik régóta rivalizálnak egymással. Helyesen okoskodik, ám jó szíve eltéríti az üzlettől. Jóságán majdnem rajtaveszít, s csupán lélekjelenlétének és józan eszének köszönheti, hogy kiszabadul a rettegett Ramón fogságából. Ezután azonban már csak a bosszú érdekli.