Crippled Avengers 1978 Teljes Film [Magyarul] Online

Crippled Avengers (1978) Online Filmek Magyarul

1978-12-20 NA HD

[Filmek-Online]

01:40:00

Crippled Avengers

Crippled Avengers Online Filmek Magyarul

 • Kiadási dátum: 1978-12-20
 • Clasificación: 6.8
 • Termelés: Shaw Brothers /
 • Műfaj: Akció Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Crippled Avengers online filmek ingyen

Crippled Avengers teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Crippled Avengers film

Crippled Avengers filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Crippled Avengers

 • Chang Cheh
  Director
 • Chang Cheh
  Writer
 • Ni Kuang
  Writer
 • Mona Fong
  Producer

Megjelenési dátum:
1978-12-20

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Crippled Avengers

Crippled Avengers – Filmesek és színészek

Crippled Avengers

Chen Kuan-Tai
Black Tiger Dao Tian-Du
Crippled Avengers

Philip Kwok Chun-Fung
Chen Shuen
Crippled Avengers

Lo Meng
Blacksmith Wei Jia-Jie
Crippled Avengers

Sun Chien
Hu Ah-Kue
Crippled Avengers

Lu Feng
Dao Chang
Crippled Avengers

Johnny Wang Lung-Wei
Keeper Wan

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Crippled Avengers online teljes film magyarul,Crippled Avengers teljes film magyarul, Letöltés Crippled Avengers videa tejes film, Crippled Avengers teljes film magyarul mozicsillag, Crippled Avengers teljes film online magyarul, Crippled Avengers magyar online

Hasonló kategóriában

5

DOA: Élve vagy halva

DOA: Élve vagy halva

A történet egy csapat mindenre elszánt, gyönyörű lányról szól, akik egy titokzatos távoli szigetre utaznak, ahol egy meghívásos harcművészeti tornán, a DOA-n vesznek részt. Főhőseink riválisként kezdik, ám végül egyesítik erőiket, hogy felderítsék és meghiúsítsák a torna szervezőjének, a gonosz Donovannek sötét terveit.

6.6

Kung Fu Panda 3.

Kung Fu Panda 3.

A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozikelveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett paradicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él. És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg. Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra. Különleges edzésmódszerének köszönhetően, a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak.

7.3

Tigris és sárkány

Tigris és sárkány

Azok a harcosok, akik a Vudan-hegy szerzeteseitől tanulják a fegyverforgatás fortélyait, szinte legyőzhetetlenek. Közéjük tartozik L is, aki viszont hátat szeretne fordítani a harcnak, ezért el is elajándékozza híres kardját, a Jade Rókát. A kardot azonban elrabolják, így Li és Su Lien , a kiváló harcos testőrnő feladata, hogy visszaszerezzék a legendás fegyvert. A rabló azonban szintén remekül bánik a karddal, méltó ellenfele a Vudan-hegy neveltjeinek, és legnagyobb meglepetésükre ő csupán egy fiatal lány. Ang Lee, az Értelem és érzelem, valamint a későbbi Túl a barátságon című film (melyért Oscar-díjat nyert) rendezőjének zseniális, harcművészeti drámája az egész világot elvarázsolta, és távol-keleti filmektől szokatlanul nagy siker lett mind az amerikai közönség, mind a kritikusok körében. Összesen 10 Oscarra jelölték, melyekből végül 4-et díjra is váltott.

7.6

A Shaolin 36 próbatétele

A Shaolin 36 próbatétele

Liu, a kedves cantoni fiatalember megszökik falujából, amikor arra csapást mérnek a brutális Manchu-k, és harcművészeti tanulmányokba kezd. Életét a harcművészet tökéletesítésére teszi fel és erőfeszítései révén ő lesz San Te, a legendás Shaolin szerzetes, aki a Manchukat is legyőzi.