A Kaptár: Vendetta 2017 Teljes Film [Magyarul] Online

A kaptár: Vendetta (2017) Online Filmek Magyarul

2017-05-27 NA HD

[Filmek-Online]

01:37:00

A kaptár: Vendetta

A kaptár: Vendetta Online Filmek Magyarul Chris Redfield, a BSAA rangos tisztje Leon S. Kennedy és Prof. Rebecca Chambers segítségére szorul az Alexander Institute of Biotechnology-tól. Együtt meg kell állítaniuk egy mániákus őrültet, aki bosszúból halálos vírust akar elszabadítni New Yorkban..

 • Kiadási dátum: 2017-05-27
 • Clasificación: 6.4
 • Termelés: Kadokawa / Capcom / Stage 6 Films / Capcom Company / Marza Animation Planet /
 • Műfaj: Horror Kaland Rejtély Animációs Akció Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A kaptár: Vendetta online filmek ingyen

A kaptár: Vendetta teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A kaptár: Vendetta film

A kaptár: Vendetta filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A kaptár: Vendetta

 • Takanori Tsujimoto
  Director
 • Makoto Fukami
  Screenplay
 • Kenji Kawai
  Music
 • Hiroyuki Kobayashi
  Supervising Producer
 • Takashi Shimizu
  Executive Producer
 • Hiroaki Ueno
  Art Direction

Megjelenési dátum:
JP 2017-05-27

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/A kaptár: Vendetta

A kaptár: Vendetta – Filmesek és színészek

A kaptár: Vendetta

Kevin Dorman
Chris Redfield (voice)
A kaptár: Vendetta

Matthew Mercer
Leon S. Kennedy (voice)
A kaptár: Vendetta

Erin Cahill
Rebecca Chambers (voice) / Rebecca Chambers (motion capture)
A kaptár: Vendetta

John DeMita
Glenn Arias (voice)
A kaptár: Vendetta

Fred Tatasciore
Diego Gomez (voice)
A kaptár: Vendetta

Cristina Vee
Maria Gomez (voice)

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A kaptár: Vendetta online teljes film magyarul,A kaptár: Vendetta teljes film magyarul, Letöltés A kaptár: Vendetta videa tejes film, A kaptár: Vendetta teljes film magyarul mozicsillag, A kaptár: Vendetta teljes film online magyarul, A kaptár: Vendetta magyar online

Hasonló kategóriában

6.4

Silent Hill - A halott város

Silent Hill – A halott város

Egy gyógyíthatatlan beteg kislány édesanyja Rose (Radha Mitchell) képtelen beletörődni az orvosok diagnózisába. A gyógyulás útját keresve megszökteti lányát, férje (Sean Bean) minden tiltakozása ellenére. A szökés során balesetet szenvednek és Silent Hill elhagyatott, hátborzongató városába jutva szem elől veszítik egymást, ami nem csoda, hiszen a városra állandó köd telepedik. Silent Hill nem csak ebben különbözik a többi várostól: furcsa lények lakják és időről időre az élő Sötétség telepedik rá, megfertőzve mindazokat, akiket megérint. Rose gyermeke keresése közben egyre többet tud meg a város történetéről és rá kell döbbennie, hogy lánya eltűnése csupán apró porszem egy sokkal komolyabb játékban.

6.4

A kaptár: Kárhozat

A kaptár: Kárhozat

Az Egyesült Államok különleges ügynöke, Leon S. Kennedy egy kis kelet-európai országba indul bevetésre. Feladata, hogy kiderítse, valóban bioorganikus fegyvereket használnak-e a helyi háborúban. Jól dolgozik, főnökei váratlanul mégis hazarendelik. Az ügynök azonban szembefordul feletteseivel. Fényt akar deríteni az igazságra, és meg akarja akadályozni a történelem talán legpusztítóbb fegyverének bevetését.

7.1

Az útvesztő: Halálkúra

Az útvesztő: Halálkúra

A Futárok, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyulhat. Aki élve kijut, választ kap azokra a kérdésekre, amik a kezdetek óta foglalkoztatják a Futárokat.

7.2

28 nappal később

28 nappal később

Jim (Cillian Murphy) felébred a kómából, de senkit sem talál a kórteremben. Üres a folyosó, az egész épület, üres és néma az egész város. Jim semmit sem ért, rémülten bóklászik a kihalt metropoliszban. Végül rátalál egy emberpár: túlélő, mindentől rettegő menekülők. És nemsokára találkoznak azokkal is, akik elől menekülni kell. Egykor emberek voltak, ám a gyilkos vírusnak köszönhetően már csak fékevesztett őrültek, akik ölni akarnak. Jim huszonnyolc napig feküdt a kórházban, de ez elég volt ahhoz, hogy Anglia szinte elnéptelenedjen.