A Ház, Amit Jack épített 2018 Teljes Film [Magyarul] Online

A ház, amit Jack épített (2018) Online Filmek Magyarul

2018-10-08 NA HD

[Filmek-Online]

02:31:00

A ház, amit Jack épített

A ház, amit Jack épített Online Filmek Magyarul A hetvenes-nyolcvanas évek Amerikájában követjük Jack, a sorozatgyilkos öt gyilkosságának történetét. A kiemelkedő intelligenciájú férfi maga mesél a tizenkét év leforgása alatt megtörtént, tetszőlegesen kiválasztott rémtetteiről, sorozatgyilkossá érésének állomásairól. Az epizódok között társa a beszélgetésben Verge, vagyis Vergilius, amely utalás Dante Isteni színjátékában az alkotót a Pokolba kalauzoló költőre.

 • Kiadási dátum: 2018-10-08
 • Clasificación: 7.2
 • Termelés: Zentropa Entertainments / Copenhagen Film Fund / Danmarks Radio (DR) / Centre National de la Cinématographie / Concorde Filmverleih / Eurimages / Les Films du Losange / MEDIA Programme of the European Union / Nordisk Film Distribution / Nordisk Film & TV Fond / Potemkine / Slot Machine / Det Danske Filminstitut / Svenska Filminstitutet / SVT / Film i Väst / Film- und Medienstiftung NRW /
 • Műfaj: Dráma Horror Bűnügyi Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A ház, amit Jack épített online filmek ingyen

A ház, amit Jack épített teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A ház, amit Jack épített film

A ház, amit Jack épített filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A ház, amit Jack épített

 • Lars von Trier
  Director
 • Jonas Bagger
  Co-Producer
 • Peter Aalbæk Jensen
  Executive Producer
 • Maj-Britt Paulmann
  Line Producer
 • Marianne Slot
  Co-Producer
 • Louise Vesth
  Producer

Megjelenési dátum:
DK 2018-10-08

Film költségvetés:
$9,800,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/A ház, amit Jack épített

A ház, amit Jack épített – Filmesek és színészek

A ház, amit Jack épített

Matt Dillon
Jack
A ház, amit Jack épített

Bruno Ganz
Verge
A ház, amit Jack épített

Uma Thurman
Lady #1
A ház, amit Jack épített

Siobhan Fallon Hogan
Lady #2
A ház, amit Jack épített

Sofie Gråbøl
Lady #3
A ház, amit Jack épített

Riley Keough
Simple

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A ház, amit Jack épített online teljes film magyarul,A ház, amit Jack épített teljes film magyarul, Letöltés A ház, amit Jack épített videa tejes film, A ház, amit Jack épített teljes film magyarul mozicsillag, A ház, amit Jack épített teljes film online magyarul, A ház, amit Jack épített magyar online

Hasonló kategóriában

6

A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet

A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet

Egy asszony a mészárszéken szüli meg gyermekét. A rémisztő baba a kukában végzi, ahonnan a Hewitt-família egyik guberáló tagja szedi ki és viszi haza. A kinézete miatt sokat csúfolták az iskolában szegénykét, míg felnőve maszkkal rejti el torz arcát és azon a mészárszéken dolgozik, ahol megszületett. Csakhogy az üzemet bezárják, ezért Thomas Hewittnek is felmondanak, akinek első áldozata a durva főnöke lesz. Ekkor tűnik fel a színen két srác, aki megkapta a behívóját Vietnamba. Előtte nagy búcsú bulira készülnek a barátnőikkel, de ehelyett a pokol várja őket.

6.7

Az 1000 halott háza 2. - A sátán bosszúja

Az 1000 halott háza 2. – A sátán bosszúja

A sorozatgyilkosoknak most menekülniük kell, ugyanis az előző részben megölt seriff bátyja bosszúhadjáratot indított ellenük. Nyomozása során egyre közelebb kerül a gyilkosokhoz, de közben egyre mélyebb őrületbe kergeti magát. A kérdés az, hogy ő is úgy végzi-e mint testvére.

5.6

Sokkoló

Sokkoló

Sorozatgyilkos szedi áldozatait a városban. Don Parker nyomozó éjt nappallá téve üldözi a kegyetlen fantomot, de sokáig úgy tűnik, a gyilkos behozhatatlan előnyben van a rendőrökkel szemben. Aztán váratlan segítség érkezik. Parker nyomozó fia, különös rémálomból ébred: álmában egész családját kiirtotta a gyilkos, Horace Pinker. Pinkerre a villamosszék vár, ő azonban még nem fejezte be, amit elkezdett. Halála előtt lepaktál az ördöggel és lelke más testébe szállt. Fő célja, hogy bosszút álljon azon, aki a villamosszékbe juttatta: Jonathan Parkeren.

7.5

Piszkos Harry

Piszkos Harry

A helyszín San Francisco, ahol egy Skorpió nevű elvetemült gazember toronyházak tetejéről már két embert lőtt le távcsöves puskájával, és újabb rémtettekkel fenyegetőzik, ha a város nem fizet. Az ügyet Harry Callahanre bízzák, akinek eszköz nem számít, csak a cél: Skorpió kézre kerítése.