Vonat Busanba – A Zombiexpressz 2016 Teljes Film [Magyarul] Online

Vonat Busanba – A zombiexpressz (2016) Online Filmek Magyarul

2016-07-20 NA HD

[Filmek-Online]

01:58:00

Vonat Busanba – A zombiexpressz

Vonat Busanba – A zombiexpressz Online Filmek Magyarul A film néhány utas viszontagságait követi nyomon, akik vonaton igyekeznek Szöülból Buszan felé. A bonyodalmat egy éppen kitörő vírus okozza, amely a fertőzött embereket zombivá változtatja.

 • Kiadási dátum: 2016-07-20
 • Clasificación: 7.7
 • Termelés: Next Entertainment World / RedPeter Film /
 • Műfaj: Akció Horror Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Vonat Busanba – A zombiexpressz online filmek ingyen

Vonat Busanba – A zombiexpressz teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Vonat Busanba – A zombiexpressz film

Vonat Busanba – A zombiexpressz filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Vonat Busanba – A zombiexpressz

 • Yeon Sang-ho
  Screenplay
 • Yeon Sang-ho
  Director
 • Lee Hyung-deok
  Director of Photography
 • Yang Jin-mo
  Editor
 • Park Joon-suk
  Writer
 • Kim Woo-taek
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
KR 2016-07-20

Film költségvetés:
$8,820,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Vonat Busanba – A zombiexpressz

Vonat Busanba – A zombiexpressz – Filmesek és színészek

Vonat Busanba - A zombiexpressz

Gong Yoo
Seok Woo
Vonat Busanba - A zombiexpressz

Ma Dong-seok
Sang Hwa
Vonat Busanba - A zombiexpressz

Jung Yu-mi
Sung Gyeong
Vonat Busanba - A zombiexpressz

Choi Woo-shik
Yeong Gook
Vonat Busanba - A zombiexpressz

Ahn So-hee
Jin Hee
Vonat Busanba - A zombiexpressz

Kim Soo-an
Soo Ahn

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Vonat Busanba – A zombiexpressz online teljes film magyarul,Vonat Busanba – A zombiexpressz teljes film magyarul, Letöltés Vonat Busanba – A zombiexpressz videa tejes film, Vonat Busanba – A zombiexpressz teljes film magyarul mozicsillag, Vonat Busanba – A zombiexpressz teljes film online magyarul, Vonat Busanba – A zombiexpressz magyar online

Hasonló kategóriában

6.7

Z világháború

Z világháború

Egy átlagos nap Gerry Lane, az egykori ENSZ-alkalmazott a családjával araszol a csúcsforgalomban. Hamarosan arra lesz figyelmes, hogy az emberek egymásra támadnak. A városban kitör a káosz, kiderül, hogy halálos járvány ütötte fel a fejét, ami harapás útján terjed. A globális méretűvé váló zombijárvány azzal fenyeget, hogy elpusztítja az emberiséget. Miután Lane biztonságba helyezi családját, a munkájához visszatérve azon dolgozik, hogy megtalálja a járvány forrását, és megállítsa a terjedését.

7.2

Zombieland

Zombieland

Az egyik szimplán lelép, ha valami ijesztővel találkozik. A másik imádja a harcot, és az öklénél csak a feje keményebb: ha a világot elárasztották a zombik, az emberiség pedig felkerült a legveszélyeztetettebb fajok listájára, mindkét módszer elfogadhatónak tűnik. Columbus és Tallahassee nagyon különböznek egymástól, mégis közösen próbálják átvészelni a folyamatosan rájuk leskelődő bajt: a mindenütt jelenlévő élőhalottakat. Pedig az igazi veszély az emberek között les rájuk. Összeismerkednek két lánnyal, akik egész más eszközöket vetnek be a túlélés érdekében. Ám amikor négyszemélyessé szervezik a csapatot, már nem biztosak, mi volna jobb: megbízni egymásban, vagy a zombik kitárt karjába futni.

7.6

Haláli hullák hajnala

Haláli hullák hajnala

Shaun a törzshelyén, a Winchester Pubban tölti zsákutcába jutott életét legjobb cimborája, Ed társaságában, emellett állandóan veszekszik az anyjával és elhanyagolja a barátnőjét. Amikor Liz kiteszi a szűrét, Shaun rászánja magát, hogy ráncba szedje életét. Újra el kell nyernie barátnője szerelmét, rendbe kell hoznia a kapcsolatát anyjával, és szembe kell néznie a felelősségteljes felnőttkor nehézségeivel. Balszerencséjére azonban zombijárvány tör ki. Shaun, Ed, a mama és a mostohaapa, valamint Liz és barátai a Shaun által ismert legbiztonságosabb helyen, vagyis a Winchesterben barikádozzák el magukat.