Könnyű Nőcske 2010 Teljes Film [Magyarul] Online

Könnyű nőcske (2010) Online Filmek Magyarul

2010-09-16 NA HD

[Filmek-Online]

01:32:00

Könnyű nőcske

Könnyű nőcske Online Filmek Magyarul Olive (Emma Stone) egy hétköznapi lány, aki nem nagyon tűnik ki a többiek közül, és a fiúkkal is hadilábon áll. Egészen addig míg egy véletlen hazugság, és egy gyorsan terjedő pletyka a népszerűségi lista legfelső fokára emeli. Szexuális szolgáltatásokat (persze csak átverésből) nyújt mindazoknak a sulitársainak, akiknek nem jutott barátnő, és ezt cikinek érzik. Olive szíve megesik rajtuk, de egy idő után már nem csak ez áll a hazugságok hátterében.

 • Kiadási dátum: 2010-09-16
 • Clasificación: 6.8
 • Termelés: Screen Gems / Olive Bridge Entertainment /
 • Műfaj: Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Könnyű nőcske online filmek ingyen

Könnyű nőcske teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Könnyű nőcske film

Könnyű nőcske filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Könnyű nőcske

 • Lisa Miller Katz
  Casting
 • Will Gluck
  Director
 • Zanne Devine
  Producer
 • Alicia Emmrich
  Associate Producer
 • Will Gluck
  Producer
 • Mark B. Johnson
  Co-Producer

Megjelenési dátum:
US 2010-09-16

Film költségvetés:
$8,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Könnyű nőcske

Könnyű nőcske – Filmesek és színészek

Könnyű nőcske

Emma Stone
Olive Penderghast
Könnyű nőcske

Penn Badgley
“Woodchuck” Todd
Könnyű nőcske

Amanda Bynes
Marianne Bryant
Könnyű nőcske

Dan Byrd
Brandon
Könnyű nőcske

Thomas Haden Church
Mr. Griffith
Könnyű nőcske

Patricia Clarkson
Rosemary Penderghast

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Könnyű nőcske online teljes film magyarul,Könnyű nőcske teljes film magyarul, Letöltés Könnyű nőcske videa tejes film, Könnyű nőcske teljes film magyarul mozicsillag, Könnyű nőcske teljes film online magyarul, Könnyű nőcske magyar online

Hasonló kategóriában

6.8

The DUFF

The DUFF

Egy középiskolai rangidős felbujt egy társadalmi megcsípő rendelésforradalmat miután rájött, hogy őt címkézték, a DUFF (Designated Ugly Fat Friend) a csinosabb népszerűbb barátainak.

6.4

Botcsinálta tanerő

Botcsinálta tanerő

Shoop, a fiatal, komolytalan tornatanár, a diákokkal együtt számolja vissza a másodperceket az utolsó tanítási napon. Már zsebében a jegy Hawaii-ra. Szerencsétlenségére a nyári pótvizsgára felkészítő angolkurzust vezető tanár az utolsó pillanatban felmond. Shoop kapja a hálátlan feladatot, hogy a válogatott lógósokat tanulásra bírja. Közben neki is igazi tanárrá kell válnia.

6.4

Project X - A buli elszabadul

Project X – A buli elszabadul

Kezdődhet a parti! Három végzős gimnazista elhatározza, hogy megszervezi a város legnagyobb buliját, és legnagyobb meglepetésükre, tervük valóra válik. A buli egyre nő, egyre vadabb lesz, és beszippant mindent és mindenkit, aki a közelébe kerül. Őrületes zenék, fantasztikus hangulat és gátlástalan poénok: az év legvadabb vígjátéka biztosan mindenkinek kedvet csinál a véget nem érő bulizáshoz.

7

Változó világ

Változó világ

A nyári szünidőnek vége, és a Ridgemont High diákjai újra az osztálytermekben vannak. Linda, a gazdag szókinccsel rendelkező lány tippeket ad Stacynek, hogyan csábítsa el a fiúkat. Stacy úgy viselkedik, mintha legalább 19 éves lenne, a valóságban azonban alig 15. Marknak nagyon tetszik Stacy, csak nem tudja, hogyan közeledjen hozzá. Mike, a főnöke elárulja neki a csábítás trükkjeit. Mark randira hívja Stacyt, aki éjszaka kiszökik otthonról, hogy találkozhasson vele. A lány bátyja, Brad közben úgy érzi, nagyfiú lett már, és gyakorolja, hogyan kell szakítani barátnőjével. Amikor azonban kirúgják munkahelyéről, nagyon hiányzik neki Lisa.