Some Kind Of Hero 1982 Teljes Film [Magyarul] Online

Some Kind of Hero (1982) Online Filmek Magyarul

1982-04-02 NA HD

[Filmek-Online]

01:37:00

Some Kind of Hero

Some Kind of Hero Online Filmek Magyarul

 • Kiadási dátum: 1982-04-02
 • Clasificación: 5.4
 • Termelés: Paramount /
 • Műfaj: Vígjáték Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Some Kind of Hero online filmek ingyen

Some Kind of Hero teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Some Kind of Hero film

Some Kind of Hero filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Some Kind of Hero

 • Michael Pressman
  Director
 • Robert Boris
  Writer
 • James Kirkwood Jr.
  Novel
 • James Kirkwood Jr.
  Screenplay
 • Mel Dellar
  Unit Production Manager
 • Patrick Williams
  Original Music Composer

Megjelenési dátum:
US 1982-04-02

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Some Kind of Hero

Some Kind of Hero – Filmesek és színészek

Some Kind of Hero

Richard Pryor
Cpl. Eddie Keller / Ted Segal
Some Kind of Hero

Margot Kidder
Toni Donovan
Some Kind of Hero

Ronny Cox
Col. Powers
Some Kind of Hero

Ray Sharkey
Sgt. Vinnie DiAngelo
Some Kind of Hero

Lynne Moody
Lisa
Some Kind of Hero

Olivia Cole
Jesse

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Some Kind of Hero online teljes film magyarul,Some Kind of Hero teljes film magyarul, Letöltés Some Kind of Hero videa tejes film, Some Kind of Hero teljes film magyarul mozicsillag, Some Kind of Hero teljes film online magyarul, Some Kind of Hero magyar online

Hasonló kategóriában

8.3

A zongorista

A zongorista

1939, Varsó. Wladyslaw Szpilman zongoraművész egy lemezstúdióban dolgozik, amikor bombázni kezdik a várost. A felvétel félbeszakad, Wladyslaw hazatér. Otthon zsidó szülei és testvérei megpróbálják eldönteni, mit vigyenek magukkal, ha a növekvő náci fenyegetés miatt menekülniük kell Varsóból. Wladyslaw nem akarja elhagyni a várost, mivel szereti, s legalább annyira rajong Dorotáért, a fiatal csellistáért. A nő nagyon aggódik a növekvő antiszemitizmus miatt. Családja nem sokkal azelőtt költözött be a fallal körülvett gettóba, és megpróbálnak alkalmazkodni az ottani élethez.

7.4

Rendíthetetlen

Rendíthetetlen

Az Oscar-díjas Angelina Jolie a rendezője és a producere ennek a nagyszabású drámának, amely Louis “Louie” Zamperini olimpikon és háborús hős hihetetlen életét követi nyomon. Louie két társával együtt túléli egy repülőgép lezuhanását a második világháborúban, és 47 napig hánykolódnak egy tutajon, majd elfogja őket a japán hadsereg, és fogolytáborba kerülnek.

7.1

Az angol beteg

Az angol beteg

Hana, az ápolónő súlyosan sebesült férfit helyez el egy toscanai romos kolostorban a második világháború vége felé. Hana azt hiszi, átok ül rajta. A háborúban elszenvedett traumatikus élmények hatására retteg attól, hogy akit megszeret, az halálra van ítélve. A beteg nem emlékszik semmire, személyazonosságának egyetlen kulcsa egy személyes levelekkel, térképekkel és fotókkal telerakott könyv, amit nála találtak. Hana olvasni kezdi betegének a könyvet és a szinte felismerhetetlenségig összeégett férfi emlékezni kezd. Alig telik el néhány pillanat, s Gróf Almásy Lászlóként látjuk viszont. A híres magyar nyelvész és kutató tagja volt egy háború előtti expedíciónak, mely addig föltérképezetlen sivatagokat járt be. Az expedícióhoz egy nemrég házasodott angol arisztokrata pár is csatlakozik. Katherine, az ifjú feleség tudós és festő, a félelmet nem ismeri. A zárkózott Almásyra nagy hatást gyakorol az asszony.

6.4

Rambo 2.

Rambo 2.

Egykori főnöke, Samuel Trautman, azzal keresi fel a börtönbüntetését töltő Rambót, hogy utazzon Kambodzsába és derítse ki, hogy vajon vannak-e ott amerikai hadifoglyok. Rambónak bizonyítékot kell szereznie, mégpedig úgy, hogy fényképeket készít a fogvatartottakról. Rambo vállalja a veszélyes feladatot, mivel úgy érzi, nincs vesztenivalója. Arra azonban nem gondol, hogy az amerikai hadsereg bizonyos tisztjeinek nem érdeke, hogy kiderüljön az igazság és, hogy ezek a tisztek bármit megtesznek annak érdekében, hogy Rambo küldetése ne járjon sikerrel.