Watunna 1989 Teljes Film [Magyarul] Online

Watunna (1989) Online Filmek Magyarul

1989-01-01 NA HD

[Filmek-Online]

00:24:00

Watunna

Watunna Online Filmek Magyarul

 • Kiadási dátum: 1989-01-01
 • Clasificación: 0
 • Termelés:
 • Műfaj: Animációs

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Watunna online filmek ingyen

Watunna teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Watunna film

Watunna filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Watunna

 • Stacey Steers
  Director
 • Stacey Steers
  Animation
 • Stacey Steers
  Screenplay
 • Bruce Odland
  Music
 • Bruce Odland
  Sound

Megjelenési dátum:
US 1989-01-01

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Watunna

Watunna – Filmesek és színészek

Watunna

Stan Brakhage
Narrator

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Watunna online teljes film magyarul,Watunna teljes film magyarul, Letöltés Watunna videa tejes film, Watunna teljes film magyarul mozicsillag, Watunna teljes film online magyarul, Watunna magyar online

Hasonló kategóriában

7.4

Carol

Carol

Az ötvenes évek gazdasági fellendülése idején a húszas éveiben járó Therese Manhattan egyik nagyáruházában dolgozik eladóként, és naphosszat a jobb életről, és a szerelemről álmodozik. Egy nap találkozik a jómódú Carollal, aki kihűlt házasságában vergődik, és amit talán csak kislánya iránti imádata tart egyben. A két nő között rögtön szikrázni kezd a levegő, és kezdetben ártatlannak induló találkozásuk az érzelmek hatására gyorsan elmélyül. Carol féltékeny és továbbra is szerelmes férje meg akarja kérdőjelezni a nő anyai rátermettségét, valamint erkölcsösségét. Később pedig további, mélyre elásott titok is felszínre kerül a múltból.

6.1

Szűzőrség

Szűzőrség

Amikor három szülő rájön, hogy a lányaik paktumot kötöttek, mely szerint el fogják veszteni a szüzességüket az érettségi banketten, titkos, egy éjszakás akciót terveznek a tinik tervének meghiúsítására.

4.4

LelleBelle

LelleBelle

Belle egy 19 éves lány, akinek idejét legfőképpen hegedűjátékának tökéletesítése tölti ki.Az őt megériteni készülő testi szerelmet visszautasítja, mert fél a következményektől. Dédelgetett célja, hogy felvételt nyerjen a városi konzervatórium hegedű szakára. Elindul hát a városba, ahol a felvételit megelőzően és közben is eddig számára ismeretlen élmények, érzések és impulzusok részese lesz. A vizsga nagy kerülőkkel sikerül és hősünk a „sok megpróbáltatást” és vihart követően az igazi szerelem révébe érkezik meg.

6.2

Below Her Mouth

Below Her Mouth

Egy váratlan viszony gyorsan kezelhetetlenné válik, ugyanis a két nő közötti kapcsolat örökre megváltoztatja mindkettőjüket.