Az 2017 Teljes Film [Magyarul] Online

Az (2017) Online Filmek Magyarul

2017-09-06 NA HD

[Filmek-Online]

02:15:00

Az

Az Online Filmek Magyarul Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt.Ha ők heten idejében megértik, mi is történik velük, akkor talán megállíthatják a gonoszt… akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.

 • Kiadási dátum: 2017-09-06
 • Clasificación: 7.2
 • Termelés: RatPac-Dune Entertainment / New Line Cinema / Vertigo Entertainment / Lin Pictures / KatzSmith Productions /
 • Műfaj: Horror Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Az online filmek ingyen

Az teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Az film

Az filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Az

 • Andy Muschietti
  Director
 • Chase Palmer
  Writer
 • Gary Dauberman
  Writer
 • Stephen King
  Novel
 • Marty P. Ewing
  Executive Producer
 • Seth Grahame-Smith
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2017-09-06

Film költségvetés:
$35,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Az

Az – Filmesek és színészek

Az

Bill Skarsgård
Pennywise / It
Az

Jaeden Lieberher
Bill Denbrough
Az

Sophia Lillis
Beverly Marsh
Az

Finn Wolfhard
Richie Tozier
Az

Jack Dylan Grazer
Eddie Kaspbrak
Az

Jeremy Ray Taylor
Ben Hanscom

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Az online teljes film magyarul,Az teljes film magyarul, Letöltés Az videa tejes film, Az teljes film magyarul mozicsillag, Az teljes film online magyarul, Az magyar online

Hasonló kategóriában

6.5

Sosem voltál itt

Sosem voltál itt

Joe háborús veterán, és egykori FBI-ügynök. Karrierje során olyan dolgokat látott és tett, amik lényegében tönkretették az életét. Amikor épp nem az öngyilkosság gondolata marcangolja, különböző megbízásoknak tesz eleget, otthonról megszökött, eltűnt vagy emberkereskedők kezére jutott lányokat szabadít ki. Egy napon azonban olyan megbízást kap, mely sokkal veszélyesebb, mint bármi, amivel eddig szembe kellett néznie.

7.1

Az útvesztő: Halálkúra

Az útvesztő: Halálkúra

A Futárok, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyulhat. Aki élve kijut, választ kap azokra a kérdésekre, amik a kezdetek óta foglalkoztatják a Futárokat.

5.7

Forgalom

Forgalom

Egy pár egy romantikus hétvégére megy a hegyekbe ünnepelni. Útközben belefutnak egy motoros bandába. Később Brea és John azon kapja magát, hogy az életükért kell küzdeniük, mert a bandát semmi sem állítja meg, hogy megvédjék titkukat, melyre rájött a pár.

6.4

Jack Reacher

Jack Reacher

Amikor egy fegyveres megöl öt embert hat lövéssel, minden bizonyíték a letartóztatott gyanúsítottra utal. A kihallgatás során a gyanúsított csak egy cetlit nyújt át a következő szöveggel: “Kerítsék elő Jack Reachert!” Így kezdődik a rendhagyó hajsza az igazság után, melynek során Jack Reacher egy váratlan ellenféllel kerül szembe, aki mestere az erőszaknak, és súlyos titkot őriz.