Morons From Outer Space 1985 Teljes Film [Magyarul] Online

Morons from Outer Space (1985) Online Filmek Magyarul

1985-03-29 NA HD

[Filmek-Online]

01:30:00

Morons from Outer Space

Morons from Outer Space Online Filmek Magyarul

 • Kiadási dátum: 1985-03-29
 • Clasificación: 5.1
 • Termelés:
 • Műfaj: Vígjáték Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Morons from Outer Space online filmek ingyen

Morons from Outer Space teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Morons from Outer Space film

Morons from Outer Space filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Morons from Outer Space

 • Mike Hodges
  Director
 • Mel Smith
  Writer
 • Griff Rhys Jones
  Writer

Megjelenési dátum:
1985-03-29

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Morons from Outer Space

Morons from Outer Space – Filmesek és színészek

Morons from Outer Space

Mel Smith
Bernard
Morons from Outer Space

Griff Rhys Jones
Graham Sweetley
Morons from Outer Space

Joanne Pearce
Sandra
Morons from Outer Space

Jimmy Nail
Desmond
Morons from Outer Space

Paul Bown
Julian
Morons from Outer Space

James Sikking
Col. Raymond Laribee, CIA

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Morons from Outer Space online teljes film magyarul,Morons from Outer Space teljes film magyarul, Letöltés Morons from Outer Space videa tejes film, Morons from Outer Space teljes film magyarul mozicsillag, Morons from Outer Space teljes film online magyarul, Morons from Outer Space magyar online

Hasonló kategóriában

8.2

Csillagok között

Csillagok között

A nem túl távoli jövőben járunk, melyben bolygónk kezd lakhatatlanná válni. A föld alig hoz termést, rendszeresek a homokviharok, és lassan levegőt se lehet venni. Egy jelenés Coopert a NASA titkos telepére vezeti, ahol felkérik, hogy legyen a tagja annak a csapatnak, mely az emberiségnek új lakhelyet keres az univerzumban. Egy ismeretlen segítséggel megnyitott átjárón keresztül eljutnak egy galaxisba, ahol a közelben kialakult fekete lyuk miatt az idő is másképp telik. Ami nekik egy óra, az a végét járó földön éveket jelent. Alaposan meg kell hát gondolnia Coopernek, hogy a szóba jöhető bolygók közül melyikre látogat el, ha vissza akar térni a lányához, ahogy azt megígérte.

8

A nyolcadik utas: a Halál

A nyolcadik utas: a Halál

A Nostromo űrhajó a hazatérés helyett a képernyőn villogó pont nyomába ered. Váratlan küldetésük egy kihalt bolygóra vezeti őket, ahol egy elhagyott űrhajót találnak, belsejében számtalan, tojás alakú kapszulával. Miközben óvatosan próbálják feltárni az űrsikló titkát, az egyik tojásból hirtelen kirobban egy lény és rátapad Kane arcára, aki teljesen megbénul. Miután Kane visszanyeri az eszméletét és csatlakozik a többiekhez, megdöbbentő dolog történik. Kane testéből egy szörny kel ki, amely sorra végez az űrhajósokkal. Ripley azonban nem törődik bele a halálba.

7.7

Mentőexpedíció

Mentőexpedíció

Mark Watney asztronauta a marsi expedíció közben egy felszíni vihar közepén megsérül, és mivel társai halottnak hiszik, hátrahagyják. De Watney életben marad, és egyedül találja magát sebesülten egy ellenséges bolygón. Elképesztő élniakarásról és találékonyságról tanúságot téve megteremti magának az életfeltételeket a zord környezetben, és a módot, hogy hazaüzenjen. A Földön az egész világ összefog, hogy megmentse a Marson ragadt embert, s a NASA egy igazán eszement, csaknem lehetetlen mentőakciót dolgoz ki a hazajuttatására.

5.9

Alien: Covenant

Alien: Covenant

A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes – egyetlen lakója a szintetikus David, a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.