Piszkos Kis Hétvége 2015 Teljes Film [Magyarul] Online

Piszkos kis hétvége (2015) Online Filmek Magyarul

2015-09-04 NA HD

[Filmek-Online]

01:33:00

Piszkos kis hétvége

Piszkos kis hétvége Online Filmek Magyarul A két munkatárs, Les és Natalie késve érkeznek az Albuquerque-i repülőtérre, és nem érik el az induló járatot. Mindenhol nyugtalan, frusztrált, és alkalmatlan személyzetbe ütközve Les inkább a belvárosba menne, Natalie azonban nem hajlandó egyedül maradni. Végül elindulnak és szétnéznek a városban, miközben kibeszélik magukat, Natalie titkai sem maradnak sokáig rejtve. A szenvedély hamarosan fellángol a két ember között, a szikra a legváratlanabb időben és szituációkban pattan ki.

 • Kiadási dátum: 2015-09-04
 • Clasificación: 5.2
 • Termelés: Horsethief Pictures /
 • Műfaj: Dráma Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Piszkos kis hétvége online filmek ingyen

Piszkos kis hétvége teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Piszkos kis hétvége film

Piszkos kis hétvége filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Piszkos kis hétvége

 • Neil LaBute
  Director
 • Neil LaBute
  Writer
 • Joel Plotch
  Editor
 • Rogier Stoffers
  Director of Photography
 • Joel Goodman
  Original Music Composer
 • Angelique Midthunder
  Casting

Megjelenési dátum:
US 2015-09-04

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Piszkos kis hétvége

Piszkos kis hétvége – Filmesek és színészek

Piszkos kis hétvége

Matthew Broderick
Les Moore
Piszkos kis hétvége

Alice Eve
Natalie Hamilton
Piszkos kis hétvége

Phil Burke
Cabbie
Piszkos kis hétvége

Gia Crovatin
Dylan
Piszkos kis hétvége

Monique Candelaria
Dark Haired Beauty
Piszkos kis hétvége

Charles Duran
Vince

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Piszkos kis hétvége online teljes film magyarul,Piszkos kis hétvége teljes film magyarul, Letöltés Piszkos kis hétvége videa tejes film, Piszkos kis hétvége teljes film magyarul mozicsillag, Piszkos kis hétvége teljes film online magyarul, Piszkos kis hétvége magyar online

Hasonló kategóriában

6.1

Below Her Mouth

Below Her Mouth

Egy váratlan viszony gyorsan kezelhetetlenné válik, ugyanis a két nő közötti kapcsolat örökre megváltoztatja mindkettőjüket.

7.4

Carol

Carol

Az ötvenes évek gazdasági fellendülése idején a húszas éveiben járó Therese Manhattan egyik nagyáruházában dolgozik eladóként, és naphosszat a jobb életről, és a szerelemről álmodozik. Egy nap találkozik a jómódú Carollal, aki kihűlt házasságában vergődik, és amit talán csak kislánya iránti imádata tart egyben. A két nő között rögtön szikrázni kezd a levegő, és kezdetben ártatlannak induló találkozásuk az érzelmek hatására gyorsan elmélyül. Carol féltékeny és továbbra is szerelmes férje meg akarja kérdőjelezni a nő anyai rátermettségét, valamint erkölcsösségét. Később pedig további, mélyre elásott titok is felszínre kerül a múltból.

7.2

Álmodozók

Álmodozók

Párizs, 1968 májusa. A diákok az utcára vonulnak, hogy a francia oktatási rendszer ellen tiltakozzanak. A munkások hamarosan követik őket és néhány nap leforgása alatt az elégedetlenkedők száma akkorára dagad, hogy kezdi komolyan veszélyeztetni a fennálló politikai rendszert. Isabelle és testvére, Theo egyedül maradnak szüleik tágas, belvárosi lakásában. Az utcán találkoznak Matthew-val, az amerikai diákkal, aki néhány napja érkezett csak meg Párizsba. A testvérek meghívják magukhoz. Ők hárman határozzák meg az együttélés játékszabályait, amelynek segítségével felfedezik saját érzelmi és szexuális identitásukat. Az Álmodozók beavatási út: a három fiatal a közös élet során szerzett tapasztalataikból próbálja megismerni önmagát.

4.8

A kulcs

A kulcs

Nino Rolf évek óta él házasságban a nála fiatalabb, bájos Teresával. A nőnek kielégíthetetlen szexuális vágya van, míg a férfi, úgy tűnik, csak a múltban él. Amikor a családban megjelenik László, lányuk fasiszta nézeteket valló vőlegénye, Nino a feleségét szinte az ifjú karjaiba taszítja. A helyzet még pikánsabbá válik, amikor a házastársak megtalálják egymás féltve őrzött naplóit.