Pókember – Irány A Pókverzum 2018 Teljes Film [Magyarul] Online

Pókember – Irány a Pókverzum (2018) Online Filmek Magyarul

2018-12-07 NA HD

[Filmek-Online]

01:57:00

Pókember – Irány a Pókverzum

Pókember – Irány a Pókverzum Online Filmek Magyarul A film a Marvel multiverzumán belül egy olyan világban játszódik, amelyben New York felhőkarcolói között több Pókember is hálóját szövögeti.

 • Kiadási dátum: 2018-12-07
 • Clasificación: 8.5
 • Termelés: Columbia Pictures / Sony Pictures / Sony Pictures Animation / Marvel Entertainment / Pascal Pictures / Arad Productions /
 • Műfaj: Akció Kaland Animációs Sci-Fi Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Pókember – Irány a Pókverzum online filmek ingyen

Pókember – Irány a Pókverzum teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Pókember – Irány a Pókverzum film

Pókember – Irány a Pókverzum filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Pókember – Irány a Pókverzum

 • Phil Lord
  Producer
 • Phil Lord
  Screenplay
 • Stan Lee
  Characters
 • Steve Ditko
  Characters
 • Christopher Miller
  Producer
 • Bob Persichetti
  Director

Megjelenési dátum:
US 2018-12-07

Film költségvetés:
$90,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Pókember – Irány a Pókverzum

Pókember – Irány a Pókverzum – Filmesek és színészek

Pókember - Irány a Pókverzum

Shameik Moore
Miles Morales / Spider-Man (voice)
Pókember - Irány a Pókverzum

Jake Johnson
Peter B. Parker / Spider-Man (voice)
Pókember - Irány a Pókverzum

Hailee Steinfeld
Gwen Stacy / Spider-Woman (voice)
Pókember - Irány a Pókverzum

Mahershala Ali
Aaron Davis / Prowler (voice)
Pókember - Irány a Pókverzum

Brian Tyree Henry
Jefferson Davis (voice)
Pókember - Irány a Pókverzum

Lily Tomlin
May Parker (voice)

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Pókember – Irány a Pókverzum online teljes film magyarul,Pókember – Irány a Pókverzum teljes film magyarul, Letöltés Pókember – Irány a Pókverzum videa tejes film, Pókember – Irány a Pókverzum teljes film magyarul mozicsillag, Pókember – Irány a Pókverzum teljes film online magyarul, Pókember – Irány a Pókverzum magyar online

Hasonló kategóriában

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

5.4

Hulk

Hulk

Bruce Banner genetikust az egyik kísérlet során súlyos gammasugárzás éri. A férfi különös változáson megy keresztül. Ha feldühítik, a testében felgyülemlő adrenalin hatására fékezhetetlen, zöld szörnyeteggé változik. A hihetetlen Hulk képében Bruce eleinte dühöngő őrültként viselkedik, idővel azonban megtanulja arra használni az erejét, hogy megvédje a gyengéket. A teremtmény elfogására a hadsereget is mozgósítják. Az akciót Banner egykori munkatársának, egyben barátnőjének az apja, Ross tábornok, és a rivális tudós, Glenn Talbot irányítja.

7.3

Bosszúállók: Ultron kora

Bosszúállók: Ultron kora

Amikor Tony Stark újra életet akar lehelni a parkolópályára állított békefenntartó programba, nem minden sikerül a tervei szerint. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A rettegett Ultron megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Az egyedülálló, globális kaland azonban csupán vonakodva megköttetett szövetségek és nem várt események árán teljesedhet ki.