Cheech és Chong – Kifelé A Szobámból! 1985 Teljes Film [Magyarul] Online

Cheech és Chong – Kifelé a szobámból! (1985) Online Filmek Magyarul

1985-01-01 NA HD

[Filmek-Online]

00:53:00

Cheech és Chong – Kifelé a szobámból!

Cheech és Chong – Kifelé a szobámból! Online Filmek Magyarul “Szevasztok Srácok! Forgattunk néhány filmet, mert mindenki azt mondta, hogy miért nem csinálunk valami vicceset, ami tükrözi a mindennapjainkat? Hát most itt van nektek az egyik! Láthatjátok, hogy milyen hatással vannak ránk az elmaradhatatlan dögös csajok, a jó gitármuzsika és némi pipadohány? Szeretettel: Cheech és Chong”

  • Kiadási dátum: 1985-01-01
  • Clasificación: 5.4
  • Termelés: Koo Koo Banana /
  • Műfaj: Vígjáték Zenei

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Cheech és Chong – Kifelé a szobámból! online filmek ingyen

Cheech és Chong – Kifelé a szobámból! teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Cheech és Chong – Kifelé a szobámból! film

Cheech és Chong – Kifelé a szobámból! filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Cheech és Chong – Kifelé a szobámból!

  • Cheech Marin
    Writer
  • Cheech Marin
    Director

Megjelenési dátum:
US 1985-01-01

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Cheech és Chong – Kifelé a szobámból!

Cheech és Chong – Kifelé a szobámból! – Filmesek és színészek

Cheech és Chong - Kifelé a szobámból!

Cheech Marin
Himself / Ian Rotten
Cheech és Chong - Kifelé a szobámból!

Tommy Chong
The Man
Cheech és Chong - Kifelé a szobámból!

John Paragon
Robert Walters
Cheech és Chong - Kifelé a szobámból!

Beverly D’Angelo
Harriet
Cheech és Chong - Kifelé a szobámból!

Cassandra Peterson
Elvira
Cheech és Chong - Kifelé a szobámból!

Jan-Michael Vincent
Immigration Officer

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Cheech és Chong – Kifelé a szobámból! online teljes film magyarul,Cheech és Chong – Kifelé a szobámból! teljes film magyarul, Letöltés Cheech és Chong – Kifelé a szobámból! videa tejes film, Cheech és Chong – Kifelé a szobámból! teljes film magyarul mozicsillag, Cheech és Chong – Kifelé a szobámból! teljes film online magyarul, Cheech és Chong – Kifelé a szobámból! magyar online

Hasonló kategóriában

7.4

Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)

Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)

Sztárnak lenni nehéz. Korosodó sztárnak még nehezebb. De a legnehezebb annak, aki valaha sztár volt, és most újra vissza szeretne jutni a reflektorfénybe. A film főhőse, Riggan Thomson valaha egy legendás képregényhőst alakított a mozikban – három részen át. Ám hiába szárnyalt akkor, azóta nem nagyon keresik, ő megöregedett, a szakma szélére sodródott, és most egyetlen utolsó rohammal próbálja visszahódítani magának a népszerűséget. Új, utolsó esélye a Broadwayra szólítja: egy színdarab írója, producere és persze főszereplője lesz. Ha tényleg lesz előadás. Ha ő még bírja erővel. A történet mindössze három nap alatt játszódik: ezalatt kell megküzdenie a családjával, a kollégáival, az ellenségeivel és a jóakaróival, a sorsával… és legfőképp a saját józan (?) eszével.

6.7

Majd megdöglik érte

Majd megdöglik érte

Suzanne (Nicole Kidman) egyszerű időjárásjelentés-bemondó a helyi közösségi televíziónál, de ambíciója ennél sokkalta nagyobb pozíció elérésére sarkallja: híres kommentátor szeretne lenni egy vezető csatornánál. Amikor úgy tűnik, hogy férje akadályt gördít karrierje elé, habozás nélkül megbízást ad egy bérgyilkosnak.

7.9

A nagy Lebowski

A nagy Lebowski

Jeff Lebowski egyetlen aranytörvénye az életben: élj és hagyj élni! Békésen lopja a napot, iszogatja kedvenc koktélját és döntögeti a rekordokat törzshelyének tekepályáján. Haverjai mind hasonlóan céltalan csodabogarak. Az idilli életet megzavarja két rosszarcú és modortalan gengszter, akik betörnek lakásába. A meglepett Lebowskit helyben hagyják és bepiszkítják kincset érő perzsaszőnyegét. Hősünk felkerekedik az igazi Lebowskihoz, hogy tisztázza a félreértést és kártérítést kapjon. Az öreg milliomos névrokona viszont üzletet ajánl: szerezze vissza “elrabolt” ifjú feleségét.

6.5

Ház az erdő mélyén

Ház az erdő mélyén

Öt féktelen főiskolai haver kiadós hétvégi lumpolásra utazik egy elszigetelt vidéki házba, ahol azonban vérfagyasztó természetfeletti lények támadnak rájuk egy rettegéssel teli, véres éjszakán. Ismerősen hangzik? Várj csak! Amint a srácok elkezdik produkálni a tipikus horrorfilmes viselkedést, egy vezérlőszobában technikusok egy csoportja folyamatosan vizsgálja – sőt néha irányítja is – a beijedt tinik minden mozdulatát. Vajon van-e esélyük a menekülésre a „mindent látó szem” ellenőrzése alatt, amely minden tervüket folyton keresztülhúzza?