Gone With The Bullets 2014 Teljes Film [Magyarul] Online

Gone with the Bullets (2014) Online Filmek Magyarul

2014-12-18 NA HD

[Filmek-Online]

02:20:00

Gone with the Bullets

Gone with the Bullets Online Filmek Magyarul

  • Kiadási dátum: 2014-12-18
  • Clasificación: 6.6
  • Termelés: JCE Entertainment Ltd, / China Film Co-Production Corporation / Columbia Pictures Industries /
  • Műfaj: Kaland Vígjáték Romantikus Dráma Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Gone with the Bullets online filmek ingyen

Gone with the Bullets teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Gone with the Bullets film

Gone with the Bullets filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Gone with the Bullets

  • Jiang Wen
    Director
  • Jiang Wen
    Writer

Megjelenési dátum:
CN 2014-12-18

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Gone with the Bullets

Gone with the Bullets – Filmesek és színészek

Gone with the Bullets

Jiang Wen
Ma Zouri
Gone with the Bullets

Shu Qi
Wanyan Yin
Gone with the Bullets

Ge You
Xiang Feitian
Gone with the Bullets

Zhou Yun
Wu Liu
Gone with the Bullets

Wang Zhi-Wen
Gone with the Bullets

Wen Zhang
Wu Qi

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Gone with the Bullets online teljes film magyarul,Gone with the Bullets teljes film magyarul, Letöltés Gone with the Bullets videa tejes film, Gone with the Bullets teljes film magyarul mozicsillag, Gone with the Bullets teljes film online magyarul, Gone with the Bullets magyar online

Hasonló kategóriában

5.8

Paprika

Paprika

A Paprika 1991-ben bemutatott színes, olasz erotikus dráma. A műfaj elismert mesterének számító Tinto Brass alkotása tulajdonképpen John Cleland Egy örömlány emlékiratai – Fanny Hill című híres erotikus regényének az 1950-es évekbe helyezett modernizált feldolgozása ,de a szerző neve nem szerepel a stáblistán. A forgatókönyv megírásában a rendező mellett részt vett Federico Fellini egyik állandó munkatársa, Bernardino Zapponi (1927–2000) is. A film nagy közönségsiker lett, de a kritikusoknak nem igazán tetszett. A magyar feliratot kulCSA készítette!

4.3

Q - Érzékek birodalma

Q – Érzékek birodalma

A film olyan alapvető társadalmi sztereotípiákra kérdez rá provokatív módon, mint a monogámia, a hűség és a nemiség társadalmilag elfogadott normái. Rendkívül őszinte, kendőzetlen – hogy ne mondjuk: pucér – történet, a mai nagyvárosok társadalmi és gazdasági válságának díszletei között, az elfojtott erotikus vágyakról, melyek Cecile elbűvölő, ellenállhatatlan alakjában öltenek testet. Cecile, aki a vágyak titokzatos tárgya és célpontja, alapvetően megváltoztatja azok életét akikkel kapcsolatba lép.

7.1

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Hogy hívták 1891-ben James Bondot? Természetesen Sherlock Holmesnak. A legendás mesterdetektív, aki közelharcban legalább olyan verhetetlen, mint logikus gondolkodásban, élete legnagyobb problémájával kerül szembe. Ő és hű társa, doktor Watson Lord Blackwood nyomába vetik magukat. Ha nem leplezik le időben, az az egész Brit birodalmat megrázhatja.

7.4

Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz

Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja a 12 körzetet, Snow elnök pedig belefogott a 75. Éhezők Viadala előkészületeibe, ami egy olyan életre-halálra szóló verseny, mely örökre megváltoztathatja Panem országát.