A Sierra Madre Kincse 1948 Teljes Film [Magyarul] Online

A Sierra Madre kincse (1948) Online Filmek Magyarul

1948-01-24 NA HD

[Filmek-Online]

02:06:00

A Sierra Madre kincse

A Sierra Madre kincse Online Filmek Magyarul Mexikóban, az 1920-as években találkozik két kalandor, Dobbs és Curtin az aranyásóval Howarddal. Felkerekednek, hogy az értékes fém keresésére induljanak, s valóban egy aranytellérre akadnak. A meggazdagodás hirtelen elérhetővé válása felerősíti kölcsönös bizalmatlanságukat, melyet csak Cody, a zsaroló elleni közös ellenszenvük old fel. Amikor Cody banditák megölik, a három férfiúból kitör a vad gyűlölet. Miután Howard már lemondott az aranyról, s ott hagyta társait, véres leszámolásra kerül sor Dobbs és egykori barátja Curtin között, melynek során Curtin súlyos sebesülten marad a helyszínen. Dobbs sem tud azonban az aranyleletből hasznot húzni, mivel ő egy indián rajtaütés során veszti életét.

 • Kiadási dátum: 1948-01-24
 • Clasificación: 8.1
 • Termelés: Warner Bros. Pictures /
 • Műfaj: Akció Kaland Dráma Western

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A Sierra Madre kincse online filmek ingyen

A Sierra Madre kincse teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A Sierra Madre kincse film

A Sierra Madre kincse filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A Sierra Madre kincse

 • John Huston
  Director
 • B. Traven
  Novel
 • John Huston
  Screenplay
 • Henry Blanke
  Producer
 • Jack L. Warner
  Executive Producer
 • Ted D. McCord
  Director of Photography

Megjelenési dátum:
US 1948-01-24

Film költségvetés:
$3,800,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/A Sierra Madre kincse

A Sierra Madre kincse – Filmesek és színészek

A Sierra Madre kincse

Humphrey Bogart
Fred C. Dobbs
A Sierra Madre kincse

Walter Huston
Howard
A Sierra Madre kincse

Tim Holt
Bob Curtin
A Sierra Madre kincse

Bruce Bennett
James Cody
A Sierra Madre kincse

Barton MacLane
Pat McCormick
A Sierra Madre kincse

Alfonso Bedoya
Gold Hat

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A Sierra Madre kincse online teljes film magyarul,A Sierra Madre kincse teljes film magyarul, Letöltés A Sierra Madre kincse videa tejes film, A Sierra Madre kincse teljes film magyarul mozicsillag, A Sierra Madre kincse teljes film online magyarul, A Sierra Madre kincse magyar online

Hasonló kategóriában

6.8

Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész

Az éhezők viadala: A kiválasztott – 2. rész

Miközben Panem népe totális háborúban áll, Katniss és Snow elnök között is beindul a végső harc. Katniss egy 13. körzetbeli osztaggal, amelynek tagjai legközelebbi barátai – többek közt Gale, Finnick és Peeta – egy küldetésre indul, amely során azért teszik kockára életüket, hogy meggyilkolhassák Snow elnököt, aki immáron megszállottan próbálja elpusztítani a lányt.

7.4

Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz

Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja a 12 körzetet, Snow elnök pedig belefogott a 75. Éhezők Viadala előkészületeibe, ami egy olyan életre-halálra szóló verseny, mely örökre megváltoztathatja Panem országát.

7.2

Testvérlövészek

Testvérlövészek

A Patrick DeWitt westernregényéből készült film a Sisters fivérek életéről szól.1851-ben járunk, amikor nem csak férfinek, de embernek sem könnyű lenni. Eli és Charlie testvérek és gyilkosok, akiknek a kezéhez ugyanúgy tapad ártatlanok vére is, mint hasonló banditáké és gyilkosoké. A könyörtelen évek után a fivérek egyre inkább máshogy képzelik el a jövőt és az életet, amit élni szeretnének: az idősebb egy normális világról álmodik, míg a fiatalabb egyre inkább az alkohol rabja- A testvérek útja Kaliforniába vezet – és könnyen lehet, hogy ez lesz az utolsó közös utuk.

6.9

A beavatott

A beavatott

Beatrice Prior a nem túl távoli Chicagoban él, ahol a társadalom öt csoportra tagolódik, melynek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. Az emberek rájöttek, hogy a világban dúló háborúkért nem politikai ideológia, vagy vallási meggyőződés, hanem a személyiségben rejlő rosszra való hajlam okolható. A csoportok célja, hogy az emberekből kiirtsák azokat a tulajdonságokat, amik előidézhetnek egy újabb konfliktust.