Chidambara Ragasiyam 1985 Teljes Film [Magyarul] Online

Chidambara Ragasiyam (1985) Online Filmek Magyarul

1985-12-14 NA HD

[Filmek-Online]

02:14:00

Chidambara Ragasiyam

Chidambara Ragasiyam Online Filmek Magyarul

 • Kiadási dátum: 1985-12-14
 • Clasificación: 0
 • Termelés: MM Film Circuit /
 • Műfaj: Vígjáték Bűnügyi Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Chidambara Ragasiyam online filmek ingyen

Chidambara Ragasiyam teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Chidambara Ragasiyam film

Chidambara Ragasiyam filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Chidambara Ragasiyam

 • Visu
  Director
 • Visu
  Screenplay
 • Visu
  Story
 • Visu
  Dialogue
 • Shankar
  Original Music Composer
 • Ganesh
  Original Music Composer

Megjelenési dátum:
IN 1985-12-14

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Chidambara Ragasiyam

Chidambara Ragasiyam – Filmesek és színészek

Chidambara Ragasiyam

SVe. Sekar
Chidambaram
Chidambara Ragasiyam

Ilavarasi
Uma
Chidambara Ragasiyam

C. Arun Pandian
Arun
Chidambara Ragasiyam

Visu
CID Beemarao
Chidambara Ragasiyam

Sangili Murugan
Ambalavanan
Chidambara Ragasiyam

Delhi Ganesh
Masilamani

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Chidambara Ragasiyam online teljes film magyarul,Chidambara Ragasiyam teljes film magyarul, Letöltés Chidambara Ragasiyam videa tejes film, Chidambara Ragasiyam teljes film magyarul mozicsillag, Chidambara Ragasiyam teljes film online magyarul, Chidambara Ragasiyam magyar online

Hasonló kategóriában

8.6

A remény rabjai

A remény rabjai

1946-ban egy Andy Dufresne nevű bankárt – noha makacsul hangoztatja ártatlanságát – kettős gyilkosság elkövetése miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélnek. Dufresne egy Maine állambeli büntetés-végrehajtó intézetbe kerül és hamar meg kell ismerkedjen a börtönélet kegyetlen mindennapjaival, a szadista börtönszemélyzettel, a szinte elállatiasodott rabokkal. Azonban Andy nem törik meg. A bankéletben szerzett tapasztalatai segítségével elnyeri az őrök kegyét és azzal, hogy elvállalja egyik rabtársa illegális akcióiból származó bevételeinek könyvelését, kivívja “társai” elismerését is. Cserébe viszont lehetőséget kap a börtön könyvtár fejlesztésére, ezzel némi emberi méltóságot csempészve a keserű körülmények között élő rabok mindennapjaiba.

6.1

Elrabolva 3

Elrabolva 3

Bryan Mills volt CIA-ügynök számára a legfontosabb küldetés mindig is a családja védelme volt. Mikor már azt hitte, minden ellenségével leszámolt, és sötét múltja nem érheti utol, egy váratlan esemény teljesen felborítja addigi nyugodt életét. Volt feleségét holtan találja otthonában, és minden bizonyíték az ő bűnösségére utal. Miközben a vérprofi Mills mindent bevet, hogy megtalálja és kiiktassa a valódi bűnösöket, a nyomába ered egy elszánt nyomozó, valamint a CIA és az FBI. De nemcsak az ő élete forog veszélyben: a lánya, Kim is a kegyetlen gyilkosok célpontjává válik. Az exügynök felforgatja egész Los Angelest, nem törődve semmivel és senkivel. Két cél lebeg a szeme előtt: biztonságban tudni a lányát, és végrehajtani a halálos ítéletet a brutális gyilkosok felett.

8

Gyilkosság telefonhívásra

Gyilkosság telefonhívásra

Tony Wendice, az egykori teniszcsillag már régóta tudja hogy felesége megcsalja őt, ezért a meggyilkolását tervezi. A bosszú anyagi előnyökkel is jár számára, hiszen a nő hatalmas vagyonát ő örökli. Több mint egy évig szervezi a tökéletes bűntényt, majd zsarolással ráveszi egy volt iskolatársát, hogy hajtsa végre az akciót. A terv szerint a gyilkos akkor öli meg a telefonnál álló Margót, amikor Tony, aki alibiből társaságban szórakozik éppen, felhívja otthon maradó feleségét. A megvalósítás azonban kudarcba fullad, végül a nő öli meg önvédelemből a támadóját. A dühös Tonynak ezután az aggódó férj szerepét kell eljátszania.

7.3

A szökevény

A szökevény

A jóhírű Dr. Richard Kimble élete gyökeresen megváltozik, amikor feleségét holtan találja. Kimble hiába áll elő látszólag perdöntő bizonyítékkal, mint a gyilkosság első számú gyanúsítottját, perbe fogják és halálra ítélik. Richardnak azonban sikerül megszöknie. Halálos menekülés veszi kezdetét, ahol a mindenre elszánt orvos nemcsak a sarkában loholó rendőrökkel és az FBI-különleges ügynökével, Gerarddal fut versenyt, de az igazsággal is. És ahogy közeledik a végkifejlet, úgy válik az igazság egyre hihetetlenebbé, sőt rettentővé.