The Black Rider: Revelation Road 2014 Teljes Film [Magyarul] Online

The Black Rider: Revelation Road (2014) Online Filmek Magyarul

2014-10-07 NA HD

[Filmek-Online]

01:52:00

The Black Rider: Revelation Road

The Black Rider: Revelation Road Online Filmek Magyarul Wasteland egy kietlen hely tele kétségbeesett banditával az elragadtatás jön és elvész.Josh Mcmanus meg kell találja a rejtélyes “Pásztor”-t aki segítségére lesz egy veszélyes küldetésben.

 • Kiadási dátum: 2014-10-07
 • Clasificación: 5
 • Termelés: Pure Flix Entertainment /
 • Műfaj: Akció Dráma Fantasy Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

The Black Rider: Revelation Road online filmek ingyen

The Black Rider: Revelation Road teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek The Black Rider: Revelation Road film

The Black Rider: Revelation Road filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. The Black Rider: Revelation Road

 • Gabriel Sabloff
  Director
 • Sean Paul Murphy
  Writer
 • Gabriel Sabloff
  Writer

Megjelenési dátum:
2014-10-07

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/The Black Rider: Revelation Road

The Black Rider: Revelation Road – Filmesek és színészek

The Black Rider: Revelation Road

David A.R. White
Josh McManus
The Black Rider: Revelation Road

Kevin Sorbo
Honcho
The Black Rider: Revelation Road

Brian Bosworth
Hawg
The Black Rider: Revelation Road

James Denton
Drake
The Black Rider: Revelation Road

Michael Bailey Smith
Salinas
The Black Rider: Revelation Road

Robert Gossett
The Shepherd

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: The Black Rider: Revelation Road online teljes film magyarul,The Black Rider: Revelation Road teljes film magyarul, Letöltés The Black Rider: Revelation Road videa tejes film, The Black Rider: Revelation Road teljes film magyarul mozicsillag, The Black Rider: Revelation Road teljes film online magyarul, The Black Rider: Revelation Road magyar online

Hasonló kategóriában

6.8

A hitehagyott

A hitehagyott

Toller teljesen összetört a katonaként Irakban eleső fia halála miatt. A gyász mellett abba betegedett bele, hogy ő bátorította gyermekét a seregbe jelentkezésre. A hitehagyott Toller aztán megismerkedik a radikális környezetvédő Michaellel, aki felnyitja a szemét azzal kapcsolatban, milyen sötét kapcsolat fűzi az egyházhoz az egyik környezetszennyező céget. Michael hamarosan meghal, Toller pedig az özvegyével, Maryvel összefog, hogy felvegyék a kesztyűt azokkal, akik a környezetüket pusztítják.

6.6

A minden6ó

A minden6ó

Bruce Nolan (Jim Carrey) népszerű tévébemondó a Channel 7 esti híradójában. Barátnője, Grace (Jennifer Aniston) rajong érte. Mindezek ellenére a férfi örökké elégedetlenkedik sorsával. Egy új műsorhoz keresnek vezetőt, de végül is nem őt választják. Elszabadul a pokol: kirúgatja magát, verekedik és egy nap alatt tönkremegy magánélete is. Istent kezdi el hibáztatni mindezért. Az Úr (Morgan Freeman) megjelenik előtte egy érdekes ember képében és okulásul átadja minden hatalmát a káromló tévésnek. Bruce-nak tetszik a korlátlan hatalom lehetősége és elfogadja az ajánlatot. A városban mindenki hozzá imádkozik és neki mondja el lelke legsötétebb titkait! Bruce megpróbál minden igényt kielégíteni, de hamar rájön, hogy Isten feladata nem is olyan könnyű! Grace elköltözik tőle és Bruce megtapasztalja, hogy sok mindent megváltoztathat, de a szabad akarat ellen nem tehet semmit. Azaz csak őszinte emberként, kemény munkával hódíthatja vissza szerelmét.

5.7

Ítéletnap

Ítéletnap

Jericho Cane, a kiégett ex-zsaru akarata ellenére egy lélegzetelállító macska-egér harc egyik főszereplőjévé válik, ahol a tét az emberiség sorsa. A játszma látszólag egyetlen nőért folyik, aki egy titokzatos ismeretlen vágyának tárgya. A férfi nem más, mint maga a sátán, hatalma emberi ésszel felfoghatatlan, célja pedig ugyanolyan egyszerű, mint amennyire végzetes. Hamarosan kiderül alattomos célja: a fiatal és ártatlan Christine-t szemelte ki, hogy az Antikrisztust világra hozza, s a gyermek születésével kezdetét vegye az apokalipszis.

6.1

Apostol

Apostol

Egy férfi megpróbálja kiszabadítani húgát, akit foglyul ejtettek egy szekta tagjai.