A Lego Ninjago: Film 2017 Teljes Film [Magyarul] Online

A Lego Ninjago: Film (2017) Online Filmek Magyarul

2017-09-21 NA HD

[Filmek-Online]

01:41:00

A Lego Ninjago: Film

A Lego Ninjago: Film Online Filmek Magyarul Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget. De kik lehetnek ők? Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küszködnek. Ugyanis osztálytársak a helyi gimiben, és a középiskolások egyszerű, ám sok küzdelemmel teli hétköznapjait próbálják túlélni.

 • Kiadási dátum: 2017-09-21
 • Clasificación: 6.4
 • Termelés: Warner Bros. Animation / Lin Pictures / Lord Miller / Vertigo Entertainment / Warner Animation Group / LEGO /
 • Műfaj: Akció Animációs Kaland Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A Lego Ninjago: Film online filmek ingyen

A Lego Ninjago: Film teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A Lego Ninjago: Film film

A Lego Ninjago: Film filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A Lego Ninjago: Film

 • Charlie Bean
  Director
 • Kevin Chesley
  Screenplay
 • Dan Hageman
  Screenplay
 • Kevin Hageman
  Screenplay
 • Bryan Shukoff
  Screenplay
 • Heiko Drengenberg
  Storyboard

Megjelenési dátum:
DK 2017-09-21

Film költségvetés:
$70,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/A Lego Ninjago: Film

A Lego Ninjago: Film – Filmesek és színészek

A Lego Ninjago: Film

Dave Franco
Lloyd (voice)
A Lego Ninjago: Film

Justin Theroux
Garmadon (voice)
A Lego Ninjago: Film

Fred Armisen
Cole (voice)
A Lego Ninjago: Film

Abbi Jacobson
Nya (voice)
A Lego Ninjago: Film

Olivia Munn
Koko (voice)
A Lego Ninjago: Film

Kumail Nanjiani
Jay (voice)

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A Lego Ninjago: Film online teljes film magyarul,A Lego Ninjago: Film teljes film magyarul, Letöltés A Lego Ninjago: Film videa tejes film, A Lego Ninjago: Film teljes film magyarul mozicsillag, A Lego Ninjago: Film teljes film online magyarul, A Lego Ninjago: Film magyar online

Hasonló kategóriában

7.2

Lego Batman - A film

Lego Batman – A film

Egyáltalán nem kockák. Dilisek, felelőtlenek, tele vannak ötlettel. A LEGO kaland bebizonyította, hogy sok humorral és fantáziával világokat lehet teremteni, és azután átépíteni őket, és most az előző film alkotói újabb dilivel támadnak: LEGO Batman történetével. Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal… lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk.

7.4

A Lego-kaland

A Lego-kaland

Emmet átlagos fickó. A keze sárga, két ujja van, a feje tetején bütyök tartja a sapkát. A Lego-világ átlagembere, építkezésen dolgozik, és semmi pénzért se késné le kedvenc napi tévésorozatát. Egy félreértés folytán azonban mindenki más azt hiszi: ő a Kiválasztott, a világ megmentésének kulcsfigurája. Különleges figurák egy kis csapatával kell nekivágnia a nagy feladatnak, amely meghökkentő kalandokon és váratlan fordulatokon keresztül eljuttathatja hőseinket… majd meglátjuk hova. Annyi biztos: a kettős életet élő Lord Biznisz az elveszejtésükre tör, Emmet pedig Vitruvius, a bölcs öreg, egy vad Lego-lány, Batman és még néhány furcsa fickó oldalán, gyorsan alakuló járgányok és könnyen átépíthető világok között harcol – de alig érti, mi zajlik körülötte.

6.5

Tini Nindzsa Teknőcök

Tini Nindzsa Teknőcök

Ki ne hallott volna a négy mutáns teknősről, akik a csatornákban élnek, pizzát esznek, és nindzsaként harcolnak ellenfeleikkel? Michelangelo, Raffaelo, Leonardo és Donatello ugyanis nem akármilyen teknőcök. Egy véletlen baleset folytán a kis teknőcök emberi formává mutálódtak, csakúgy, mint titokzatos tanítómesterük, Szecska mester. New York városa egy titokzatos, szeszélyes, sötét hely, valamint a négy különös teknőc otthona. A teknőctestvérek arra szövetkeznek, hogy megvédjék New York városának lakóit a gonosz erőkkel szemben és ezért nehéz feladat vár rájuk.

5.8

Tini Nindzsa Teknőcök

Tini Nindzsa Teknőcök

A városnak hősök kellenek. Sötétség borítja be New York Cityt, amint Zúzó és a gonosz Talpas Klán vasmarkába fog mindenkit a rendőrségtől a politikusokig. A jövő kilátástalan, amíg négy számkivetett fivér váratlanul elő nem jön a csatornából. Ők lesznek a Tini Nindzsa Teknőcök. A Teknőcöknek össze kell dolgozniuk a rettenthetetlen riporternővel, Aprillel és poéngyáros operatőrével, Vern Fenwickkel, hogy megmentsék a várost, és leleplezzék Zúzó ördögi tervét.