Kis Gézengúzok Nagy Napja 2014 Teljes Film [Magyarul] Online

Kis gézengúzok nagy napja (2014) Online Filmek Magyarul

2014-03-25 NA HD

[Filmek-Online]

01:33:00

Kis gézengúzok nagy napja

Kis gézengúzok nagy napja Online Filmek Magyarul Spanky, Alfalfa, Darla, Buckwheath és Petey, a kutyusok mindent megtesznek azért, hogy összegyűjtsék azt a pénzt, ami a nagyi pékségének megmentéséhez szükséges. Csupán az a bibi, hogy bármit tesznek, annak rossz vége lesz.

 • Kiadási dátum: 2014-03-25
 • Clasificación: 5.9
 • Termelés: Capital Arts Entertainment / Universal Pictures / Universal 1440 Entertainment /
 • Műfaj: Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Kis gézengúzok nagy napja online filmek ingyen

Kis gézengúzok nagy napja teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Kis gézengúzok nagy napja film

Kis gézengúzok nagy napja filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Kis gézengúzok nagy napja

 • Mike Elliott
  Producer
 • Jerry P. Jacobs
  Producer
 • Chris Hajian
  Original Music Composer
 • Levie Isaacks
  Director of Photography
 • Heath Ryan
  Editor
 • Jeff Gerrard
  Casting

Megjelenési dátum:
US 2014-03-25

Film költségvetés:
$8,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Kis gézengúzok nagy napja

Kis gézengúzok nagy napja – Filmesek és színészek

Kis gézengúzok nagy napja

Jet Jurgensmeyer
Spanky
Kis gézengúzok nagy napja

Camden Gray
Porky
Kis gézengúzok nagy napja

Isaiah Fredericks
Buckwheat
Kis gézengúzok nagy napja

Connor Berry
Stymie
Kis gézengúzok nagy napja

Chase Vacnin
Butch
Kis gézengúzok nagy napja

Zaria Zakiya
Violinda

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Kis gézengúzok nagy napja online teljes film magyarul,Kis gézengúzok nagy napja teljes film magyarul, Letöltés Kis gézengúzok nagy napja videa tejes film, Kis gézengúzok nagy napja teljes film magyarul mozicsillag, Kis gézengúzok nagy napja teljes film online magyarul, Kis gézengúzok nagy napja magyar online

Hasonló kategóriában

7.2

Gru

Gru

Az idilli kertvárosi miliőben, a fehér léckerítéses, rózsabokrokkal szegélyezett otthonok között áll egy fekete ház kiszáradt kerttel. A szomszédoknak sejtelmük sincs arról, hogy a ház alatt hatalmas, titkos búvóhely terül el. Fáradhatatlan, apró szolgáinak hadától körülvéve itt tervezi Gru a világtörténelem legnagyobb rablását. El fogja lopni a Holdat. (Igen, a Holdat!)Gru örömét leli mindenben, ami gonosz. Arzenáljában van zsugorsugár, fagyasztósugár, valamint földi és légi harci járművek, és leigáz mindenkit, aki az útjába áll. Mígnem egy nap szembe találja magát három árva kislány elképesztő akaraterejével, akik olyasmit látnak benne, amit eddig senki más: a potenciális apukát.A világ egyik legnagyobb gonosztevője most összeakad élete legnagyobb kihívásával: három kislánnyal, akiknek neve Margo, Edith és Agnes.

7.1

Karácsonyi Krónikák

Karácsonyi Krónikák

A testvérpár, Kate és Teddy Pierce idén meg akarják lesni a Télapót, ám a csíny végül olyan kalandokba sodorja őket, amelyekről a legtöbb gyerek még csak álmodni sem mert eddig. De ha a Karácsonyt meg kell menteni, akkor minden dolgos kézre szükség lesz.

7.4

Barátom, Róbert Gida

Barátom, Róbert Gida

Felnőttként Róbert Gida, azaz Christopher Robin a munkájában túlterhelt és nem is fizetik meg kellőképpen, jövője pedig bizonytalan. Állása miatt feleségére és kislányára alig jut ideje; régen elfeledte derűs gyermekkorát, amit mézszerető, csacsi öreg medvéjével és társaival töltött. Aztán egyszer csak, kissé meggyötörten a sok-sok évnyi ölelgetéstől és játszadozástól, Micimackó ismét feltűnik életében. Megújítják barátságukat, s Christopher felidézi csodákkal és fantáziával telt ifjúkorát, amikor a semmi volt a legjobb dolog, amit csinálhatott. Egy szerencsétlen fordulatot követően, melynek Róbert Gida aktatáskája az elszenvedő alanya, Micimackó és a többiek, úgymint Malacka, Füles és Tigris, az erdőből egyenesen Londonba indulnak, hogy visszajuttassák barátjuk pótolhatatlan holmijait… mert a barátokra mindig lehet számítani.

8

Agymanók

Agymanók

Egy átlagos kamaszt az érzelmei irányítanak. Öröm, szomorúság, félelem és düh mind együtt jár. Riley Anderson hétköznapi tizenkét éves lány, akinek az élete egy csapásra nagyot változik, amikor ő és a családja a békés kertvárosból San Franciscóba költöznek, az édesapja új állása miatt. A kislány életét, a tudatában emberi személyként élő érzelmek határozzák meg, akikre ugyancsak nagy hatást gyakorolnak a kelletlen változások. És, ha az érzelmek közt zavar támad, az mind-mind kivetül Riley-ra is. Ráadásul Riley leghatározóbb érzelme, Derű véletlenül nagy zűrzavart okoz a kislány fejében, ami immár nemcsak az érzelmeket, de Riley egész lényét is befolyásolhatja.