Bruce And Shaolin Kung Fu 1977 Teljes Film [Magyarul] Online

Bruce and Shaolin Kung Fu (1977) Online Filmek Magyarul

1977-03-19 NA HD

[Filmek-Online]

01:30:00

Bruce and Shaolin Kung Fu

Bruce and Shaolin Kung Fu Online Filmek Magyarul

 • Kiadási dátum: 1977-03-19
 • Clasificación: 8
 • Termelés: Insan Film /
 • Műfaj: Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Bruce and Shaolin Kung Fu online filmek ingyen

Bruce and Shaolin Kung Fu teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Bruce and Shaolin Kung Fu film

Bruce and Shaolin Kung Fu filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Bruce and Shaolin Kung Fu

 • James Nam Gung-Fan
  Director
 • Joseph Kong Hung
  Writer
 • Tang Tak-Cheung
  Martial Arts Choreographer
 • Lee Il-mok
  Writer

Megjelenési dátum:
HK 1977-03-19

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Bruce and Shaolin Kung Fu

Bruce and Shaolin Kung Fu – Filmesek és színészek

Bruce and Shaolin Kung Fu

Bruce Le
Lee Ching Lung
Bruce and Shaolin Kung Fu

Chan Sing
Ching Ling’s master
Bruce and Shaolin Kung Fu

James Nam Gung-Fan
Master Po Sai Lam
Bruce and Shaolin Kung Fu

Kim Chung-ran
Shu Shang
Bruce and Shaolin Kung Fu

Chiang Tao
Japanese thug leader
Bruce and Shaolin Kung Fu

Bolo Yeung
Lam Chi Chu

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Bruce and Shaolin Kung Fu online teljes film magyarul,Bruce and Shaolin Kung Fu teljes film magyarul, Letöltés Bruce and Shaolin Kung Fu videa tejes film, Bruce and Shaolin Kung Fu teljes film magyarul mozicsillag, Bruce and Shaolin Kung Fu teljes film online magyarul, Bruce and Shaolin Kung Fu magyar online

Hasonló kategóriában

5

DOA: Élve vagy halva

DOA: Élve vagy halva

A történet egy csapat mindenre elszánt, gyönyörű lányról szól, akik egy titokzatos távoli szigetre utaznak, ahol egy meghívásos harcművészeti tornán, a DOA-n vesznek részt. Főhőseink riválisként kezdik, ám végül egyesítik erőiket, hogy felderítsék és meghiúsítsák a torna szervezőjének, a gonosz Donovannek sötét terveit.

6.6

Kung Fu Panda 3.

Kung Fu Panda 3.

A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozikelveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett paradicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él. És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg. Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra. Különleges edzésmódszerének köszönhetően, a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak.

7.3

Tigris és sárkány

Tigris és sárkány

Azok a harcosok, akik a Vudan-hegy szerzeteseitől tanulják a fegyverforgatás fortélyait, szinte legyőzhetetlenek. Közéjük tartozik L is, aki viszont hátat szeretne fordítani a harcnak, ezért el is elajándékozza híres kardját, a Jade Rókát. A kardot azonban elrabolják, így Li és Su Lien , a kiváló harcos testőrnő feladata, hogy visszaszerezzék a legendás fegyvert. A rabló azonban szintén remekül bánik a karddal, méltó ellenfele a Vudan-hegy neveltjeinek, és legnagyobb meglepetésükre ő csupán egy fiatal lány. Ang Lee, az Értelem és érzelem, valamint a későbbi Túl a barátságon című film (melyért Oscar-díjat nyert) rendezőjének zseniális, harcművészeti drámája az egész világot elvarázsolta, és távol-keleti filmektől szokatlanul nagy siker lett mind az amerikai közönség, mind a kritikusok körében. Összesen 10 Oscarra jelölték, melyekből végül 4-et díjra is váltott.

7.6

A Shaolin 36 próbatétele

A Shaolin 36 próbatétele

Liu, a kedves cantoni fiatalember megszökik falujából, amikor arra csapást mérnek a brutális Manchu-k, és harcművészeti tanulmányokba kezd. Életét a harcművészet tökéletesítésére teszi fel és erőfeszítései révén ő lesz San Te, a legendás Shaolin szerzetes, aki a Manchukat is legyőzi.