Rémségek Cirkusza 2009 Teljes Film [Magyarul] Online

Rémségek cirkusza (2009) Online Filmek Magyarul

2009-10-23 NA HD

[Filmek-Online]

01:49:00

Rémségek cirkusza

Rémségek cirkusza Online Filmek Magyarul A tizennégy éves Darren semmiben sem különbözik a kertvárosi kölyköktől. Ám mindez megváltozik, miután a barátjával találkoznak egy utazó cirkusszal. A kamaszt megigézi a Rémségek cirkuszának és szörnyeinek világa. Nem csoda, hogy igent mond a Larten Crepsley nevű vámpírnak, amikor az felajánlja neki, hogy őt is vérszomjassá változtatja. Az újdonsült vérszívó csatlakozik a cirkusz förtelmes társulatához, és ezzel együtt belecsöppen a vámpírok és a még náluk is veszedelmesebb ellenfeleik, a vérszipolyok között folyó ádáz küzdelembe.

 • Kiadási dátum: 2009-10-23
 • Clasificación: 5.6
 • Termelés: Universal Pictures /
 • Műfaj: Kaland Fantasy Akció Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Rémségek cirkusza online filmek ingyen

Rémségek cirkusza teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Rémségek cirkusza film

Rémségek cirkusza filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Rémségek cirkusza

 • Paul Weitz
  Director
 • Darren Shan
  Original Story
 • Paul Weitz
  Screenplay
 • Brian Helgeland
  Screenplay
 • Sachin Bangera
  Technical Supervisor
 • Julie D’Antoni
  Visual Effects

Megjelenési dátum:
US 2009-10-23

Film költségvetés:
$40,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Rémségek cirkusza

Rémségek cirkusza – Filmesek és színészek

Rémségek cirkusza

John C. Reilly
Larten Crepsley
Rémségek cirkusza

Josh Hutcherson
Steve
Rémségek cirkusza

Chris Massoglia
Darren Shan
Rémségek cirkusza

Patrick Fugit
Evra the Snake Boy
Rémségek cirkusza

Salma Hayek
Madame Truska
Rémségek cirkusza

Jessica Carlson
Rebecca

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Rémségek cirkusza online teljes film magyarul,Rémségek cirkusza teljes film magyarul, Letöltés Rémségek cirkusza videa tejes film, Rémségek cirkusza teljes film magyarul mozicsillag, Rémségek cirkusza teljes film online magyarul, Rémségek cirkusza magyar online

Hasonló kategóriában

5.9

Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész

Alkonyat: Hajnalhasadás – 1. rész

A hatalmas sikerű Alkonyat-sorozat várva várt folytatásában Bella Swan (Kristen Stewart) és a vámpír Edward Cullen (Robert Pattinson) végre az ifjú házasok boldog életét élhetnék, ám árulások és tragédiák sorozata egész világukat romba döntheti. Az esküvő után Bella és Edward nászútra Rio de Janeiróba utaznak, ahol végre átadhatják magukat szenvedélyeiknek. Bella hamarosan észreveszi, hogy várandós, és a kis híján végzetes szülés során Edward teljesíti a lány régi kívánságát: halhatatlanná teszi. Lányuk, a különleges Renesmee érkezése azonban veszélyes események lavináját indítja el. A Cullenek és szövetségeseik szembekerülnek a vámpírvezetők, a Volturik félelmetes tanácsával, és úgy tűnik, elkerülhetetlen sorsdöntő összecsapásuk.

5.8

Penge: Szentháromság

Penge: Szentháromság

Penge, a világ legelszántabb vámpírgyilkosa visszatér egy harmadik, egyben utolsó ütközet kedvéért. A vámpírvadász éveken át az éjszaka leple alatt harcolt a vérszívók ellen, de most, hogy az FBI vérdíjat tűzött ki a fejére, kénytelen kimerészkedni a napfényre, hogy egyesítse erőit egy emberekből álló vámpírvadász klánnal, melynek létezéséről még csak nem is tudott. Oldalán két rettenthetetlen ifjúval, Abigaillel és Hanniballal Penge egy ősi ellenfél nyomába szegődik, aki nem más, mint a legelső vámpír, minden vérszívó őse: Drakula.

6.9

Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak

Vérszívó vagy nászúton? Farkasember családi lazuláson? Rémkoppantó, aki belefáradt a szürke hétköznapok egyformaságába? Vár a Hotel Transylvania – minőségi pihenés és felfrissülés mindennemű rémnek, szörnynek és gonosz torzszülöttnek. Drakula gróf ötcsillagos erdélyi luxusszállodájában (főszakács: Quasimodo) a szörnyek és családjuk távol kerülhetnek az emberi világ zajától. Itt ejtőzik Frankenstein és a menyasszonya, Múmia, a láthatatlan ember, egy egész farkas falka és kollégáik – míg egyszer egy halandó nem téved közéjük. A bajt csak fokozza, hogy a gróf nemcsak szállodaigazgató, hanem apa is, aki eddig sikerrel óvta csemetéjét a valódi világ borzalmaitól: most azonban minden megváltozik.

6

Alkonyat

Alkonyat

Bella magának való, különc lány. Amikor az anyja újra férjhez megy, az apjához küldi, egy Forks nevű városkába. Itt váratlan fordulatot vesz az élete, amikor megismerkedik a titokzatos Edwarddal. A fiú nem olyan, mint a többi srác: intelligens, szellemes és különleges, hiszen 1918 óta nem öregedett. Edward ugyanis halhatatlan, mint a vámpírok. Ám ő nem vérre szomjazik, a családja más életmódot választott. A két fiatal között szenvedélyes kapcsolat alakul ki. Ám Edward egyre nehezebben képes féken tartani az ösztöneit. Ráadásul a régi ellenségei is felbukkannak.