Hobo With A Shotgun 2007 Teljes Film [Magyarul] Online

Hobo with a Shotgun (2007) Online Filmek Magyarul

2007-03-01 NA HD

[Filmek-Online]

00:02:00

Hobo with a Shotgun

Hobo with a Shotgun Online Filmek Magyarul

 • Kiadási dátum: 2007-03-01
 • Clasificación: 5.3
 • Termelés: Dartmouth International / Yer Dead Productions / Alliance Atlantis Motion Picture Distribution /
 • Műfaj: Vígjáték Horror Akció Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Hobo with a Shotgun online filmek ingyen

Hobo with a Shotgun teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Hobo with a Shotgun film

Hobo with a Shotgun filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Hobo with a Shotgun

 • Jason Eisener
  Director
 • Rob Cotterill
  Story
 • Jason Eisener
  Story
 • Rob Cotterill
  Producer
 • Sarah Dunsworth
  Production Design
 • Alexander Rosborough
  Sound Designer

Megjelenési dátum:
CA 2007-03-01

Film költségvetés:
$150.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Hobo with a Shotgun

Hobo with a Shotgun – Filmesek és színészek

Hobo with a Shotgun

David Brunt
The Hobo
Hobo with a Shotgun

Michael Jackson
The Pimp
Hobo with a Shotgun

Glen Matthews
Masked Machete Mugger
Hobo with a Shotgun

Rob Cotterill
Shot Cop
Hobo with a Shotgun

Zoë Dunsworth
Store Clerk
Hobo with a Shotgun

Loretta Yu
Hostage

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Hobo with a Shotgun online teljes film magyarul,Hobo with a Shotgun teljes film magyarul, Letöltés Hobo with a Shotgun videa tejes film, Hobo with a Shotgun teljes film magyarul mozicsillag, Hobo with a Shotgun teljes film online magyarul, Hobo with a Shotgun magyar online

Hasonló kategóriában

5.2

Bőrpofa

Bőrpofa

A történet a láncfűrészes gyilkosságok előtt néhány évvel veszi fel a fonalat, amikor is a Sawyer család legifjabb tagját elmegyógyintézetbe zárják, miután rejtélyes körülmények között elhunyt a helyi seriff lánya. Tíz évvel később a fiú foglyul ejti az egyik ápolónőt, és három másik társával együtt megszökik az épület falai közül. A hatóságok, élükön a bosszúra szomjazó seriffel a szökevények nyomába erednek. A fiú ámokfutásba kezd, melynek végén azzá a szörnyeteggé válik, akit a világ csak úgy ismer: Bőrarc.

6.7

Grindhouse: Halálbiztos

Grindhouse: Halálbiztos

Texas legtüzesebb DJ-jének, Jungle Julia-nak az alkony leszállta azt jelzi, hogy eljött a lazulás ideje két legjobb barátnője társaságában. A három szexi bombázó beleveti magát az éjszakába, megbolondítva és felgerjesztve a bárok törzsközönségének vágyait. Ám a feléjük irányuló figyelem közül nem mindegyik mondható ártatlannak. Valaki titokban minden lépésüket követi. Stuntman Mike, a sebhelyes arcú, cserzett bőrű férfi, gyilkos pillantásokkal fixírozza őket felturbózott autójának kormánya mögül. A lányok sörük felett ülve nem is sejtik, hogy a parkolóban, pár méterre tőlük, Mike már túráztatja halálos fegyverét, végzetes masináját.

6.6

Grindhouse: Terrorbolygó

Grindhouse: Terrorbolygó

William és Dakota Block egy orvos házaspár, akiknek az egyik éjjeli ügyeletét szinte elárasztják a város lakói. Az emberek hasonló tünetekkel fordulnak hozzájuk, testüket üszkös sebek borítják, tekintetük szinte már gyanúsan kifejezéstelen. A sérültek között van Cherry, a go-go táncos is, akinek a lába egy országúti támadás során leszakadt a testéről. Volt barátja, Wray mellette áll a bajban, és megpróbálja megvédeni a lányt. Cherry talán nincs a legjobb formájában, de a táncrendjében még van egy előjegyzés, amit teljesítenie kell. A lerokkant városiak egyik pillanatról a másikra felbőszült agresszorokká válnak, Cherry és Wray pedig egy alkalmi harcosokból verbuválódott csapat élén száguld a végzet felé, ahol nem vár rájuk más, mint milliónyi megfertőzött ember és megszámlálhatatlan halott.Van-e még biztonságos hely a Terror bolygóján?