Daybreakers – A Vámpírok Kora 2009 Teljes Film [Magyarul] Online

Daybreakers – A vámpírok kora (2009) Online Filmek Magyarul

2009-09-11 NA HD

[Filmek-Online]

01:38:00

Daybreakers – A vámpírok kora

Daybreakers – A vámpírok kora Online Filmek Magyarul 2019-et írunk. Egy rejtélyes járvány a Föld lakosságának többségét vámpírrá változtatta. A megmaradt emberiség a kihalás szélére került, veszélyeztetett, másodrangú faj lett. Bujkálni kényszerülnek, mert vadásznak rájuk, és farmszerű telepeken ipari méretekben csapolják vérüket. Egyedül Dr. Edward Dalton hematológus kutatón múlik – aki szintén vámpír, de nem fogyaszt emberi vért -, hogy tökéletesítsen egy mesterséges vérkészítményt, aminek fogyasztásával a vámpírpopuláció fennmaradhat, és talán a megmaradt emberi életek is megkímélhetők. Ám az idő és a remény egyre fogy – amíg Ed nem találkozik Audrey-val, egy túlélő emberrel, és az ő segítségével áttörést érnek el a szer fejlesztésében. Felfegyverkezve a titkos tudással, amiért az emberek és a vámpírok egyaránt ölni készek, Ed harcba száll saját fajával, és ez a csata eldönti az emberiség sorsát.

 • Kiadási dátum: 2009-09-11
 • Clasificación: 6.2
 • Termelés: Lionsgate / Pictures in Paradise / Pacific Film and Television Commission / Furst Films / Australian Film Finance Corporation /
 • Műfaj: Akció Fantasy Horror Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Daybreakers – A vámpírok kora online filmek ingyen

Daybreakers – A vámpírok kora teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Daybreakers – A vámpírok kora film

Daybreakers – A vámpírok kora filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Daybreakers – A vámpírok kora

 • Michael Spierig
  Director
 • Peter Spierig
  Director
 • Michael Spierig
  Screenplay
 • Peter Spierig
  Screenplay
 • Bryan Furst
  Producer
 • Sean Furst
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2009-09-11

Film költségvetés:
$20,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Daybreakers – A vámpírok kora

Daybreakers – A vámpírok kora – Filmesek és színészek

Daybreakers - A vámpírok kora

Ethan Hawke
Edward Dalton
Daybreakers - A vámpírok kora

Sam Neill
Charles Bromley
Daybreakers - A vámpírok kora

Willem Dafoe
Lionel ‘Elvis’ Cormac
Daybreakers - A vámpírok kora

Claudia Karvan
Audrey Bennett
Daybreakers - A vámpírok kora

Isabel Lucas
Alison Bromley
Daybreakers - A vámpírok kora

Vince Colosimo
Christopher Caruso

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Daybreakers – A vámpírok kora online teljes film magyarul,Daybreakers – A vámpírok kora teljes film magyarul, Letöltés Daybreakers – A vámpírok kora videa tejes film, Daybreakers – A vámpírok kora teljes film magyarul mozicsillag, Daybreakers – A vámpírok kora teljes film online magyarul, Daybreakers – A vámpírok kora magyar online

Hasonló kategóriában

7.8

Logan - Farkas

Logan – Farkas

2029-et járunk, a mutánsok szétszéledtek. A megfáradt, magányos Logan a mexikói határ szélén, egy porfészekben bujkál, alkoholba fojtva bánatát. Társa a száműzetésben a csavargó Caliban, és a beteg X professzor, akinek elméjét súlyos rohamok gyötrik. Egyik nap egy titokzatos nő keresi fel Farkast. Egy különös kislánnyal érkezett, akit Logannek kellene biztonságba juttatnia. És a sokat próbált harcos elindul, hogy egy utolsó, életre-halálra szóló küldetés során beteljesítse sorsát.

8.2

Csillagok között

Csillagok között

A nem túl távoli jövőben járunk, melyben bolygónk kezd lakhatatlanná válni. A föld alig hoz termést, rendszeresek a homokviharok, és lassan levegőt se lehet venni. Egy jelenés Coopert a NASA titkos telepére vezeti, ahol felkérik, hogy legyen a tagja annak a csapatnak, mely az emberiségnek új lakhelyet keres az univerzumban. Egy ismeretlen segítséggel megnyitott átjárón keresztül eljutnak egy galaxisba, ahol a közelben kialakult fekete lyuk miatt az idő is másképp telik. Ami nekik egy óra, az a végét járó földön éveket jelent. Alaposan meg kell hát gondolnia Coopernek, hogy a szóba jöhető bolygók közül melyikre látogat el, ha vissza akar térni a lányához, ahogy azt megígérte.

6.1

Van Helsing

Van Helsing

Van Helsing ádáz elszántsággal küzd a Gonosz és az általa létrehozott teremtmények ellen. A szörnyvadász a vatikáni székhelyű titkos szervezet szolgálatában áll. Legújabb megbízatása a sötét legendák földjére, Erdélybe szólítja, hogy leszámoljon a sötétség urával, Drakula gróffal. Feladata égetően sürgős, mert a régi cigány család utolsó sarját, Anna hercegnőt kell segítenie. A lány ősei fogadalmat tettek a gróf elpusztítására, és ha ő is odavész, mindannyian elkárhoznak. Anna és Van Helsing együtt száll harcba Drakula és félelmetes segítői, Frankenstein szörnyetege és a Farkasember ellen.

6.8

Én, a robot

Én, a robot

Del Spooner, a chicagói rendőrség detektívje legújabb ügye során a U.S. Robotics gyár egyik alkalmazottja halálának körülményeit vizsgálja. Az elkövető egy gép, ám ez lehetetlen. Hiszen minden robot agyába be van égetve a robotika három alaptörvénye: gép nem bánthat embert, engedelmeskedik az emberi parancsnak (kivéve, ha ezzel megszegné az első szabályt) és ügyel saját épségére (kivéve, ha ezzel megszegné az első két szabályt). Ha mégis egy robot az elkövető, annak következményei beláthatatlanok.