Drona 2008 Teljes Film [Magyarul] Online

Drona (2008) Online Filmek Magyarul

2008-10-02 NA HD

[Filmek-Online]

02:30:00

Drona

Drona Online Filmek Magyarul

  • Kiadási dátum: 2008-10-02
  • Clasificación: 2.7
  • Termelés:
  • Műfaj: Akció Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Drona online filmek ingyen

Drona teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Drona film

Drona filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Drona

  • Goldie Behl
    Director

Megjelenési dátum:
IN 2008-10-02

Film költségvetés:
$15,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Drona

Drona – Filmesek és színészek

Drona

Abhishek Bachchan
Aditya/Drona
Drona

Priyanka Chopra
Sonia
Drona

Jaya Bachchan
Queen Jayanti
Drona

Ali Haji
Young Drona
Drona

Kay Kay Menon
Riz Raizada
Drona

Conan Stevens
Asura

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Drona online teljes film magyarul,Drona teljes film magyarul, Letöltés Drona videa tejes film, Drona teljes film magyarul mozicsillag, Drona teljes film online magyarul, Drona magyar online

Hasonló kategóriában

6.2

Dabangg

Dabangg

Chulbul Pandey (Salman Khan) rendőrtiszt, de nem abból a szokásos, tisztességes fajtából. Chulbul ugyanis olyan, mint Piszkos Harry, vagy talán még rosszabb. Kőkemény, nem ismer félelmet, állandóan bunyókba keveredik, ráadásul még korrupt is. A törvény betartását igen sajátosan értelmezi, tulajdonképp velejéig romlott, de egy gyönyörű nő szerelme talán még az ő jéghideg szívét is megolvaszthatja. A Dabangg egy igazi, ízig-vérig akció-krimi, de a bollywoodi szokásoknak megfelelően zenés-táncos musical elemekkel tarkítva.

7.2

Indiana Jones és a végzet temploma

Indiana Jones és a végzet temploma

Balul üt ki Indiana Jones tárgyalása a rettegett kínai bűnszervezet vezetőjével. Hősünk, oldalán Willie-vel, a bárénekesnővel és Picúrral, a kínai kisfiúval menekülni kényszerül Sanghajból. Indiában kötnek ki, ahol az egyik kis falu lakosai Jones segítségét kérik. Nem elég, hogy az oltárukról elrabolták a kincset érő varázserejű követ, de a maharadzsa emberei a gyermekeiket is magukkal hurcolták. Kiderül, hogy a tizenkét éves maharadzsa a gyilkos szekta befolyása alatt áll, melynek tagjai a Végzet Temploma alatti labirintusban dolgoztatják az elrabolt gyerekeket. Jones felveszi a harcot ellenük.

7.3

Pi élete

Pi élete

Pi Patel különc indiai fiú, aki egy állatkertben lakik, melyet édesapja vezet. A vállalkozás nem túl jövedelmező, ezért apja úgy dönt, eladja az állatokat és Kanadába költöznek. A hajó azonban, amelyikkel útnak indulnak – és amelyik saját eladott állataik közül is szállít néhányat – elsüllyed, Patel pedig egy mentőcsónakban reked a katasztrófa másik túlélőjével, egy 2,5 mázsás bengáli tigrissel.