Magic In The Mirror 1996 Teljes Film [Magyarul] Online

Magic in the Mirror (1996) Online Filmek Magyarul

1996-08-13 NA HD

[Filmek-Online]

01:25:00

Magic in the Mirror

Magic in the Mirror Online Filmek Magyarul

 • Kiadási dátum: 1996-08-13
 • Clasificación: 0
 • Termelés: Moonbeam Entertainment / Castel Film / Full Moon Entertainment /
 • Műfaj: Fantasy Kaland Vígjáték Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Magic in the Mirror online filmek ingyen

Magic in the Mirror teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Magic in the Mirror film

Magic in the Mirror filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Magic in the Mirror

 • Ted Nicolaou
  Director
 • Ken Carter
  Writer
 • Frank Dietz
  Writer
 • Michael McGann
  Writer
 • Charles Band
  Executive Producer
 • Vlad Paunescu
  Producer

Megjelenési dátum:
RO 1996-08-13

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Magic in the Mirror

Magic in the Mirror – Filmesek és színészek

Magic in the Mirror

Jamie Renée Smith
Mary Margaret Dennis
Magic in the Mirror

Kevin Wixted
Tanzy
Magic in the Mirror

Saxon Trainor
Sylvia Dennis / Queen Hysop
Magic in the Mirror

David Brooks
Bloom
Magic in the Mirror

Godfrey James
Melilot
Magic in the Mirror

Eileen T’Kaye
Mrs. Mallard / Dragora

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Magic in the Mirror online teljes film magyarul,Magic in the Mirror teljes film magyarul, Letöltés Magic in the Mirror videa tejes film, Magic in the Mirror teljes film magyarul mozicsillag, Magic in the Mirror teljes film online magyarul, Magic in the Mirror magyar online

Hasonló kategóriában

8.3

A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége

A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége

Frodó, az ifjú hobbit egy gyűrűt kap Bilbótól, amiről kiderül, hogy az Egy Gyűrű, mellyel a Sötétség Ura rabszolgasorba taszíthatja Középfölde népeit. Gandalf Völgyzugolyba küldi Frodót, ahol a tündék legbölcsebb vezetője, Elrond dönt a gyűrű sorsáról. Nincs más lehetőség, a gyűrűt el kell pusztítani Mordorban, a Végzet-katlanban. A szabadnépek tanácsán megújul a Szövetség, és Gandalf vezetésével Frodó és társai, a dúnadán Aragorn, a tünde Legolas, Gimli, a törp, és Boromir, az emberek képviseletében, nekivágnak a reménytelen küldetésnek. A jövő attól függ, hogyan alakul a szövetség sorsa.

7.7

Szörny Rt.

Szörny Rt.

Amikor a felnőttek leoltják a gyerekszoba lámpáját, a szekrényből szörnyek bújnak elő, hogy ijesztgessék a kicsiket. Ezt minden gyerek tudja. Azt viszont kevesebben sejtik, hogy a rémes figurák nem azért huhognak, mert élvezik. Egyszerűen ez a munkájuk. Sully, az óriás szőrmók az egyik legsikeresebb alkalmazott a cégnél, ő a Szörny Rt. csúcsrémisztője. Asszisztensével, a kicsi, gömbölyded és egyszemű Mike Wazowskival járja az emberek világát, hogy sikolyokat, s ezzel a világának energiát gyűjtsön. A két menő rémisztő hétköznapjai azonban szőröstül-bőröstül kifordulnak, amikor egy Boo nevű kislány a szörnyek világába téved.

8

Agymanók

Agymanók

Egy átlagos kamaszt az érzelmei irányítanak. Öröm, szomorúság, félelem és düh mind együtt jár. Riley Anderson hétköznapi tizenkét éves lány, akinek az élete egy csapásra nagyot változik, amikor ő és a családja a békés kertvárosból San Franciscóba költöznek, az édesapja új állása miatt. A kislány életét, a tudatában emberi személyként élő érzelmek határozzák meg, akikre ugyancsak nagy hatást gyakorolnak a kelletlen változások. És, ha az érzelmek közt zavar támad, az mind-mind kivetül Riley-ra is. Ráadásul Riley leghatározóbb érzelme, Derű véletlenül nagy zűrzavart okoz a kislány fejében, ami immár nemcsak az érzelmeket, de Riley egész lényét is befolyásolhatja.

5.8

Tükröm, tükröm

Tükröm, tükröm

A gonosz királynő megfosztja jogos örökségétől az árva hercegnőt, Hófehérkét, hogy ő maga uralkodhasson a királyságban. Nem mellesleg pedig szeretné felkelteni a jóképű Alcott herceg figyelmét is. Hófehérke szépsége azonban megbabonázza a herceget, aki rögvest beleszeret. Dühében a királynő száműzi a fiatal lányt a sötét erdőbe, ahol reményei szerint egy emberevő szörnyeteg gyomrában köt majd ki. A talpraesett hercegnő azonban szövetkezik hét lelkes, lázadó törpével, hogy visszakövetelje magának a trónt, elűzze a gonoszt és visszaállítsa a rendet a birodalomban.