La Face Cachée Du Pétrole 2010 Teljes Film [Magyarul] Online

La face cachée du pétrole (2010) Online Filmek Magyarul

2010-09-21 NA HD

[Filmek-Online]

00:00:00

La face cachée du pétrole

La face cachée du pétrole Online Filmek Magyarul

  • Kiadási dátum: 2010-09-21
  • Clasificación: 0
  • Termelés: ARTE France Cinéma /
  • Műfaj: Dokumentum

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

La face cachée du pétrole online filmek ingyen

La face cachée du pétrole teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek La face cachée du pétrole film

La face cachée du pétrole filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. La face cachée du pétrole

  • Eric Laurent
    Director
  • Patrick Barbéris
    Director

Megjelenési dátum:
FR 2010-09-21

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/La face cachée du pétrole

La face cachée du pétrole – Filmesek és színészek

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: La face cachée du pétrole online teljes film magyarul,La face cachée du pétrole teljes film magyarul, Letöltés La face cachée du pétrole videa tejes film, La face cachée du pétrole teljes film magyarul mozicsillag, La face cachée du pétrole teljes film online magyarul, La face cachée du pétrole magyar online

Hasonló kategóriában

6.8

A függetlenség napja

A függetlenség napja

Az Egyesült Államok nyomkövető rendszerei 550 km átmérőjű, gigantikus űrhajó közeledtét jelzik. A tévéhíradók a világ legnagyobb városai fölött lebegő óriási űrhajókról tudósítanak. Másnap az elnököt biztonságos helyre menekítik. A Washington D.C.-t ért támadást követően az egész országban úrrá lesz a káosz. Hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy az idegenek célja a Föld totális megsemmisítése. A világ összes hadserege készen áll, hogy felvegye a harcot a gonosz betolakodókkal szemben.

8.4

A Gyűrűk Ura: A király visszatér

A Gyűrűk Ura: A király visszatér

Gandalf Pipinnel Gondorba vágtat, hogy Denethort felkészítse Szauron túlerejével szemben. Théoden király összevonja seregeit Gondor segélyhívására. Aragorn végül vállalja sorsát, és hű társaival harcba szólítja a hegyek közt élő holtakat. Középfölde sorsa azonban egészen máshol fog eldőlni. Frodó és Samu a Hatalom gyűrűjével Mordor sötét útvesztőit járja. De minél közelebb kerülnek a Végzet hegyéhez, Frodót annál jobban húzza a Gyűrű szörnyű súlya. A világ sorsa egy apró hobbit kezében van, aki kétséges, hogy ellen tud állni a legnagyobbakat is legyőző kísértésnek.

7.3

Amerika Kapitány: Polgárháború

Amerika Kapitány: Polgárháború

Steve Rogers az újjáalakult Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberiség biztonságáról. Azonban egy újabb incidens következik be, amelynek nem várt következményei lesznek. A Bosszúállókon egyre nő a politikai nyomás, hogy egy kormányzati szerv irányítsa őket, akiknek be kell számolniuk akcióikról. Az új rend megosztja a Bosszúállókat, a csapat két részre szakad. Az egyik csoport élén Steve Rogers áll, aki úgy véli, a Bosszúállóknak szabadon kellene tevékenykednie, hogy védelmezhessék az emberiséget. A másik frakció élén Tony Star, aki az irányítás és elszámoltathatóság eszméjét támogatja. A nézőknek döntenie kell, hogy melyik tábornak drukkolnak, miközben a háború immár két fronton zajlik.

5.4

Underworld: Vérözön

Underworld: Vérözön

A vámpírok és vérfarkasok háborúja talán sosem ér véget. De hozhat még néhány váratlan fordulatot. Selene egyszerre próbálja túlélni a lycan klánok brutális támadásait és az őt eláruló vámpírok ostromát.Kevesen állnak az ő oldalán, de azt a néhány férfit most arról próbálja meggyőzni, hogy békét kell teremteniük – még akkor is, ha nem értenek semmi máshoz, mint a háborúhoz, és akkor is, ha az csak egy módon születhet meg: a végső, legnagyobb áldozat kell hozzá.