Valley Of The Fangs 1970 Teljes Film [Magyarul] Online

Valley of the Fangs (1970) Online Filmek Magyarul

1970-06-10 NA HD

[Filmek-Online]

01:30:00

Valley of the Fangs

Valley of the Fangs Online Filmek Magyarul

 • Kiadási dátum: 1970-06-10
 • Clasificación: 6.5
 • Termelés: Shaw Brothers /
 • Műfaj: Akció Kaland

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Valley of the Fangs online filmek ingyen

Valley of the Fangs teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Valley of the Fangs film

Valley of the Fangs filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Valley of the Fangs

 • Wong Baak-Yat
  Writer
 • Chiang Hsing-Lung
  Editor
 • Jeong Chang-hwa
  Director
 • Tadashi Nishimoto
  Director of Photography
 • Run Run Shaw
  Producer

Megjelenési dátum:
HK 1970-06-10

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Valley of the Fangs

Valley of the Fangs – Filmesek és színészek

Valley of the Fangs

Li Ching
Song Jie
Valley of the Fangs

Lo Lieh
You Rulong
Valley of the Fangs

Chan Leung
Chin Shikai
Valley of the Fangs

Wang Hsieh
Gao Sixian
Valley of the Fangs

Cheng Lui
Ding Qi
Valley of the Fangs

Wang Kuang-Yu
Instructor Niu

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Valley of the Fangs online teljes film magyarul,Valley of the Fangs teljes film magyarul, Letöltés Valley of the Fangs videa tejes film, Valley of the Fangs teljes film magyarul mozicsillag, Valley of the Fangs teljes film online magyarul, Valley of the Fangs magyar online

Hasonló kategóriában

5

DOA: Élve vagy halva

DOA: Élve vagy halva

A történet egy csapat mindenre elszánt, gyönyörű lányról szól, akik egy titokzatos távoli szigetre utaznak, ahol egy meghívásos harcművészeti tornán, a DOA-n vesznek részt. Főhőseink riválisként kezdik, ám végül egyesítik erőiket, hogy felderítsék és meghiúsítsák a torna szervezőjének, a gonosz Donovannek sötét terveit.

6.6

Kung Fu Panda 3.

Kung Fu Panda 3.

A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozikelveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett paradicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él. És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg. Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra. Különleges edzésmódszerének köszönhetően, a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak.

7.3

Tigris és sárkány

Tigris és sárkány

Azok a harcosok, akik a Vudan-hegy szerzeteseitől tanulják a fegyverforgatás fortélyait, szinte legyőzhetetlenek. Közéjük tartozik L is, aki viszont hátat szeretne fordítani a harcnak, ezért el is elajándékozza híres kardját, a Jade Rókát. A kardot azonban elrabolják, így Li és Su Lien , a kiváló harcos testőrnő feladata, hogy visszaszerezzék a legendás fegyvert. A rabló azonban szintén remekül bánik a karddal, méltó ellenfele a Vudan-hegy neveltjeinek, és legnagyobb meglepetésükre ő csupán egy fiatal lány. Ang Lee, az Értelem és érzelem, valamint a későbbi Túl a barátságon című film (melyért Oscar-díjat nyert) rendezőjének zseniális, harcművészeti drámája az egész világot elvarázsolta, és távol-keleti filmektől szokatlanul nagy siker lett mind az amerikai közönség, mind a kritikusok körében. Összesen 10 Oscarra jelölték, melyekből végül 4-et díjra is váltott.

7.6

A Shaolin 36 próbatétele

A Shaolin 36 próbatétele

Liu, a kedves cantoni fiatalember megszökik falujából, amikor arra csapást mérnek a brutális Manchu-k, és harcművészeti tanulmányokba kezd. Életét a harcművészet tökéletesítésére teszi fel és erőfeszítései révén ő lesz San Te, a legendás Shaolin szerzetes, aki a Manchukat is legyőzi.