Kung Fu Panda – A Harc Művészete 2008 Teljes Film [Magyarul] Online

Kung Fu Panda – A harc művészete (2008) Online Filmek Magyarul

2008-11-08 NA HD

[Filmek-Online]

00:25:00

Kung Fu Panda – A harc művészete

Kung Fu Panda – A harc művészete Online Filmek Magyarul Po éppen arról mesél az ifjú növendékeknek, hogy hogyan komolyodott meg a Majom és így végre megtanulta, hogyan kell bánni a társaival. Tigris és Shifu miként is tanította meg a türelemre, és erejének kordában tartására. A példameséken keresztül most megismerhetjük a Kung Fu céljait és rejtelmeit!

 • Kiadási dátum: 2008-11-08
 • Clasificación: 6.6
 • Termelés: DreamWorks Animation /
 • Műfaj: Animációs Vígjáték Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Kung Fu Panda – A harc művészete online filmek ingyen

Kung Fu Panda – A harc művészete teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Kung Fu Panda – A harc művészete film

Kung Fu Panda – A harc művészete filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Kung Fu Panda – A harc művészete

 • Raman Hui
  Director
 • Trevor Tamboline
  Animation
 • Tim Allen
  Animation
 • Constance Allen
  Color Designer
 • Miae Kim
  Compositors
 • Beth S. Morris
  Animation Manager

Megjelenési dátum:
US 2008-11-08

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Kung Fu Panda – A harc művészete

Kung Fu Panda – A harc művészete – Filmesek és színészek

Kung Fu Panda - A harc művészete

Jack Black
Po (voice)
Kung Fu Panda - A harc művészete

Dustin Hoffman
Shifu (voice)
Kung Fu Panda - A harc művészete

David Cross
Crane (voice)
Kung Fu Panda - A harc művészete

Randall Duk Kim
Oogway (voice)
Kung Fu Panda - A harc művészete

Elizabeth Ann Bennett
Ant / Bunny (voice)
Kung Fu Panda - A harc művészete

Jaycee Chan
Young Monkey (voice)

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Kung Fu Panda – A harc művészete online teljes film magyarul,Kung Fu Panda – A harc művészete teljes film magyarul, Letöltés Kung Fu Panda – A harc művészete videa tejes film, Kung Fu Panda – A harc művészete teljes film magyarul mozicsillag, Kung Fu Panda – A harc művészete teljes film online magyarul, Kung Fu Panda – A harc művészete magyar online

Hasonló kategóriában

7

Kung Fu Panda

Kung Fu Panda

A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kung fu rajongó ami nem éppen előny, ha az ember – vagyis panda – a családi levesbüfében dolgozik naphosszat. Ám váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kung fu világába, és együtt gyakorolhat bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel -Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal – gurujuk, Shifu mester vezetésével. Nem is sejtik, hogy a bosszúszomjas és alattomos hóleopárd, Tai Lung már útban van feléjük, és Pónak kell mindenkit megvédenie a közeledő veszélytől. Valóra tudja váltani álmát és kung fu hős lesz belőle? Po teljes szívével – és terjedelmével – a feladat megoldásán fáradozik és végül rájön, hogy leggyengébb pontjai lesznek a legnagyobb erényei.

6.6

Kung Fu Panda 3.

Kung Fu Panda 3.

A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozikelveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett paradicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él. És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg. Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra. Különleges edzésmódszerének köszönhetően, a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak.

6.7

Verdák

Verdák

Villám McQueen hírnévről és dicsőségről álmodik, minden vágya, hogy elhódítsa a Szelep Kupát. Egy napon a versenyverda szedi a dísztárcsáit és felkerekedik. Padlógázzal tart Kaliforniába, ahol hírnévre tehet szert, ha sikerül legyőznie a két legnagyobb ászt a mezőnyben. Útközben vetődik az álmos kisvárosba, Kipufogó-fürdőbe, ahol ráébred arra, mi az, ami valóban fontos az életben. Kalandjai során találkozik Hudson Dokival, a vidéki orvos és bíró valójában háromszoros Szelep Kupa győztes. Ott van azután Sally, a dögös Porsche 911, és a rozoga autómentő, akinek rozsdás karosszériája alatt érző motor dobog.

7

Szenilla nyomában

Szenilla nyomában

Az aranyhal-memóriájú kék halacska elindul, hogy válaszokat találjon a múltjával kapcsolatos kérdésekre. Kicsoda ő? Kik a szülei? Miért nem emlékszik semmire? És vajon hol tanult meg ámbrásul? Útja során barátai Marlin és Némó is elkísérik.