Halálfutam: A Pokol Tüze 2013 Teljes Film [Magyarul] Online

Halálfutam: A pokol tüze (2013) Online Filmek Magyarul

2013-01-04 NA HD

[Filmek-Online]

01:45:00

Halálfutam: A pokol tüze

Halálfutam: A pokol tüze Online Filmek Magyarul A film középpontjában Frankenstein, minden idők legjobb Halálfutam sofőrje áll, aki mindössze egy győzelemre van attól, hogy elnyerje szabadságát, ami nem csak neki, hanem csapatának is a börtönön kívüli életet jelentené. Az élet-halál autós verseny borzasztó megpróbáltatás lesz a versenyzők számára. Az ellenfelek nem ismernek könyörületet egymás iránt, ráadásul a sivatagi körülmények tovább nehezítik a versenyen résztvevők harcát.

 • Kiadási dátum: 2013-01-04
 • Clasificación: 5.5
 • Termelés: Moonlighting Films / CC Capital Arts Entertainment SRL /
 • Műfaj: Akció Sci-Fi Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Halálfutam: A pokol tüze online filmek ingyen

Halálfutam: A pokol tüze teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Halálfutam: A pokol tüze film

Halálfutam: A pokol tüze filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Halálfutam: A pokol tüze

 • Roel Reiné
  Director
 • Tony Giglio
  Screenplay
 • Paul W.S. Anderson
  Producer
 • Jeremy Bolt
  Producer
 • Mike Elliott
  Producer
 • Trevor Morris
  Music

Megjelenési dátum:
US 2013-01-04

Film költségvetés:
$6,500,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Halálfutam: A pokol tüze

Halálfutam: A pokol tüze – Filmesek és színészek

Halálfutam: A pokol tüze

Luke Goss
Carl ‘Luke’ Lucas / Frankenstein
Halálfutam: A pokol tüze

Ving Rhames
Weyland
Halálfutam: A pokol tüze

Danny Trejo
Goldberg
Halálfutam: A pokol tüze

Tanit Phoenix
Katrina Banks
Halálfutam: A pokol tüze

Dougray Scott
Niles York
Halálfutam: A pokol tüze

Robin Shou
14K

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Halálfutam: A pokol tüze online teljes film magyarul,Halálfutam: A pokol tüze teljes film magyarul, Letöltés Halálfutam: A pokol tüze videa tejes film, Halálfutam: A pokol tüze teljes film magyarul mozicsillag, Halálfutam: A pokol tüze teljes film online magyarul, Halálfutam: A pokol tüze magyar online

Hasonló kategóriában

7.3

Halálos iramban 7.

Halálos iramban 7.

Miután végeztek Owen Shaw-val és bandájával, Dominic, Brian és a csapat visszatérhetnek az Egyesült Államokba, hogy ismét normális életet éljenek, ahogyan azt tervezték. De Owen bátyja, Ian Shaw, aki Han halála után lép színre, Dominic nyomában van, és bosszút esküszik öccse halála miatt. A csapat készen áll, hogy megölje azt az embert, aki a legjobb barátjuk haláláért felelős.

6.2

Halálos iramban: Tokiói hajsza

Halálos iramban: Tokiói hajsza

Sean Boswell igazi kívülálló, fékezhetetlen versenyző az illegális éjszakai hajszák sebességtől izzó alvilágában. Ám amikor forró lesz a talaj az abroncsai alatt, Tokióban állomásozó katonatiszt apjához kénytelen költözni, hogy elkerülje a börtönt. Az idegen országban aztán még inkább kívülállónak érzi magát a szokatlan szokások és ismeretlen törvények között. Nem kell azonban sok idő, hogy ismét akcióba lendüljön, amikor egy másik amerikai srác, Twinkie bevezeti őt a tiltott driftversenyek világába. Az eddigi, szimpla gyorsulási versenyeket felváltja a gumicsikorgatós, kisodródós műfaj, melyben a gyorsítás és a csúszás kényes egyensúlyát kell tökélyre fejleszteni a hajmeresztő hajtűkanyarokban és szerpentineken. Első versenyén Sean véletlenül a drift királyt hívja ki, aki összeköttetésben áll a japán maffiával, a Jakuzával. A vereségnek magas ára van: Sean kénytelen lesz a bűnszövetkezetnek dolgozni.

6.2

KicsiKÉM - Sir Austin Powers 2.

KicsiKÉM – Sir Austin Powers 2.

Austin Powers, mint brit titkos ügynök üldöz elmebetegeket és szed fel jobbnál jobb nőket téren és időn át. De régi ellenfele, a kissé bizarr, de annál erőteljesebb Dr. Genya is újra feltűnik a színen. Hatalmas váltságdíjat követel, s cserében talán nem pusztítja el a Földet. Austin az egyetlen, aki megmentheti az emberiséget… Dr. Genyanak sok sikertelen próbálkozás után rá kellett döbbennie, hogy nem győzheti le Austin-t, ha csak meg nem szerzi annak “mojoját”, finoman fogalmazva azt a libidó-szerű valamit, ami Austin-t legyőzhetetlen szex-szimbólummá teszi. Visszautazik hát az időben, úgy 1969 körülre, és ellopja a hibernált Austin “mojoját”. Eközben Austin, egy orosz kémnő karjaiban rádöbben, hogy valami baj történt. Férfiassága felmondta a szolgálatot. Hosszas kutatások után kiderül az igazság: Dr. Genya keze van a dologban. Nem marad hát más hátra, megkezdődik a hajsza az időben.

5.4

Halálfutam 4. - Totális anarchia

Halálfutam 4. – Totális anarchia

Connor Gibson szeme előtt csupán egy cél lebeg: be akar jutni a világ egyik legjobban őrzött börtönébe, hogy egy szabályokat és kegyelmet nem ismerő, illegális autóverseny, a Halálfutam során legyőzze a brutális börtönsport legendás sofőrjét, Frankensteint. Terve megvalósításában Baltimore Bob és Lists segítségét kéri. Miután beleszeret egy gyönyörű csapos lányba, Jane-be, már nem csak saját maga miatt akar életben maradni ebben a brutális világban, ahol nincsenek őrök, nincsenek szabályok, nincsenek utak, de legfőképp: nincs félelem!