B13 – Ultimátum 2009 Teljes Film [Magyarul] Online

B13 – Ultimátum (2009) Online Filmek Magyarul

2009-02-18 NA HD

[Filmek-Online]

01:41:00

B13 – Ultimátum

B13 – Ultimátum Online Filmek Magyarul A DISS feje, Walter Gassman egy kisebb haszon reményében a földdel szeretné egyenlővé tenni a 13-as kerületet és helyére valami újat és számára jövedelmezőt építeni. Tervének sikere érdekében nem átall hazudni, embereket megvezetni és persze gyilkolni sem. Leitora és Damienre marad a feladat, hogy megakadályozzák, hogy több mint egymillió ember otthona váljon porrá másodpercek alatt.

 • Kiadási dátum: 2009-02-18
 • Clasificación: 6.1
 • Termelés: CinéCinéma / TF1 International / Sofica Europacorp / EuropaCorp / CiBy 2000 / Canal+ /
 • Műfaj: Akció Thriller Bűnügyi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

B13 – Ultimátum online filmek ingyen

B13 – Ultimátum teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek B13 – Ultimátum film

B13 – Ultimátum filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. B13 – Ultimátum

 • Luc Besson
  Screenplay
 • Patrick Alessandrin
  Director
 • Luc Besson
  Producer
 • Jean-François Hensgens
  Cinematography
 • Da Octopusss
  Music
 • Herve Jakubowicz
  Casting

Megjelenési dátum:
FR 2009-02-18

Film költségvetés:
$15,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/B13 – Ultimátum

B13 – Ultimátum – Filmesek és színészek

B13 - Ultimátum

Cyril Raffaelli
Damien
B13 - Ultimátum

David Belle
Leïto
B13 - Ultimátum

Philippe Torreton
Le Président de la République
B13 - Ultimátum

Daniel Duval
Walter Gassman
B13 - Ultimátum

Élodie Yung
Tao
B13 - Ultimátum

MC Jean Gab’1
Molko

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: B13 – Ultimátum online teljes film magyarul,B13 – Ultimátum teljes film magyarul, Letöltés B13 – Ultimátum videa tejes film, B13 – Ultimátum teljes film magyarul mozicsillag, B13 – Ultimátum teljes film online magyarul, B13 – Ultimátum magyar online

Hasonló kategóriában

6.6

B13 - A bűnös negyed

B13 – A bűnös negyed

Párizs, 2013. Fal különíti el az elgettósodott külvárosokat. Nincs többé jog, nincsenek szabályok, nincs törvény, csak a bandák korlátlan uralma. Damien a rendőrség elitjéhez tartozik, egy különleges bevetési csoport tisztje, szakértő a harctudományokban, de mestere a beépülési technikáknak is. Most pályafutása legmeredekebb megbízatását kapja a kormánytól: a 13-as körzet legnagyobb hatalommal bíró bandája, a rettegett Taha és emberei megszereztek egy tömegpusztító fegyvert. Damiennek be kell épülnie ebbe a környezetbe, hogy hatástalanítsa az időzített bombát. Társul a sittről szökő Leitóval, a keleti harcművészetekben jártas, bosszúvágytól fűtött profi bűnözővel, akinek egyetlen célja, hogy kimentse Taha karmai közül túszul ejtett húgát, Lolát. Az akció során azonban a következő kérdések is felvetődnek: ki kinek dolgozik, hol rejtőznek azok, akik valójában mozgatják a szálakat és kinek a céljait szolgálja a bomba?

6.4

Az utca királyai

Az utca királyai

Los Angeles sokaknak napfényt, pálmafákat és könnyű, vidám életet jelent. És vannak olyanok, akiknek egészen mást. A városban dolgozó zsaruk számára ezekből az utcákból felesleges erőszak, hazugság és halál sugárzik. Aki itt egyenruhába bújik, az hamar megtanulja, hogy a törvény betűje nem vezet el az igazságig: az utca törvényeire van szüksége, ha győzni akar. Tom Ludlow (Keanu Reeves) nem adja fel könnyen, pedig ő aztán igazán sötéten látja a világot. Felesége elvesztése után csak a rendőri munka marad számára. Amikor azonban egy nyomozás során rájön, hogy a kollégái közé is befurakodott a korrupció, minden dühét és haragját ebben az ügyben vezeti le: pedig most a saját társai ellen kell fordulnia.

6.3

Holtbiztos tipp

Holtbiztos tipp

Egy drogfüggő rocksztár, halála utáni nyomozás során különös, morbid szerencsejátékra derül fény, mely felütötte a fejét San Francisco utcáin. A játék lényege, hogy nyolc híresség nevét felírják egy listára, és arra lehet fogadásokat kötni, hogy a listáról kit gyilkolnak meg először. Ugyanezen a listán szerepel annak az angol rendezőnek a neve is, aki a meggyilkolt zenésszel halála előtt videoklipet forgatott, és a bizonyítékok többsége az ő bűnösségére utal. Ám Harry úgy véli, a dolog nem lehet ilyen egyszerű. Sajátos módszereivel veti bele magát a nyomozásba, melynek a tétje hamarosan megváltozik számára: kiderül ugyanis, hogy az ő neve is felkerült a listára.

7.6

Die Hard - Drágán add az életed!

Die Hard – Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.