Pasi A Láthatáron 2005 Teljes Film [Magyarul] Online

Pasi a láthatáron (2005) Online Filmek Magyarul

2005-03-23 NA HD

[Filmek-Online]

01:45:00

Pasi a láthatáron

Pasi a láthatáron Online Filmek Magyarul Hárman vannak, barátnők, és a mai Párizsban laknak. A családanya és szerető feleség Marie, a férfiak zsarnoksága alatt megtört Florence, és a tüskés, de mégoly sebezhető Juliette szinte bármit megtennének az igaz szerelemért – csak találna már rájuk a várva-várt érzés! Amikor aztán új pasi tűnik fel a láthatáron, fellázadnak hányatott sorsuk ellen, beolvasnak az önimádó főnöknek, a lusta vagy éppen hűtlen férjnek, vagy a tisztességtelen ügyfélnek. Ki a réginél találja meg újra az igaz szerelmet, ki dobja a régit és újat keres, ki pedig rádöbben, hogy az igazi végig ott volt a közelében.

 • Kiadási dátum: 2005-03-23
 • Clasificación: 5.1
 • Termelés: La Mouche du Coche Films /
 • Műfaj: Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Pasi a láthatáron online filmek ingyen

Pasi a láthatáron teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Pasi a láthatáron film

Pasi a láthatáron filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Pasi a láthatáron

 • Cécile Telerman
  Director
 • Jérôme Soubeyrand
  Screenplay
 • Cécile Telerman
  Screenplay
 • Matthieu Poirot-Delpech
  Director of Photography
 • Marie Castro-Vasquez
  Editor
 • André Fonsny
  Production Design

Megjelenési dátum:
BE 2005-03-23

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Pasi a láthatáron

Pasi a láthatáron – Filmesek és színészek

Pasi a láthatáron

Anne Parillaud
Pasi a láthatáron

Judith Godrèche
Pasi a láthatáron

Mathilde Seigner
Pasi a láthatáron

Mathias Mlekuz
Pierre
Pasi a láthatáron

Thierry Neuvic
Julien
Pasi a láthatáron

Pascal Elbé
Simon Dubois

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Pasi a láthatáron online teljes film magyarul,Pasi a láthatáron teljes film magyarul, Letöltés Pasi a láthatáron videa tejes film, Pasi a láthatáron teljes film magyarul mozicsillag, Pasi a láthatáron teljes film online magyarul, Pasi a láthatáron magyar online

Hasonló kategóriában

6.6

Francia nyár

Francia nyár

A Francia nyár című romantikus vígjátékban Delphine maga mögött hagyja családját, s az önállósodás jegyében Párizsba költözik. A feminista mozgalom egyik lelkes támogatójával, a vagány Carole-lal történő találkozása azonban alaposan felforgatja életét.

6.1

Szűzőrség

Szűzőrség

Amikor három szülő rájön, hogy a lányaik paktumot kötöttek, mely szerint el fogják veszteni a szüzességüket az érettségi banketten, titkos, egy éjszakás akciót terveznek a tinik tervének meghiúsítására.

6.1

Below Her Mouth

Below Her Mouth

Egy váratlan viszony gyorsan kezelhetetlenné válik, ugyanis a két nő közötti kapcsolat örökre megváltoztatja mindkettőjüket.

7.3

Cameron Post rossz nevelése

Cameron Post rossz nevelése

Az árva Cameron Post az ultrakonzervatív nagynénjénél nevelkedik a kilencvenes évek elején. Amikor a végzősök bálján rajtakapják egy autó hátsó ülésén, ahogy egy lánnyal csókolózik, drasztikusan megváltozik az élete. Átnevelő táborba küldik, hogy “kigyógyítsák” leszbikusságából. A tábort a szigorúságáról ismert Dr. Lydia Marsh vezeti a testvérével, és Cameron szövetségeseket keres, hogy túlélje azt az időt, amíg a vendégszeretetüket élvezi.