A Törvény Gyilkosa 2008 Teljes Film [Magyarul] Online

A törvény gyilkosa (2008) Online Filmek Magyarul

2008-09-11 NA HD

[Filmek-Online]

01:41:00

A törvény gyilkosa

A törvény gyilkosa Online Filmek Magyarul Turk és Rooster, akik 30 éve társak és együtt nyomoznak New Yorkban, most nyugdíj előtt állnak. Mielőtt leteszik a jelvényeiket, egy ügyet még mindenképpen meg akarnak oldani: egy strici hullájához hívják őket, és az eset nagyon emlékeztet egy sok éve történt gyilkosságra. Utolsó nyomozásuk során talán elkaphatják a bennfentes sorozatgyilkost, akinek áldozatai egytől-egyig felmentett bűnösök.

 • Kiadási dátum: 2008-09-11
 • Clasificación: 5.9
 • Termelés: Grosvenor Park Media Ltd. / InVenture Entertainment / Emmett/Furla Films / Millennium Films / Nu Image /
 • Műfaj: Akció Bűnügyi Dráma Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A törvény gyilkosa online filmek ingyen

A törvény gyilkosa teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A törvény gyilkosa film

A törvény gyilkosa filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A törvény gyilkosa

 • Jon Avnet
  Director
 • Russell Gewirtz
  Writer
 • Paul Hirsch
  Editor
 • Ed Shearmur
  Original Music Composer
 • Nancy Klopper
  Casting
 • Denis Lenoir
  Director of Photography

Megjelenési dátum:
US 2008-09-11

Film költségvetés:
$60,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/A törvény gyilkosa

A törvény gyilkosa – Filmesek és színészek

A törvény gyilkosa

Robert De Niro
Turk
A törvény gyilkosa

Carla Gugino
Karen Corelli
A törvény gyilkosa

50 Cent
Spider
A törvény gyilkosa

Al Pacino
Rooster
A törvény gyilkosa

Donnie Wahlberg
Detective Ted Riley
A törvény gyilkosa

Brian Dennehy
Lieutentant Hingis

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A törvény gyilkosa online teljes film magyarul,A törvény gyilkosa teljes film magyarul, Letöltés A törvény gyilkosa videa tejes film, A törvény gyilkosa teljes film magyarul mozicsillag, A törvény gyilkosa teljes film online magyarul, A törvény gyilkosa magyar online

Hasonló kategóriában

5.3

Köpök a sírodra 3

Köpök a sírodra 3

A történetünk hősnője ismét Jennifer Hills, aki miután lemészárolta az őt megerőszakoló férfiakat, Los Angelesben próbál meg új életet kezdeni. Azonban minden sarkon szexuális bűnözőket vizionál maga elé és a múltja se hagyja nyugodni. Emiatt meglátogat egy csoportterápiát, ahol összebarátkozik egy másik nővel. Igen, ám, de újdonsült ismerőse segítségével ismét az önbíráskodás útjára lép és gonosz, szexuális bűnözőkre kezd vadászni.

7.5

Piszkos Harry

Piszkos Harry

A helyszín San Francisco, ahol egy Skorpió nevű elvetemült gazember toronyházak tetejéről már két embert lőtt le távcsöves puskájával, és újabb rémtettekkel fenyegetőzik, ha a város nem fizet. Az ügyet Harry Callahanre bízzák, akinek eszköz nem számít, csak a cél: Skorpió kézre kerítése.

5.5

WΔZ

8.1

A halál jele

A halál jele

Park Doo-Man és Cho Yong-koo detektív egy brutális, kitervelt gyilkosság-sorozat ügyében nyomoznak. Négy év alatt, 1986-tól 1991-ig tíz nő esett áldozatul a kegyetlen sorozatgyilkosnak, akinek a kézre kerítéséért több mint 3000 gyanúsítottat hallgattak ki. A hatalmas nyomozásban több mint 300.000 rendőr vett részt. Senki sem maradt gyanún kívül. A különféle nyomozási módszerek alkalmazása ellenére a kegyetlen gyilkost a mai napig nem kapták el.