A Tinizombik Visszatérnek 2004 Teljes Film [Magyarul] Online

A tinizombik visszatérnek (2004) Online Filmek Magyarul

2004-11-03 NA HD

[Filmek-Online]

01:30:00

A tinizombik visszatérnek

A tinizombik visszatérnek Online Filmek Magyarul Ébredtél már fel valaha egy rémálomból, és érezted magadat olyan szörnyen vacakul? Mint egy zombi a reggelizõasztalhoz támolyogtál, és nem voltál éhes? Ismerik ezt az érzést Philip, Wurst és Konrad is. Egy kicsi, de finom különbséggel: õk valóban zombik. Egy rendesen félresikerült temetõi jelenet után a három lúzernak, a nehéz iskolai mindennapok, és a pubertációs gondok mellett lehulló testrészekkel is meg kell küzdeni. Mert az egyébként normális Konrad elkezdi társait összetéveszteni az uzsonnával, míg az életvidám bulikirály Wurst még szexõrültebbé, és piabíróbbá válik mint rendesen, addig az átok lerázása a szükségbõl összestoppolt Philipre marad. Még jó, hogy szomszédja Rebecca túlvilági kapcsolatokkal rendelkezik. A terv: Kurt Cobain feltámasztása.

 • Kiadási dátum: 2004-11-03
 • Clasificación: 5.2
 • Termelés: Constantin Film Produktion /
 • Műfaj: Horror Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A tinizombik visszatérnek online filmek ingyen

A tinizombik visszatérnek teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A tinizombik visszatérnek film

A tinizombik visszatérnek filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A tinizombik visszatérnek

 • Marion Dany
  Executive Producer
 • Mischa Hofmann
  Producer
 • Philip Voges
  Producer
 • Stephan Schuh
  Director of Photography
 • Cornelie Strecker
  Editor
 • Mathias Dinter
  Director

Megjelenési dátum:
DE 2004-11-03

Film költségvetés:
$4,410,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/A tinizombik visszatérnek

A tinizombik visszatérnek – Filmesek és színészek

A tinizombik visszatérnek

Tino Mewes
Philip
A tinizombik visszatérnek

Thomas Schmieder
Konrad
A tinizombik visszatérnek

Manuel Cortez
Wurst
A tinizombik visszatérnek

Collien Ulmen-Fernandes
Rebecca
A tinizombik visszatérnek

Hendrik Borgmann
Wolf
A tinizombik visszatérnek

Nadine Germann
Uschi

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A tinizombik visszatérnek online teljes film magyarul,A tinizombik visszatérnek teljes film magyarul, Letöltés A tinizombik visszatérnek videa tejes film, A tinizombik visszatérnek teljes film magyarul mozicsillag, A tinizombik visszatérnek teljes film online magyarul, A tinizombik visszatérnek magyar online

Hasonló kategóriában

6.9

A pokol hét kapuja

A pokol hét kapuja

Az elhagyatott New Orleans-i hotel mélyén sötét titok rejlik. A túlvilág bejárata kinyílni készül, és mikor az új lakók beköltöznek…a Gonoszt ébresztik fel. Démoni erők kelnek életre, melyek egyesével brutális módon támadják meg az élőket. Megmentheti egy ódon könyv szövege a lakókat a brutális haláltól? Győzedelmeskedhet az emberiség a démoni hatalmak felett, vagy mind eltűnnek az élőholtak uralta sötét földről?

6.4

A bosszú

A bosszú

Három jómódú családfő a vadászatot választotta a hétköznapi stressz levezetésére. Éves találkozójukra érkeznek a sivatagba, de szokásuktól eltérően egyikük szívdöglesztő fiatal szeretőjével érkezik. A lány hamarosan nem csak a férfiak vágyálmainak középpontjába kerül, hanem a célkeresztjükbe is.

6.5

28 héttel később

28 héttel később

Fél év telt el azóta, hogy egy vírus néptelen metropolisszá változtatta Londont. Lakóit gyilkos dühre sarkallta: a fertőzöttek egymást irtották ki. Az Egyesült Államok megszálló hadserege azóta helyreállította a rendet, szigorúan ellenőrzött és védett körzeteket hozott létre, és a kevés túlélő visszaköltözhet a városba. Közöttük van Don is a gyerekeivel. A kiskamaszok az eltűnt anyjuk után kutatnak a romok között, és meglepetésükre meg is találják. Az orvosok vizsgálni kezdik az asszonyt, hogyan maradhatott életben a fertőzött területen. Közben újra felüti fejét a járvány.