Pizzavarázs 1988 Teljes Film [Magyarul] Online

Pizzavarázs (1988) Online Filmek Magyarul

1988-10-13 NA HD

[Filmek-Online]

01:41:00

Pizzavarázs

Pizzavarázs Online Filmek Magyarul Dalsy, Kat és Jojo jó barátnők. Mindhárman a “Mystic Pizza ” elnevezésű pizzériában dolgoznak. Mindhárman szemtelenül fiatalok, szenvedélyesek és szerelmesek. Három nő és három férfi – bizony nem könnyű eset egyik sem. Mindhárom kapcsolat teljesen különböző. Egyben viszont megegyeznek. Viharos és tomboló. Dalsy, a leggyönyörűbb és legvadabb egy milliomos kis ficsúrba lesz szerelmes. Kat szelíd és ártatlan baby-sitter, egy két hétre magárahagyott, vonzó tanár gyermekére ügyel, s észrevétlenül szerelembe esik. Jojo született vamp és szexmániákus, aki egy nagy mamlaszba lesz szerelmes.

 • Kiadási dátum: 1988-10-13
 • Clasificación: 6.2
 • Termelés: Night Light Films / Samuel Goldwyn Company /
 • Műfaj: Vígjáték Dráma Romantikus

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Pizzavarázs online filmek ingyen

Pizzavarázs teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Pizzavarázs film

Pizzavarázs filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Pizzavarázs

 • Donald Petrie
  Director
 • Amy Holden Jones
  Screenplay
 • Perry Howze
  Screenplay
 • Randy Howze
  Screenplay
 • Alfred Uhry
  Screenplay
 • Samuel Goldwyn Jr.
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
US 1988-10-13

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Pizzavarázs

Pizzavarázs – Filmesek és színészek

Pizzavarázs

Annabeth Gish
Kat Arujo
Pizzavarázs

Julia Roberts
Daisy Arujo
Pizzavarázs

Lili Taylor
Jojo
Pizzavarázs

Vincent D’Onofrio
Bill
Pizzavarázs

William R. Moses
Tim Travers
Pizzavarázs

Adam Storke
Charles Gordon Windsor, Jr.

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Pizzavarázs online teljes film magyarul,Pizzavarázs teljes film magyarul, Letöltés Pizzavarázs videa tejes film, Pizzavarázs teljes film magyarul mozicsillag, Pizzavarázs teljes film online magyarul, Pizzavarázs magyar online

Hasonló kategóriában

6.7

Copland

Copland

New York városában minden nyolcadik másodpercben elkövetnek egy bűntényt. A folyón túl van a zsaruk városa, Copland, ahol Freddy Heflin a seriff, de a nagyvárosi zsaruk irányítanak mindent. Freddynek ezúttal választania kell: példaképeit védi vagy végrehajtja, amit a törvény előír. Egy éjjel ugyanis kettős gyilkosságot követ el egy városi rendőr, akit korábban hősként ünnepeltek. Copland seriffje az igazság mellett dönt, és magánnyomozásba kezd a példaképnek tartott városi zsaruk, Gary Figgis és Ray Donlan után.

8.4

Harcosok klubja

Harcosok klubja

Amerika nagyvárosainak pincéiben egy titkos szervezet működik: ha egy éjjel az utca összes nyilvános telefonja összetörik, ők jártak ott; ha egy köztéri szobor óriás fémgömbje legurul talapzatáról, és szétrombol egy gyorsétkezdét, az az ő művük; ha egy elegáns bank parkolójának összes autóját rettentően összerondítják a galambok – az sem véletlen. Vigyáznak a leveleinkre, átveszik telefonüzeneteinket, kísérnek az utcán: és még csak készülnek a végső dobásra: a nagy bummra… Pedig az egészet csak két túlzottan unatkozó jóbarát találta ki: azzal kezdték, hogy rájöttek, nincs jobb stresszoldó, mint ha alaposan megverik egymást. Pofonokat adni jó. Pofonokat kapni jó. Számukra ez a boldog élet szabálya.

8.2

Mechanikus narancs

Mechanikus narancs

Alex és bandája éjszakánként a város utcáit járja és terrorizálja. A megvadult fiatalok törnek, zúznak, rabolnak és gyilkolnak, mígnem a bandavezért a társai föl nem nyomják a zsaruknak. A börtönben Alex önként vállalkozik egy új átnevelési gyógymódra. A sajátos agymosás célja, hogy kiölje az emberből az agresszivitást. Miután a kezelést követően gyógyultnak nyilvánítják, szabadon engedik. Alex azonban életképtelenné vált a társadalomban, kiszolgáltatottja lesz egykori áldozatai bosszújának. Végül öngyilkosságot kísérel meg.